Автор: stoevmobile
Дата: 10-05-04 20:12
Не ти препоръчвам S1. Имам го от известно време,около 2 месеца купих си и телеконвертера х1.6 . В message boards на http://www.dcresource.com можеш да намериш де съм го пооплюл отсам оттам дори за дреболии от пръв поглед, има и от други за него Хубавото му е image stabilizer и бързото (двускоростно според натиска) варио, екранчето е малко, сравнено с други апарати от подобен клас. Е - било се въртяло на сам на там - ами то именно въртящите се части бързо дефектират. Хубави клипове снима - купи си видеокамерка за тези пари. Един клип на високото качество, дето ми пълни 256МБ компакт флаш картата е две минути и половина. За любител като мен ми е върши работа - снимам 90% на дневна светлина. Нощем е . И според професионалистите (аз не мога да го преценя), прекалено шумен за Канон...Аз разпечатвам снимки по изключение и основно изпращам по интернет, затова 3.2 МР ми са достатъчни.
Виж за скрита камера се утрепал - бързо и отдалече можеш да уловиш заспала гола мацка на плажа, ама с бързо движещите се обекти можеш и да не успееш да ги хванеш. Електронният viewfinder замръзва сигурно за цяла секунда и си сляп за това, дето искаш да снимаш, обикновено е отлетяло или отпълзяло встрани.
Абе вземи си нещо друго.
|
|