Автор: junior
Дата: 14-06-04 10:38
Аз лично се извинявам за острия си тон, но не отстъпвам от мнението си.![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
(Жоро, като мина през Варна следващия път, имаш една бира от мен...)
Моби, съгласен съм, че има глупави/несвързани/просташки коментари под снимките (особенно анонимни). Но каква е гаранцията, че авторите няма да започнат да трият и смислени критики???
Каква е гаранцията, че един път дадено такова право на авторите те няма да злоупотребяват?
И най-важното - след като дадем на авторите да трият мнения, колко скоро ще се наложи да им се даде правото да трият мнения, които не им харесват ОТВСЯКЪДЕ???? И колко скоро ще започнат админите да трият мнения като в други БГ-сайтове???
Като казах други сайтове - ще ти отговоря и на въпроса за чуждестранните сайтове. (
Според мен въвеждането на готови решения от други сайтове е неприемливо, защото те работят при други условия, срещали са различни проблеми и членовете им са различни типове хора. Ако имаше най-добър модел - всички сайтове щаха да го използват, ама няма. Всеки сайт мутира/еволюира по свой собствен път, плащайки си историческата цена (един куп издънки, конфликти, технически проблеми и некоректно поведение на членовете).
Нашият форум еволюира естествено под въздействието и дразнението на различните срещани проблеми и трудности. И както всички виждат се променя непрекъснато. Когато промените започнат да стават по-рядко, това би означавало, че развитието е в стабилно състояние, но би означавало също и застой.
|
|