Автор: BORIME4KA
Дата: 30-06-05 12:30
Здравейте, кой ще ходи на 21-ви на концерт на Deep Purple в Каварна? Аз днес си взех билет и там пише, че нямате право да внасят всякаква фото-аудио-видео-техника. През януари бях на R.E.M. в Белград и сръбските полицаи ми разкатаха фамилията - три пъти се опитах да вляза с апарат, три пъти ме претърсваха и три пъти ме връщаха... Накрая се наложи да скрия цифров апарат в храстите, под дъжда (!!), като наоколо имаше 20 хиляди души! Не беше лесна задача и по време на целия концерт треперих какво ще се случи с апарата ми... Имайте предвид, че беше януари, т.е. имах яке и апаратът можеше да се сложи на адски много места...
Та, опитните да кажат как е в България, правят ли проблеми, как се внася камерата. Ясно е, че вече има хора с GSM-и, които снимат по-добре от моя Canon A60 с кирливите 2 мегапиксела, ама как да го обясня на ченгетата/охранителите там... още повече, че ще съм по потник и къси гащи едва ли не ;-) Предлагам от сега тези, които не държат на авторски права и успеят да влязат да качат снимки от концерта за каръци, които не са успели ;-) А?
|
|