Автор: Стоев
Дата: 10-08-05 22:09
Автор: elmo
Дата: 10-08-05 20:45
Мен пък ме кефят!
Желязна организация, перфектен синхрон...млади хора които вярват в нещо и се борят за постигането му.
Несъм много сигурен, ама две централи няма ли да са ни малко множко...хубаво руснака дава гориво, ама отработеното остава при нас-нали? Евтина била АЕЦ-енергията, ама тва не ни пречи да си плащаме тока при курс - 2,20 и тнт. А, подмятания от сорта-Нефтохим, Ст.Загора, боклука на София и пр. не звучат сериозно, по простата причина че това са си наши проблеми които трябва да решим сами.....
Елмо, и по времето на Хитлер е имало "желязна организация и млади хора, които вярват в нещо и се борят за постигането му", чел си и си гледал филмчета, нали?
Погледни в една загубена Франция, колко са атомните централки...
Теб ти се вижда скъп тока, ама сигурно нямаш много газови уреди у къщи и не те смущава да си пуснеш електрическа печица, а у съседното на БГ турско тези луксове на използване еленергията са намалени до минимум, та и електрическа готварска печка и котлон не съм виждал у домовете на познатите си..., камо ли пък за отопление.... а електрически бойлер за вода......хехе, какво е това?
Ей такива престъпници, като тези жълти патароци, млади и с вяра ни затриват икономиката, защото АЕЦ значи работни места по изграждане и експлоатацията после, сети се само колко бяха разходите по "замразяване" на обекта и строителната площадка и от де идат тези грешни пари....
|
|