Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 БЛАГОДАРЯ ТИ ФОТО-ФОРУМ!!!
Автор: nsirakov   
Дата:   08-07-05 20:55

Днес най-сетне настъпи мига за който се борихме цял месец....

Сега мога да ви кажа добри хора

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ - ВСИЧКИ ВИЕ ДАДОХТЕ ЧАСТИЦА ОТ ВАС, ЗА ДА ЖИВЕЕ МАЙКА!!!

Благодаря на организаторите на фото-форум, че са направили този прекрасен сайт, който ми върна вярата в добрите хора..

Благодаря на Чарм и Алгаивел, че ми бяха ръцете, очите, ушите и сърцето в трудните моменти, че организираха всичко и бяха толкова всеотдайни...

Благоадря на ТНТ, за бързата и навременна помощ при връзките с медиите

Благодаря на Ецелоп, за връзката с Дарик Радио

Благодаря на Ринг и У1313, за връзката ми с в Марица

Благодаря на Сагитариус, за отпечатването на апела в списанието му

Благодаря на Всики незнайни за мен добри хора, които ме свързаха с Канал 1, бТВ, Евроком България, НТВ, Диема, медиите и хората чули ги в Пловдив, София, Русе, Варна, Ст. Загора, Хасково, Кърджали, Разград, Петрич, Благоевград, Сандански, Габрово, В. Тръново, Плевен, Балчик, Елена, Луковит, Пазарджик, Панагюрище, Смолян, Кричим (ако изпусна някой град моля простете ми... имаше дни в които говорих и действах на автопилот...)

Благодаря на радио Дарик, Ретро, Милаголд, ФМ+, Ринг, Витоша, Експрес, Гонг, БГ радио,Радио РОмантика, Фреш, Сити, (сигурно още дузина, за които не мога да се сетя в момента...)

Благодаря на всетниците Марица, Сега, Днес и всички други, за които така и не научих

Благодаря на ЛТД за стотиците е-майли, които разпрати... много хора откликнаха и на тях...

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ЧУЛИ АПЕЛА МИ, които без да ме познават, от чисто безкорие, дариха частичка от себе си за да живее майка..

Благодаря на Треснатия и Ребелиус, за добрите думи в труден момент...

Благодаря на Пехата, че намери време да ме утеши, когато бях загубил надежда

Благодаря на Светал, че ми отвори очите за нещата от живота

Благодаря на Галин Стоименов за помоща му и поздравителните картички

Благодаря на Депеш фантъзи и Емсаго за прекрасните банери...

Благодаря на Мели (скъпа моя асистентке така и не разбрах никнейма ти във форума...) за това, че ме подкрепяш и до сега...

Благодаря на Слави, че позволи на Иван да изкаже мъката ни...

Благодаря на центровете по Хематология и Трансфузиология в Пловдив, София, Плевен и Варна за отзивчивостта,

Благодаря на д-р Василева и д-р Арнаудов, на доц. Арсов, доц. Кирова, доц. Станева,
на д-р Ботев и д-р Тонов, както и на целия екип в НЦХТ - на чийто професионализъм и всеотдайност дължат живота си толкова хора

Специални поздрави на сестра Първанова - вашето Слънчице се надявам да грее в нас дълги години... Благодаря ви за грижите и отзивчивостта!!!

Благодаря на всички наши колеги от МУ Пловдив, на близките и познатите ми...

Специални благодарности на Българската ни Армия... на десетките войници и офицери, които откликнаха на молбите ни...

И НАЙ-ВЕЧЕ ИСКАМ ДА ИЗКАЖА СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ, НА СТОТИЦИТЕ ХОРА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДАРИЛИ СВОЯТА КРЪВ, ЗА ДА ПОМОГНАТ ДА ЖИВЕЕ ЕДНА ДОБРА ЖЕНА... ЗАДЪЛЖЕН СЪМ ВИ ПРИЯТЕЛИ... МОГА СПОКОЙНО ДА КАЖА - ВИЕ СПАСИХТЕ МАЙКА МИ...

ПОКЛОН ОТ МЕН ЗА ВАС

ПС - ако съм пропуснал някого моля простете ми... това е от вълнението, не съм забравил никого в сърцето си....

Отговори на това съобщение
 Re: БЛАГОДАРЯ ТИ ФОТО-ФОРУМ!!!
Автор: svetal   
Дата:   08-07-05 21:02

Ники ти си прекрасен човек и заслужаваш това което направиха хората за майка ти .Бог чу молитвите ни и всичко завърши добре.Хора много от вас ми възвърнаха вярата във добрината на хората [smilie24]

Автор: doktora   
Дата:   08-07-05 21:07

Дълбок поклон на всички,които доказаха,че в сплотяването е надеждата.Радвам се за майка ти,Ники и дано повече не се налага да се мобилизирате подобно.Аз не ти помогнах,но се надявах.[smilie24]

Автор: Olinka   
Дата:   08-07-05 21:18

Ники, ние сме с теб! Винаги ще ти помогнем, когато имаш нужда от помощ, човешко е!

Бързо оздравяване на мама[smilie24]

Автор: algaivel   
Дата:   08-07-05 21:29

Нямам думи да опиша радостта си.
Тези дни върнаха вярата ми в живота и доброто.
Ако ми позволиш да се присъединя към твойте благодарности....
Аз първо искам да поздравя майка ти - за сина, който е родила и с който трябва да се гордее, за силата на духа, за желанието за живот.
Ти вече благодари на Слави, аз ще се присъединя със специална благодарност към Коста Филипов - член на екипа на Новините на Канал 1, на Галатея, на МарианаБ, на Титон, на Депеш, на служителките от паспортен отдел на МВР-София-ул. Мария Луиза, на Майк от в-к Марица, на Владо от VooDoo, който качи банера в техния форум и на всички, всички добри хора от този форум.
Положително пропускам някого, но част от нещата ми са в офиса
Ще ги допълня в понеделник
А сега е време за празнуване
Весел празник от мен

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (15-07-05 10:03)

Автор: landofkimi   
Дата:   08-07-05 21:40

човек който е могъл да напише горното обръщение,
човек на когото са помогнали всички гореспоменати и неспоменати с морална и/или физическа подкрепа,
този човек и семейството му ЯВНО ГО ЗАСЛУЖАВАТ
Поздравления за щастливия край и признавам си от това обръщение ми се насълзиха очите от радост за откровението ти и широката подкрепа която си получил, впечатляващо е. [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]
Още един път: искрени поздравления

Автор: plamennk   
Дата:   08-07-05 21:43

Днес разбрах, че едно от войничетата които ни помага на мен и колегите от отдела е дарило кръв оня ден, ако е дарило за майка ти обещавам, че ще напрявя всичко което е по силите си (макар че съм в отпуск) да получи награда за това.
А сега наистина е време да празнувате [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: galathea   
Дата:   08-07-05 21:50

С думи не може да се опише радостта.
Бъдете здрави! Бъдете полезни както на себе си така и на другите. И нека да се обичаме!https://photo-forum.net/static/forum/2006-04/kgvd8166.JPG
http://www.balkanski.net/maiki/muzuni/index_files/5cvete.gif
https://photo-forum.net/static/forum/2006-04/wnwn1664.JPG
http://www.balkanski.net/maiki/muzuni/index_files/4nazdrave.gif

Автор: youn   
Дата:   08-07-05 22:15

:)))

Автор: Princess_Lia   
Дата:   08-07-05 22:25

Радвам се страхотно за вас! Въпреки че не се познаваме, въпреки че повечето сме само никове в един виртуален свят, всички следихме с внимание и надежда борбата за майка ти, а тя наистина беше страхотна! Ако отликваме по-често по този начин на човешкото нещастие, ще бъде чудесно, около нас има още много хора, които се нуждаят от нашата помощ, дори може би е въпрос на живот. Нека не преставаме да бъдем хора, и наистина - както каза Галатея - НЕКА СЕ ОБИЧАМЕ И СИ ПОМАГАМЕ!
Усмихни се, Ники!

Автор: dimaida   
Дата:   08-07-05 22:43

УРА!УРА!УРА! Това не се забравя! НИКОГА!!![[smile]

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   08-07-05 22:46

[smile] [smile] [smile] [smile] [smile]
Всичко е добре, щом завършва добре!

