Автор: thor
Дата: 17-09-05 00:43
ами ,който може да си го позволи ,защо да не който не ей на има Nikkor 50mm f1.2 Ai-s намира се за около 300US$ доларес на старо ..,ефекта е същия ,само ще трябва да се снима малко от по близо и готово вместо 3000US$ за комбинацията фотощрак обектив ,за 900US$ един 300D с Nikkor-а или това ще рече за 1500лева колкото една хай-енд сапунка ,ефекта е същия с тази разлика ,че ще е механично фокусирането ..нали за това е форума ,който иска да пита ,за да научи как най евтино да направи възможно най качествена фотография ..
а пък и аз казах ,който може да си го позволи ,както и казах ,че има разни хора ,които си харчат парите не на място било то за фотоапарати или не ( незнам ..ти ако си си взел ДСЛР не да снимаш семейството си ,ами ти така разсъждаваш ,проблема си е твой ) ..честно ,аз не виждам ,за какво най-напред да си взема хубав фотоапарат освен да снимам роднините си децата си най на първо място ..след това идват другите удоволствия ...не виждам ама не виждам никакъв смисъл да си взимам фотоапарат да снимам изгреви и залези или хора по улицата ,а семейството си да щракам с некаква сапюняса
и е точно така ,хубавите обективи съм си ги взел за да щракам с тях семейството и ако остане другите и навън ..
|
|