Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Впечатленията ви от Фотоваканция 2005
Автор: admin   
Дата:   12-09-05 22:29

Тук е мястото да споделите впечатленията си от Фотоваканция 2005.

Целта е организаторите да имат обратна връзка с потребителите. Споделете и това което ви е харесало и това, което не ви е харесало.

Отговори на това съобщение
 Re: Впечатленията ви от Фотоваканция 2005
Автор: джъмбо   
Дата:   12-09-05 22:37

аз все още съм шокиран от някои неорганизираности като например че една презентация се подмята цяла ваканция и бе сложена в ден и в час в който вече никой не се интересува какво има ами ги интересува къде да ходят на плаж
да не говорим как плакатите за събитието се разлепиха 3 часа преди самото събитие

едва ли фирмата ще направи друга такава презентация ами ще се насочи към алтернативни прояви

а и жалко за фотографите които предпочетоха плажа пред един споделен опит за професионален фотоапарат

Автор: scrap   
Дата:   12-09-05 22:38

Отвратително копиране от Кодак-а за конкурса на ваканцията [smilie23] То не бяха лилави петна,кропене,пръсти,скъсани ленти и т.н.

Иначе програмата ми хареса [smilie24] Най ми харесаха лекцията на Джъмбо и на господин Кафтанджиев [smilie6]

Публикацията е редактирана (12-09-05 22:40)

Автор: admin   
Дата:   12-09-05 22:51

Наградените снимки са тук

Чакаме Таурус да ни прати неговата за да я прибавим.

Автор: Стоев   
Дата:   12-09-05 22:55

мерси, оправи се[smilie24] [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (12-09-05 22:58)

Автор: Princess_Lia   
Дата:   12-09-05 22:56

Вече е добре [smile]

Автор: e-design   
Дата:   12-09-05 23:14

1. как не ги беше срам да искат 15 кинта на човек и + това да казват (носете си алкохол) за съшите гадни кебапчета, като на откриването??? и по този начин да си развалят сами купона по закриването??? баси печалбарите - уж спонсори-монсори - само им ръкопляскахме...
2. във фото БРАВО - дето хич не е браво, успях да си копирам 15/10 снимки срещу "промоционалната" цена от 70 стотинки за 1 бр, а само след 2 часа - на центъра на СОЗОПОЛ - за 35 ст/за 1 бр ;) ???
3. следващия път да привлекат и РАЙД за спонсори и да напръскат против комари поне 2 дена преди ваканцията;)
4. докога "DJ" Крум ще взима пари за да говори безсмислици?
5. единствено се накефих на група "ERIDANS" - поне така я прознасяше Крум-а. Евала момчета!
6. да сме живи и здрави и дано да им се появи достойна конкуренция, че иначе тъй ще си останем - с хубавата комапния само и снимките;)

Автор: sP   
Дата:   12-09-05 23:36

Мисля че имат нужда от нова водеща-преводачка [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: boni   
Дата:   12-09-05 23:40

Абе не знам ама комарите в ММЦ-то са страшна напаст дори и през деня.Аз заради тях се настаних в центъра на Приморско и не ходих на нито една вечер на ваканцията.
Не стъпвам повече на ММЦ-то,не се трае.

Автор: marto   
Дата:   12-09-05 23:45

Мда...комарите бяха като врабчета или....като врабци[smilie23]
Като прибавим и проблемите с топлата вода...
[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   12-09-05 23:54

аз като старо куче си носех защитни сретства
кака ви звезда бе предвидила за всите комаробрани ма никой ги не ползва
а вода си имах винаги [smilie5] щото въпреки че качвах по 100 стъпала пак стаята ми се оказа на 1.5м под земята (голем смех)

Автор: navy   
Дата:   12-09-05 23:56

Значи съм на кирия, че не съм отишъл [smilie18]

Дата:   12-09-05 23:58

Е хубуу ама в центъра на Приморско си намерих съвсем спокойно малък семеен хотел,стая 3 звезди с всички екстри - хладилник,телевизор,кабелна,готина баня с ВИНАГИ топла вода + гараж за колата и всичко това за 10лв на вечер.Не виждам никакъв смисъл да се забивам в скапаното накомарено и мухливо ММЦ.
Албена АД да се стегнат.Баси

Автор: marto   
Дата:   12-09-05 23:59

джъмбо-
Ти пък как разбра, че топла вода имаше постоянно, като не си се спрял в стаята си[smilie11]
А относно защитните средства...предполагам, че повечето хора са се всушали в съветите ти и са си носили...
За което и аз БЛАГОДАРЯ
[beer]

Автор: taurus13   
Дата:   13-09-05 00:00

Изчаквам да минат овациите по снимките на админите,все пак има някаква йерархия тук!!!
Така че утре,т.е.днес вечерта ще я кача!!!

Дата:   13-09-05 00:08

ами лесно разбрах
ставам сутрин в 8 пускам чУшмата и о чудо тИче топла водЪ
после прибирам се в 20 часа пак чудеса
но народа наистина си нямаше васер да не говорим че за 8 дена не забелязах да са ми оправяли стаята (само една ролка гъзпапир и то от рециклиранана ми оставиха[smilie9] )

Автор: pinko   
Дата:   13-09-05 00:20

Гадно е, много е гадно в ММЦ наистина.

Аз бях във в.с. Лозенец на фиестата и останах там и за ваканцията, 8,90 лв на вечер на калпак, първа линия бунгало, на 100 м от плажа, комари няма, щото вятъра ги издухва, като се събудя сутрин виждам морето от кревата, топла вода колкото си искаш, хладилник си носех от София.

Пък и бяхме почти сами в цялото селище през септември, жива душа нямаше, не е гадния мравуняк в ММЦ[smilie23]

8 км е разстоянието до Приморско, нищо работа[ezik]

Публикацията е редактирана (13-09-05 00:22)

Дата:   13-09-05 00:38

Забележки от мен:
- много комари в ММЦ,не става за живот там:)
- Акредитациите са излишни ако някой иска да прави конкурси, да си уреди достатъчно спонсори
- лошо копиране от машините - режат безогледно по краищата ,избиват цветове.По-добре на качествени принтери да се копират изложбите.Една снимка я копирах(срещу заплащане) 4 пъти докато стане.[smilie23]
-Тъпо решение е това с плащането на куверт за финалната вечер [smilie23] - това е работа на спонсорите.
Иначе организацията беше добра,програмата се следваше точно,изложби имаше хубави,представяния и демонстрации на техника и т.н.[smilie24] Изложбата на Джъмбо беше много оригинална:)[smilie24]

Публикацията е редактирана (13-09-05 00:57)

Автор: suny_s   
Дата:   13-09-05 00:55

Е ,аз пропуснах Фотоваканцият ,но пък група ЕРИДАН ,не[smilie24] За тези които се кефят на рока ,могат да ги видят и чуят в клуб FANS.[beer] [shtrak] [beer]

Автор: Brummaker   
Дата:   13-09-05 00:57

га това ?

че стана интересно..хъм..може и да ги позастреляме ...добре де - поотстреляме [smilie3] ...

Автор: suny_s   
Дата:   13-09-05 01:02

Свирят по принцип в петък ,но не е зле да се провери в програмата[smilie3]

Автор: jester   
Дата:   13-09-05 02:01

Хубу си беше на ваканцията. Комарите беха едри и гладни, но аз имах едно такова синичко в контакта, дезодорантче ОФФ! и си реших проблемите даже на Велека в блатата не ме закачаха.

Джъмбо направо много добро представяне на Д2х и много съжалявам, че не можах да остана до края. Наистина много жалко че бяхме толкова малко хора, ама то в ебаси времето - петък след предаването на кадрите за конкурса.

Но винаги може да се иска повече:

- бунгалата на Албена АД - реновирани и симпатични и с топла вода, но с ЕБАСИ влагата. Направо си лягах в мокри чаршафи;
- пръскането против комари не би било лоша идея;
- Кодак наистина мажеха яко и на мат хартия - е не съм съгласен да не мога да си избера хартията като копирам 20х30.
- много смешна презентация на Канон - платили бяха доста пари очевидно за залата в х-л "Магнолиите", но смехотворните технически проблеми и направо бутафорния превод и откритата пропаганда съсипаха нещата. И вземете се стегнете, бе, хора, не е лошо да обърнете повече внимание на конкретните камери, за които на всички Ви е ясно, че хората са там. 2 часа приказки за стратегии, пазарни дялове и новите камкордери дето имали режим 16, почти 17 (който е бил знае какво говоря) и 15 минути за 5Д, и то с информация, която повечето хора там знаеха още от предварително изтеклата информация. На такива места трябва да се представи нещо интересно, пикантно и т.н. ама айде стига за Канон.бг
- трябва да има и награда на публиката. Така поне има шанс добри кадри да получат правилните места. Може да съм краен и едностранчив, но козите от миналата година и първото място от тази май бяха фаворити само на част от журито и на група съветски учени.

Догодина пак ще съм там да видим!

Автор: Brummaker   
Дата:   13-09-05 02:09

и аз няма да съм там [smilie18] [smilie18]

моите уважения към джуриту, ама кадрото на Жоро трепе рибата, галопира с конете, че и прах фърга ...

ми №1 си е отвсякъде, поне от това, което виждам тук ...

айде [beer]

Автор: draev   
Дата:   13-09-05 03:43

Слаба организация!Много слаба,за разлика от миналата година!Кодак бяха под всякаква критика.Мерприятиятя се обявяваха в последния момент и затова не можах да присъствам на много от тях.А иначе ние/Шуменската група/си направихме купона.Съжелявам ,че не успях да се запозная с хора от Форума.Сега като,Ви,гледам страниците се сещам колко много от Форумците видях и не познах.Може би админите трябваше да организират някакво мерприятие!

Автор: gorbi   
Дата:   13-09-05 07:29

- цените в заведенията бяха като в Албена...... събиране на кафе сутрин на компания от 10 човека - 25 лева......

- кухнята в заведенията -(минус) три звезди.....

- купоните по откриването , закриването, на Канон и на Кодак - смешни купони с един смешник Крум и няколко стотин гладници, дето се изтрепаха да се тъпчат с безплатна храна..... ама не беше блъскане, бягане, заемане на позиции часове преди това..... и когато всичко се оплюска и стане ред да се слуша хубава музика, било то ЕРИДАН или САФО (още ме боли вратът от рока на ЕРИДАН) - никой не остава и групите свирят на 10 човека......

- мисля си, че това събитие може да се организира много, много по-добре...... (много, много меко казано)....

- радвам се че се видях с толкова много хора от форума и ги поздравявам ..... [smilie3]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна