Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Концертите и как да внесем фотоапарат
Автор: BORIME4KA   
Дата:   30-06-05 12:30

Здравейте, кой ще ходи на 21-ви на концерт на Deep Purple в Каварна? Аз днес си взех билет и там пише, че нямате право да внасят всякаква фото-аудио-видео-техника. През януари бях на R.E.M. в Белград и сръбските полицаи ми разкатаха фамилията - три пъти се опитах да вляза с апарат, три пъти ме претърсваха и три пъти ме връщаха... Накрая се наложи да скрия цифров апарат в храстите, под дъжда (!!), като наоколо имаше 20 хиляди души! Не беше лесна задача и по време на целия концерт треперих какво ще се случи с апарата ми... Имайте предвид, че беше януари, т.е. имах яке и апаратът можеше да се сложи на адски много места...
Та, опитните да кажат как е в България, правят ли проблеми, как се внася камерата. Ясно е, че вече има хора с GSM-и, които снимат по-добре от моя Canon A60 с кирливите 2 мегапиксела, ама как да го обясня на ченгетата/охранителите там... още повече, че ще съм по потник и къси гащи едва ли не ;-) Предлагам от сега тези, които не държат на авторски права и успеят да влязат да качат снимки от концерта за каръци, които не са успели ;-) А?

Отговори на това съобщение
 Re: Концертите и как да внесем фотоапарат
Автор: volokin   
Дата:   30-06-05 12:32

Аз съм промъквал апарат в дамска чанта, само че тук хората не са толкова упорити в претърсването, после стрелях изпод мишницата с един обектив 75-240. Е всичко беше размазано, ама Гарбарек се познаваше [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: SLR   
Дата:   30-06-05 12:44

И аз като Николов съм се промъквал със старото ми ,вярно аналогово пентаксче скрито в чантата на жената,на концерта на Ибрахим Ферер.Бях сложил 50 мм обектив и един пушнат 400 на 800 аса черно бял филм на Фуджи който ми даваше прилични скорости за тъмната зала но накрая станах много нагъл и отидох да снимам най отпред и ме видяха,изкараха ме отвънка и ми осветиха лентата[smilie5]

Дата:   30-06-05 12:46

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа!!!!
Точно щях да ти поискам снимки![smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   30-06-05 13:17

Аз пък на Zuco103 си внесох апаратчето, но когато почнах да щракам под носа на вокалистката, един от охраната дойде и ми каза - Ако обичаш прибери апарата. После обаче пак си го извадих, ама малко по-отдалеч, откъдето вече бая зор имаше с фокуса на тези примигващи светлини [smilie18]
Така че проблема е не само внасянето, но после и самото снимане.
Вариант за внасяне си остава да отидеш предния ден и ако можеш да се промъкнеш в залата да си скриеш апарата на някое скришно местенце, и после на другия ден да си го вземеш. Зависи от залата, ако е по-голяма по-лесно ще го скриеш, но си има и своите рискове [smilie8] [smilie8] [shtrak]

Автор: flipbeat   
Дата:   30-06-05 18:06

аз опитах да скриа сапунерка в дамска чанта на концерта на thievery corporation но ни разкриха.по-добре не рискувай

Автор: Flipshot   
Дата:   30-06-05 23:08

Аз на Зуко успях да вкарам апарата, дори си откраднах 2-3 що годе свестни кадри, на всичкото отгоре влезнах с фалшив билет..:) И на мен ми се поскараха, ама... :)

Пък на Thievery не се и опитах да вкарам апарат, някои хора успяха, други не.. но беше невероятен концерт!!!! 3 пъти ура за Thievery :)

Автор: pulse   
Дата:   01-07-05 04:24

Thievery Corporation наистина беше един от най-яките концерти от последните няколко години в София [cool]

А колкото до внасяне на апарат на концерти - аз отдавна съм се отказал. Най-малкото, защото ми пречи да потъна изцяло в музиката... и да подскачам [smilie5]

Автор: youn   
Дата:   01-07-05 09:11

Има едни бинокли комбинирани с дигитална камерка в тях, може би няма да се усетят за това, само качеството им едва ли е добро, но пък са на твърдо приближаване 8х

Автор: A400   
Дата:   01-07-05 09:30

На Black Sabbath един македонец беще си скрил апарата в гащите, под топките, ама за по-голям апарат.... мноого сложно....
[shtrak]

Автор: kadieva_r   
Дата:   01-07-05 09:47

и на мен така ми бяха казали като ходих на концерта на Ози, ама като влезнах вътре беше пълно със щракащи хора. Пък и на предния концерт на Пърпъл си имаха хората апаратчета. Носи си апарата. Чакаме снимки:)

Автор: pinco   
Дата:   14-07-05 22:41

Съгласна съм че това със забранените фотоапарати е тъпотия.
В тази връзка няма ли някой от форума който да е снимал Дио?[shtrak] Вземете да качите някоя снимка.[smilie24]
На мен ми прибраха апарат на входа и откачих от яд защото после си взех автограф и можех да се снимам!

Автор: pinco   
Дата:   14-07-05 22:42

Няма ли някой от форума който да е снимал Дио?[shtrak] Вземете да качите някоя снимка.[smilie24]
На мен ми прибраха апарат на входа и откачих от яд защото после си взех автограф и можех да се снимам!

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   14-07-05 23:23

На Underworld също беше забранено, но един приятел ми подаде апарата през оградата и щракнах няколко добри кадърчета, разбира се в редките моменти когато не бях тотално отнесен от музиката [smilie7] [shtrak] [shtrak]

Автор: youn   
Дата:   14-07-05 23:35

Трудно е да се влезе с истински апарат, аз си рискувам само едно DM425Z и един път го сложих в пакет със семки, като апаратчето беше в пликче, отвън равномерно закрито от семките и на контролата си вдигнах ръцете докато ме пребъркат, а пликчето и телефона на който нямам камера бяха в ръката ми. С такова нещо обаче трудно може да станат свестни снимки. Имам на Ози ама не са за показване :)))

Автор: sas   
Дата:   15-07-05 00:31

Аз пък си внесох на Ибрахим Ферер на концерта голямото Сони 717 и понеже не знаехр че е забранено глейте какви снимчици си направих:

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/fucv7948.JPG
https://photo-forum.net/images/s_1097053237_Dsc09402_700x525.jpg

https://photo-forum.net/i/43756&USER_ID=2

Дата:   15-07-05 06:20

Сас, преди имаще тема кой бихме искали да снимаме, трябва да ти кажа че Ферера е един от кандидатите на първо място в листата ми, дали ше имам шанса не знам. ЗАвиждам ти !!! [smilie24]

Автор: Pulsar   
Дата:   15-07-05 09:06

EEE, i az da vzema da se razpisha.
Na koncerta na Dream Theater vzeh, 4e uspjah da vljaza s EOS 30-E, 4e i sas togavashina mi 80-200 , malko me hvanaha 4as i polovina po-kasno, no.... 3 lenti si bjaha izsnimani...[smile] [smile]

Автор: gorbi   
Дата:   15-07-05 09:58

pinko: щом си взел автогаф, значи си бил на капанчетата долу после.... [smilie3]

Автор: digit_all   
Дата:   15-07-05 15:10

Niakoi niama li press carta, chtoto baia pomaga v teia sluchai... V Paris me izgoniha niakolko puti ot razlichi mesta, ama ot kogato imam snimam na volia i ot dobri mesta... Samo vednuj mi izritaha kato mrusno kote s press carta, beche na konzert natupite teenageri hansons [smilie19]

Автор: explorer   
Дата:   15-07-05 15:29

На Judas се опитах да внеса цифрова сапунерка, и за малко да мине номера - носех я в калъф на колана си и от охраната ме попитаха на входа "телефон ли е", и аз глупака казах че е апарат (но не предполагах че ще направят проблем за една сапунерка) - накараха ме да го оставя "на гардероб"... естествено после видях сума ти народ да щрака с апаратчета, охранителите обикновено просто се правят на интересни.

Автор: pinko   
Дата:   15-07-05 15:30

Горби, това там не съм аз, pinko, а някакво момиче pinco[smilie10] [smilie10]

Пунтират ме нещо, амахааааааааа[smilie23]

А прескарти имам цяла пачка, вкл. и пропуск за Народното събрание (най-чистата безплатна тоалетна в центъра на София с бира по 40 ст и кюфтета по 37 ст.)

Автор: digit_all   
Дата:   15-07-05 16:21

Brei seriozno li ? Iako chte se pusna tam kato se vurna v BG... ts ts ts che i kufteta e bassi ...

първа  назад  1     всички  напред  последна