Автор: kangaroo   
Дата:   08-07-05 22:53

Радвам се за майка ти, Ники, и й пожелавам след всичко това да е още по-здрава от ВСЯКОГА!!! И физически, и духом!https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif
Ако можех да опиша колко съм развълнуван за изхода от всичко това, нямаше да ми стигне цялата нощ да го опиша!
Браво и на всички други!Запазете това добро у себе си, за да можем винаги да сме заедно в тежките времена![smilie24] [smilie24] Още веднъж поздравления, Ники, а аз и пожелавам отново да е здрава и повече да не е й се случват такива работи, защото съм сигурен, че нито ти, нито тя го заслужавате!
НАЗДРАВЕ ЗА ПРАЗНИКА!!!![beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: geezer   
Дата:   08-07-05 22:58

искрената благодарност ме развълнува,,респект към всички помогнали [smilie24]

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   08-07-05 23:07

kangaroo:
Утре обещавам да пия едно за здраве на Сираков, майка му и всички вас, които помогнаха така всеотдйно[smile]
Наздраве[beer]

Автор: Plato   
Дата:   08-07-05 23:10

[smile]

Автор: ring   
Дата:   08-07-05 23:15

Нямам думи.... наистина ....[thankyou]

(... като си събера мислите може и да напиша нещо смислено, в момента съм ужасно развълнувана...)

Ники, поздравления!!!!!!!!!!!!!!
[thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Автор: batemitko   
Дата:   08-07-05 23:27

Поздравления за упоритостта и вярата,както на Ники така и на всички,които се включиха в тази благородна акция!Нито за момент не сме спрели да вярваме в добрия край на това изпитание/и как иначе-при толкова положителна енергия!/ЧЕСТИТ НОВ ЖИВОТ,Д-Р СИРАКОВА!!![thankyou]

Автор: tchani   
Дата:   08-07-05 23:38

Когато бедите ни сближават..!!
Когато бедите изискват от нас..!!!
Когато протягаме ръка един към друг за помощ, ...и има кой да я поеме (най-хубавото нещо)...
Тогава сме най-силни, защото имаме приятели, които дори не познаваме...

Ники, много хора бяхме с теб в твойте грижи..

Присъединявам се към теб за признателността към тези които са ти помогнали...
Аз не можах пряко да помогна и съжалявам, но ей богу
това никой не го заслужава като съдба!!!
Евала на сайта, за подкрепата, която ти оказа в този момент...
Да сте живи и здрави....

Автор: masteral   
Дата:   08-07-05 23:56

Щастлив съм, че е спасен един човешки живот!

Автор: namaste   
Дата:   09-07-05 00:25

Няма по-самотно място от сърцето. Онова, което не си успял да раздадеш...
Няма по-тъжна обич от премълчаната- онази, която си пазил у себе си твърде дълго- с идеята, че трябва да бъде съвършена, за да я дариш- като коледен подарък...Сякаш има несъвършена обич, сякаш има незаслужени усмивки, сякаш има непознати хора...
Няма по-студена ръка от непротегнатата...
Няма по-празни очи от онези, които не поглеждат в очите на другите...
Няма по-тъжен глас от онзи, който не казва "обичам те"...
Няма по-горещи сълзи и парещи от непролятите...
Няма по-нещастен от човека, който не прегръща хората, които обича...

Моят начин да благодаря на всички ви затова което сторихте за Ники!

Автор: air   
Дата:   09-07-05 01:55

Радвам се, че всичко мина добре. Дори само заради това ФФ си струва ..[smilie24] [smilie24] [smilie24]
А за другото ... ще пием бира и [shtrak]

Автор: sas   
Дата:   09-07-05 03:20

Радвам се за добрият изход и за всичко това, което направиха всички добри хора.

Развълнувах се когато прочетох горното съобщение и новината за щастливата развръзка. Струваше си това, което беше направено!

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: emsago   
Дата:   09-07-05 03:24

всеки който е загубил вярата си в добрината, бих го препратила тук да прочете този постинг.

ники, искренно се радвам за майка ти!!! тя е благословенна, че те има!

мойте уважения също към всички "стажанти" в този тъжен филм с HAPPY END![smilie24]

Автор: draev   
Дата:   09-07-05 07:47

[beer] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна