Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Репортаж!
Автор: elmo   
Дата:   10-08-05 19:09

Днес Грийнпийс атакува новостроящата се централа в Белене, по суша;

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/guyt0458.JPG
https://photo-forum.net/img/158/4_1123689373.jpg

https://photo-forum.net/images/4_1123689373.jpg

и вода.

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/hbaw0999.JPG
https://photo-forum.net/img/158/4_1123689402.jpg

https://photo-forum.net/images/4_1123689402.jpg

Всичко беше организирано и добре изпълнено, родната полиция остана замислена.

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/jneq0699.JPG
https://photo-forum.net/img/158/4_1123689426.jpg

https://photo-forum.net/images/4_1123689426.jpg

Както винаги гласност нямаше и медийте отсъстваха. Затовапък от Роитерс имаше репортер, сиреч, в чужбина ще научат за акцията, а ние не.

Отговори на това съобщение
 Re: Репортаж!
Автор: asahi   
Дата:   10-08-05 19:22

Грийнпийс са агенти на петролната мафия. Що не грачат срещу Нефтохима в Бургас, дето е отровил едно гробище хора?

Автор: Стоев   
Дата:   10-08-05 19:26

Долу тези жълтурковци[smilie23] Белене носи пари[smilie24]
[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [beer] [beer] [beer] [beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak]
а фотките са хубави[smilie24]

Автор: ecobo   
Дата:   10-08-05 19:32

Тия са ебати измислената организация!
Срам и позор за родните медии - нек'ъв си Ройтерс ги мина[smilie18]

Автор: solo5   
Дата:   10-08-05 19:39

тия перат някакви пари [smile]
пълни въздухари са [ezik]

Автор: carl_cox   
Дата:   10-08-05 19:42

подкрепям по-горе изказалите се-Вън на тия смехотворци[smilie9]

Автор: holden   
Дата:   10-08-05 19:48

Само Нафта, оле!

А пък тези смешници са добри хора, но много се вживяват. По принцип намеренията им са добри, но ако са толкова загрижени да вземат да опънат банери по магистралите в Щатите, не в Белене.

Дата:   10-08-05 20:45

Мен пък ме кефят![smilie7]
Желязна организация, перфектен синхрон...млади хора които вярват в нещо и се борят за постигането му.[smilie24]
Несъм много сигурен, ама две централи няма ли да са ни малко множко...хубаво руснака дава гориво, ама отработеното остава при нас-нали? Евтина била АЕЦ-енергията, ама тва не ни пречи да си плащаме тока при курс - 2,20 и тнт. А, подмятания от сорта-Нефтохим, Ст.Загора, боклука на София и пр. не звучат сериозно, по простата причина че това са си наши проблеми които трябва да решим сами.[smilie8]
Нищо не твърдя и нищо не отричам, просто бях там и [shtrak] Хората имат право да бъдат информирани, оттам на сетне...всеки да си прави изводите сам.[beer]

Автор: miton   
Дата:   10-08-05 20:57

за тия от геампеаце 2-3 кила тротилец и аиде жсеки да си знае гъола. като знаят толко що не грачат с-у тецовете, те замърсяват, аец е ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА енергия, аиде де.[smilie9] [smilie23] [smilie9] [smilie9]

Автор: gorbi   
Дата:   10-08-05 21:00

[smilie23] [smilie23]

Автор: Karino   
Дата:   10-08-05 21:18

miton: "аец е ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА енергия"...
това е най-смешното изказване[smilie5]

Автор: samara   
Дата:   10-08-05 21:21

верно, верно, верно...ма аз пък съм за тец-овете...да си се гори кюмюрец, малко пушек да има и прочее...и заплатки естествено, да има за стъклария [smilie7] [smilie5] ...[ezik] [ezik] [ezik] [beer] [shtrak]

Автор: gbdesign   
Дата:   10-08-05 21:22

Auuuu...Lele kolko paranoici ima tuka.... Sigurno i evreite sa vi vinovni za vsi4ko ....i ste fenove na Bolen Siderov[smilie10] [smilie23]

Дата:   10-08-05 22:09

Автор: elmo
Дата: 10-08-05 20:45
Мен пък ме кефят![smilie7]
Желязна организация, перфектен синхрон...млади хора които вярват в нещо и се борят за постигането му.[smilie24]
Несъм много сигурен, ама две централи няма ли да са ни малко множко...хубаво руснака дава гориво, ама отработеното остава при нас-нали? Евтина била АЕЦ-енергията, ама тва не ни пречи да си плащаме тока при курс - 2,20 и тнт. А, подмятания от сорта-Нефтохим, Ст.Загора, боклука на София и пр. не звучат сериозно, по простата причина че това са си наши проблеми които трябва да решим сами.[smilie8]....

Елмо, и по времето на Хитлер е имало "желязна организация и млади хора, които вярват в нещо и се борят за постигането му", чел си и си гледал филмчета, нали?
Погледни в една загубена Франция, колко са атомните централки...
Теб ти се вижда скъп тока, ама сигурно нямаш много газови уреди у къщи и не те смущава да си пуснеш електрическа печица, а у съседното на БГ турско тези луксове на използване еленергията са намалени до минимум, та и електрическа готварска печка и котлон не съм виждал у домовете на познатите си..., камо ли пък за отопление.... а електрически бойлер за вода......хехе, какво е това?
Ей такива престъпници, като тези жълти патароци, млади и с вяра ни затриват икономиката, защото АЕЦ значи работни места по изграждане и експлоатацията после, сети се само колко бяха разходите по "замразяване" на обекта и строителната площадка и от де идат тези грешни пари....
[smilie2]

Автор: samara   
Дата:   10-08-05 22:13

Стоев-президент, Стоев-президент ...[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie5] [beer] [beer] [beer] [shtrak] ...нека да запазим и енергийната независимост на България - Марица-изток...Стоев, нека моля ...[smilie8] [beer] [shtrak]

Дата:   10-08-05 22:18

Нямах намерение да повдигам спор, ЗА или Потив![smilie11]
Стоев, в къщи отдавна съм на газ, с локално парно съм, на твърдо гориво, но се замислям и за климатик...всъщност аз май вече ще си лягам.
Лека вечер на всички!

Дата:   10-08-05 22:23

Елмо,[smilie24] ,
ние не хапим снимките,обърнахме го на иконимеческополитеска раздумка[smile]
[ezik] [smilie25] [beer]

Автор: asb1   
Дата:   10-08-05 22:37

Колко ли плащат за да носиш тези жълти дрешки....сигурно е голям купони и раздават безплатно пиене....! И аз ставам активист на грийн пийс ..ехе купона ме очаква :-)

Автор: slivenski   
Дата:   10-08-05 22:45

Тия червенотиквеничковчета отсядат винаги в най-скъпите хотели по местата, където протестират... Задайте си въпроса кой им плаща... [smilie23]

Публикацията е редактирана (10-08-05 22:45)

Автор: юнга   
Дата:   10-08-05 23:19

Белене не е нужно на България. Достатъчно наши пари има заромени там, та да се заравят нови.
Белене е нужно единствено на политиците и на енергийната мафия.
Да си изнасят ток и да си пълнят крадливите гуши.
Някой каза ли например колко ще струва този ток, колко ще струва съхранението на ядрените отпадъци от това производство или колко ще ни поевтинее тока с Белене?
Имате ли идея от това за колко време се разпадат ядрените продукти и каква е вредата от тях?
И тези въпроси от 50те години на миналия век, кой плащал нещастните хотели?
Демек де, американски шпиони.
Не. Просто по-осъзнати от нас хора, които са тук да свършат нашата работа, която ние сещаме да свършим поради нашата инертност.
И не дай си Боже да стане някой фал с Белене или Козлодуй и да почват да ви боледуват децата/Да пази Господ/, тогава пак ли ще се пита кой плаща хотела?

Автор: cvetomir   
Дата:   11-08-05 00:11

Човека искаше да коментираме снимките, а не каква организация е "Грийнпийс" и нужна ли ни е втората АЕЦ. Мисля, че втория и третия кадър са добре уловени моменти. Първия щеше да е още по-добре, ако беше хванал момента, в който еколозите закачват надписите на своята организация на стълба /кулата или каквото и да е/.
Пожелавам успех на елмо в репортажите.

Автор: Junior   
Дата:   11-08-05 01:10

между другото Белене не носи пари и е доста лоша инвестиция за сметка на данъкоплатците...

Автор: krassimire   
Дата:   11-08-05 08:15

Леле пак разни еколози, които горят газ и твърдо гориво. Тва му се вика ИДИОТИЗЪМ. Ще горим ценни органични суровини, ще свързваме кислорода от атмосферата и ще генерираме парникови газове (и пепел), само шото ни е страх да си построим свестно хранилище за отпадъците от АЕЦ.

Простотията е безкрайна.

Нямам нищо против т.нар. алтернативни източници да можеха да заменят АЕЦ, ама нито ВЕЦ, нито вятърни или слънчеви електроцентрали ще ни свършат работа. Така че изборът е само между ТЕЦ и АЕЦ. Всеки, който има грам акъл в главата сам може да прецени кое е по-екологично.

За тези дето си спомнят Чернобил, онзи реактор е с друга конструкция от тези в Козлодуй, които са признати за точно толкова безопасни. колкото и централите на Запад. В Англия още има работещ реактор от 50-те години, ама тях никой не ги натиска да го спират.

Що не идат тия от Грийнпиис да протестират в Марица-Изток, където изхвърлят ежедневно тонове вредни газове и пепел в атмосферата?

Ако имах неограничена власт, щях да хвана тия от Грийнпиис да въртят педалите и да произвеждат ток [smile]

Автор: doktora   
Дата:   11-08-05 09:24

Снимките са [smilie24] ,а енергомафията ще си я построи и ще ни го набоде още навътре.Руската мафия е стъпила здраво и няма да си пусне хватката скоро.И Хитлер няма да ни помогне,камо ли Грийнпийс![smilie19]

Автор: юнга   
Дата:   11-08-05 12:24

Красимире, не е нужно да си еколог, но е нужно да имаш поне една гънка повече на билярдната топка за да :
Първо да не наричаш другите идиоти и простаци.
Второ, да се поинтересуваш какви са резервите на възобновяемите източници у нас и каква част от техния капацитет се използва?
Трето да направиш второто по отношение на енергоемкоста на производствата ни и качествата на жилищата ни.
Четвърто, да съпоставиш фактите.
Това ще е достатъчно, за да се срамуваш от това което си написал.
Има и още, но едва ли ще го смелиш с твоя багаж.
Уважавам мнението на другите, но държа да се уважава и моето право на мнение и когато спорът се заменя с обиди вместо факти е безсмислен.
Ето защо е безсмислено да се спори по тази тема във форум за фотография, особено когато аргументите са най обикновени обиди присъщи на улицата, но не и на този форум.
Това ме кара да спра до тук и да съжалявам, че въобще съм писал в тази тема, където ми отговаря някой с твоя стил и знания.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна