Автор: jester
Дата: 13-09-05 02:01
Хубу си беше на ваканцията. Комарите беха едри и гладни, но аз имах едно такова синичко в контакта, дезодорантче ОФФ! и си реших проблемите даже на Велека в блатата не ме закачаха.
Джъмбо направо много добро представяне на Д2х и много съжалявам, че не можах да остана до края. Наистина много жалко че бяхме толкова малко хора, ама то в ебаси времето - петък след предаването на кадрите за конкурса.
Но винаги може да се иска повече:
- бунгалата на Албена АД - реновирани и симпатични и с топла вода, но с ЕБАСИ влагата. Направо си лягах в мокри чаршафи;
- пръскането против комари не би било лоша идея;
- Кодак наистина мажеха яко и на мат хартия - е не съм съгласен да не мога да си избера хартията като копирам 20х30.
- много смешна презентация на Канон - платили бяха доста пари очевидно за залата в х-л "Магнолиите", но смехотворните технически проблеми и направо бутафорния превод и откритата пропаганда съсипаха нещата. И вземете се стегнете, бе, хора, не е лошо да обърнете повече внимание на конкретните камери, за които на всички Ви е ясно, че хората са там. 2 часа приказки за стратегии, пазарни дялове и новите камкордери дето имали режим 16, почти 17 (който е бил знае какво говоря) и 15 минути за 5Д, и то с информация, която повечето хора там знаеха още от предварително изтеклата информация. На такива места трябва да се представи нещо интересно, пикантно и т.н. ама айде стига за Канон.бг
- трябва да има и награда на публиката. Така поне има шанс добри кадри да получат правилните места. Може да съм краен и едностранчив, но козите от миналата година и първото място от тази май бяха фаворити само на част от журито и на група съветски учени.
Догодина пак ще съм там да видим!
|
|