Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 по ТВ
Автор: samara   
Дата:   06-11-05 20:45

то ТВ "Европа" върви филм за ваканцията...дават познати мутри ...[smilie24] [smilie5] [beer] [shtrak]
П.П...Ел..не се сърди за "мутрите",... не беше за теб ! [smilie24] [smilie5] [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (06-11-05 21:15)

Отговори на това съобщение
 Re: по ТВ
Дата:   06-11-05 20:48

а стига е...даже гласа й бил готин ! [smilie24] [smilie5] [beer] [shtrak]
...хе-хе...админите ..и те са там ! [smilie24] [smilie5] [beer] [shtrak]

Дата:   06-11-05 20:51

само аз ли го гледам това, тая телевизия е тъпа, но предаването е добро...браво, админите, кефите с изказванията ! [smilie24] [smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: Стоев   
Дата:   06-11-05 20:54

Пейков, пусни видеото на запис бе [ezik]

[beer]

Дата:   06-11-05 20:56

намам вече такова бе...все едни дискове...и хиляди записвачки , ама не вързани ....[smilie2] ...още ! [smilie2]
...при все свръх модерната ми техника не мога да запиша телевизионно предаване, засега...май просто не съм го имал за важно, сори Стоев...имаш бири ! [smilie8] [beer]

Публикацията е редактирана (06-11-05 20:59)

Автор: incognitoBG   
Дата:   06-11-05 20:58

Бе готин саудтрак имаше филмчето..

Автор: boni   
Дата:   06-11-05 21:13

Аз го врътнах на видео[beer]

Автор: kolov   
Дата:   06-11-05 21:20

Бони ,пускай да го видиме

Дата:   06-11-05 21:29

На видеокасета е :) Ще се пробвам да го дигитализирам.

Автор: elrisha   
Дата:   06-11-05 21:35

леле, хора, смях се от сърце!как ни бяха монтирали с Джош един през друг хахахахаа[smilie5] а аз като последния дебил " Да почвам ли?"[smilie5] [smilie5] [smilie5] не е истина! супер се изкефих! и ми стана едно хубавко ,припомняйки си тази седмица.....[smilie5]

Автор: gen   
Дата:   06-11-05 22:13

Някой с бързо апаратче да снима на серия и след това да качва снимките тука, та и ние да видим нещо :-))

Автор: Han_Solo   
Дата:   06-11-05 22:30

boni написа:

> На видеокасета е :) Ще се пробвам да го дигитализирам.

Ако ми го дадеш се наемам за един ден да го направя на DivX и да ти го дам на диск... [smilie3]

Дата:   06-11-05 22:38

Давайте за дърпане - ще ви напомням [smilie3]

[ezik]

[beer]

Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   06-11-05 22:38

хубаво филмче беше..Хареса ми изкавзането на Бони за аналоговата фотография.

Дата:   06-11-05 22:42

Умирам да слушам Бони за аналоговата фотография... след онази му тема за край на лентата....[smilie3]

Изгорех си малееее, дайте да дзяпам [smilie5]

[beer]

Дата:   06-11-05 22:43

стига бе [ezik] ....готино си беше, каката, баткото [smilie3] ...а Жоро беше с готини цайсове...[smilie24] [smilie5] [beer] [shtrak]

Дата:   06-11-05 22:57

Обективните реалности са факт Стоев и аз снимам на дигитал само, но за мен е факт и че с умирането на филма умира и истинското майсторство и най-романтичната част от фотографската история.
За мен има 3 вида фотография.
1. Художествената(артистична) - както при игралния филм, всичко е позволено, но все пак като се замислиш, осъзнаваш ,че историята е измислена и декора е основна част от играта, монтажите са нещо обочайно и главният герой гледа тъжно, защото така са му казали че трябва да гледа.
Не омаловажавам тази фотография,харесвам я ,както харесвам хубавото игрално кино.
2. Документалната - всичко е истинско, каквото е и документалното кино.Героите,съдбите,случките.
3.Фотографията пред която се прекланям е тази, при която фотографът успява да смеси двата жанра, но без никакви манипулации.
Малко са фотографите,които наистина успяват да го направят.Един от тях е Бресон :)Да покаже репортажна фотография с такъв заряд, личен почерк и отношение, не е по силите на всеки.
Поради тази причина казах,че може би наистина най-добре е да се раздават маркирани филми и стартът да е равен
Защото има гении на фотошопа и на идеята,има гении на уловения миг, но истински добрите са тези които успяват да съчетаят идеята,уловения миг,майсторското кадриране и т.н. само с едно натискане на копчето.За мен те са най-добрите:)
Разбира се това е лично мнение[beer]

Дата:   06-11-05 23:01

Бони, аз ще си купувам обектифче за лентовото апаратче бе, филма ша живей [ezik] [smilie24]

[beer]

Автор: navy   
Дата:   06-11-05 23:05

А според мен фотографията е два вида [ezik]
Тази, която снимаш с мерак и за кеф и ...

... тази, която правиш по задължение за пари [smilie18]

Автор: sas   
Дата:   07-11-05 02:48

Айдееееееее, Бони тъкмо беше забравил за носталгията си и сега това филмче пак му я припомни :))

Ха ха

Знаете ли каква носталгия имам по модема, сега с тия кабелни мрежи как да почувствам, че се връзвам в Интернет като един звук не се чува? Как да се кефя на mp3-ката, която току що съм изтеглил като се е свалила за 3 сек.? Не е като едно време ейййй, по 3 часа да я чакам...

Бони, защо ако лентовата фотография развива майсторлъка не снимаш на лентов апарат и да имаш по-добра възможност да се развиваш?

първа  назад  1     всички  напред  последна