Автор: nsirakov
Дата: 08-07-05 20:55
Днес най-сетне настъпи мига за който се борихме цял месец....
Сега мога да ви кажа добри хора
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ - ВСИЧКИ ВИЕ ДАДОХТЕ ЧАСТИЦА ОТ ВАС, ЗА ДА ЖИВЕЕ МАЙКА!!!
Благодаря на организаторите на фото-форум, че са направили този прекрасен сайт, който ми върна вярата в добрите хора..
Благодаря на Чарм и Алгаивел, че ми бяха ръцете, очите, ушите и сърцето в трудните моменти, че организираха всичко и бяха толкова всеотдайни...
Благоадря на ТНТ, за бързата и навременна помощ при връзките с медиите
Благодаря на Ецелоп, за връзката с Дарик Радио
Благодаря на Ринг и У1313, за връзката ми с в Марица
Благодаря на Сагитариус, за отпечатването на апела в списанието му
Благодаря на Всики незнайни за мен добри хора, които ме свързаха с Канал 1, бТВ, Евроком България, НТВ, Диема, медиите и хората чули ги в Пловдив, София, Русе, Варна, Ст. Загора, Хасково, Кърджали, Разград, Петрич, Благоевград, Сандански, Габрово, В. Тръново, Плевен, Балчик, Елена, Луковит, Пазарджик, Панагюрище, Смолян, Кричим (ако изпусна някой град моля простете ми... имаше дни в които говорих и действах на автопилот...)
Благодаря на радио Дарик, Ретро, Милаголд, ФМ+, Ринг, Витоша, Експрес, Гонг, БГ радио,Радио РОмантика, Фреш, Сити, (сигурно още дузина, за които не мога да се сетя в момента...)
Благодаря на всетниците Марица, Сега, Днес и всички други, за които така и не научих
Благодаря на ЛТД за стотиците е-майли, които разпрати... много хора откликнаха и на тях...
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ЧУЛИ АПЕЛА МИ, които без да ме познават, от чисто безкорие, дариха частичка от себе си за да живее майка..
Благодаря на Треснатия и Ребелиус, за добрите думи в труден момент...
Благодаря на Пехата, че намери време да ме утеши, когато бях загубил надежда
Благодаря на Светал, че ми отвори очите за нещата от живота
Благодаря на Галин Стоименов за помоща му и поздравителните картички
Благодаря на Депеш фантъзи и Емсаго за прекрасните банери...
Благодаря на Мели (скъпа моя асистентке така и не разбрах никнейма ти във форума...) за това, че ме подкрепяш и до сега...
Благодаря на Слави, че позволи на Иван да изкаже мъката ни...
Благодаря на центровете по Хематология и Трансфузиология в Пловдив, София, Плевен и Варна за отзивчивостта,
Благодаря на д-р Василева и д-р Арнаудов, на доц. Арсов, доц. Кирова, доц. Станева,
на д-р Ботев и д-р Тонов, както и на целия екип в НЦХТ - на чийто професионализъм и всеотдайност дължат живота си толкова хора
Специални поздрави на сестра Първанова - вашето Слънчице се надявам да грее в нас дълги години... Благодаря ви за грижите и отзивчивостта!!!
Благодаря на всички наши колеги от МУ Пловдив, на близките и познатите ми...
Специални благодарности на Българската ни Армия... на десетките войници и офицери, които откликнаха на молбите ни...
И НАЙ-ВЕЧЕ ИСКАМ ДА ИЗКАЖА СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ, НА СТОТИЦИТЕ ХОРА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДАРИЛИ СВОЯТА КРЪВ, ЗА ДА ПОМОГНАТ ДА ЖИВЕЕ ЕДНА ДОБРА ЖЕНА... ЗАДЪЛЖЕН СЪМ ВИ ПРИЯТЕЛИ... МОГА СПОКОЙНО ДА КАЖА - ВИЕ СПАСИХТЕ МАЙКА МИ...
ПОКЛОН ОТ МЕН ЗА ВАС