Автор: arise
Дата: 23-10-05 14:51
Аз вече се сдобих с тази машинка от USA, но все още впечатлението ми е повърхностно, т.к. не съм снимал при различни условия, до няколко дни се нядявам да имам време да поснимам пълноценно. Иначе от пръв поглед мога да направя няколко извода (базират се на сравнение с а85, с който имам дълъг опит):
-610 е малко по-голям и тежък от 85, не мисля че е подходящ за феновете на ултра компактни машинки. Аз обаче си го чувствам много добре в ръката. Солиден е.
-Дисплеят е малко кофти, по-бледичък и зърнест, което в комбинация с прекалено шумното варио си е направо разочароващо.
-Най-фрапиращата разлика мисля е DIGIC II, който определено си казва думата. Апарата е супер бърз във всяко отношение, направо неознаваем в сравнвние със старите А модели.
-Indoors снимките не мисля 4е се отличават по нещо от старите модели, поне за сега не съм забелязъл кой знае каква разлика. Определено има известен проблем с тъмните краища на снимката, но мисля че това не е нищо ново под слънцето.
Това са ми общо взето първите впечатления от апарата, имам го само от 1 ден. Днес мисля да поснимам в парка, резултатите ще са особено решаващи за оценката ми.
|
|