Автор: stoevmobile
Дата: 12-06-04 08:41
Аз съм с Canon S1 SI, имам и телеконвертера (общо 16х = 610мм 35мм камера еквивалент), използувам го изключително за скрита камера, когато е за удоволствие, а ако е за работа...е, не работя в разузнаването, ама става и за това.
При голям зум качеството на изображението доста спада, а още не мога да открия у фотошопа и у други програми за обработка нещо като у филмите с агенти от ЦРУ и т.н., дето снимат от космоса как някой чете вестник и увеличават и изглаждат, величават и изглаждат...и хоп-виждат текста и картинките.......
За Панасоника съм чувал подобни истории, ама не знам някой да е успял да ги сравни.
Камерата ми не е малка и джобен формат, Панасоника е по-голям.Канона е "доста шумен" дори и за Канон,няма макро режим (иначе снима макро от около 10 до 150см) ама има богат избор ръчни настройки, дето още (за мой срам) не успявам да изуча поради липсата на време и тлъстото упътване, писано за професори и профита в бранша.Панасоника не знам.
Можеш да намериш ревюта и за двата на доста места.
Относно Канона, що не потърсиш малко във форума - не отдавна го пооплюх малко, както и доставчиците му за БГ.
А за снимането при недостатъчна светина... там не ми се разказва...няма я онази ценна оранжева лампичка.. .
Сигурен ли си, че точно "поне 10х и 3 мп" търсиш?
|
|