Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon PowerShot A610 мнения
Автор: giiv   
Дата:   19-10-05 20:51

Ориентирал съм се към този апарат. Някой купил ли си го е за да даде мнение?

Отговори на това съобщение
 Re: Canon PowerShot A610 мнения
Дата:   20-10-05 13:09

Никой ли не го е пробал още?[smilie11]

Автор: pmartinov   
Дата:   20-10-05 13:16

Снощи го пробвах на сън-добра машинка [smilie5]

Автор: arise   
Дата:   23-10-05 14:51

Аз вече се сдобих с тази машинка от USA, но все още впечатлението ми е повърхностно, т.к. не съм снимал при различни условия, до няколко дни се нядявам да имам време да поснимам пълноценно. Иначе от пръв поглед мога да направя няколко извода (базират се на сравнение с а85, с който имам дълъг опит):
-610 е малко по-голям и тежък от 85, не мисля че е подходящ за феновете на ултра компактни машинки. Аз обаче си го чувствам много добре в ръката. Солиден е.
-Дисплеят е малко кофти, по-бледичък и зърнест, което в комбинация с прекалено шумното варио си е направо разочароващо.
-Най-фрапиращата разлика мисля е DIGIC II, който определено си казва думата. Апарата е супер бърз във всяко отношение, направо неознаваем в сравнвние със старите А модели.
-Indoors снимките не мисля 4е се отличават по нещо от старите модели, поне за сега не съм забелязъл кой знае каква разлика. Определено има известен проблем с тъмните краища на снимката, но мисля че това не е нищо ново под слънцето.

Това са ми общо взето първите впечатления от апарата, имам го само от 1 ден. Днес мисля да поснимам в парка, резултатите ще са особено решаващи за оценката ми.

Автор: poparaman   
Дата:   02-11-05 16:35

Ще чакам дядо Коледа да ми донесе такъв

Дата:   02-11-05 20:07

arise, имаш ли вече по задълбочени отзиви относно фотоапарата? Сигурно доста си пощракал вече[shtrak] Ако си качил снимки, правени с А610 дай линк[smilie24]

Дата:   02-11-05 21:16

Последните 6 снимки в профила ми са правени с него. Горе долу съм доволем- не може да се иска кой-знае колко за този клас. Все още не съм снимал достатъчно на открито, просто нямам много свободно време.

Дата:   04-11-05 13:19

Добре де Arise, кажи в прав текст твоето мнение - до 600-650 лв. какво би си купил, след като видя Канона. Пак ли него или ...

Дата:   04-11-05 20:41

:)) Не мога да отговоря еднозначно, защото не съм снимал с много апарати, но определено не съжалявам!

Дата:   05-11-05 10:13

Ми хубаво, ще мисля. Имам още около месец и се надявам да реша. За едно само съм сигурен - много съм ти благодарен, че ми отговаряш всеки път. Има голяма полза от това - особено съвета ти за pbase.coм - там се изкефих максимално на клипа на този апарат, а и снимките не бяха лоши.

Дата:   05-11-05 16:25

poparaman, какво е това pbase.coм ?? Дай малко инфо къде да намеря клип и снимки от А610? Аз също съм се насочил към този модел но засега ми се вижда още скъп!

Автор: Стоев   
Дата:   05-11-05 17:01

http://www.pbase.com/cameras/canon/powershot_a610 ? [smilie8]

Дата:   05-11-05 18:20

http://www.pbase.com/isabel95/a610 - просто една леля, която снима много и обяснява даже по нещо

Дата:   05-11-05 20:52

Стоев, poparaman благодаря[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна