Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 IZBOR
Автор: sayman   
Дата:   08-05-04 14:46

Zdraveite. Ot o/o 3 godini snimam liubitelski s cifrov. Ot niakolko meseca obache taka me zasarbiaha racete, che za nishto drugo osven za snimane ne mislia. Ideiata mi e, che iskam da si vzema po-chitav aparat. Sabral sam okolo 1000lv. i za tia pari se spriah na: Canon S1 IS, Fuji S5000 i Olimpus C5050. Vaprosat mi e za koi da si poharcha parite? Ima li niakoi vpechatlenia ot tezi modeli ili po-dobro predlojenie za tezi pari??? Toia moment s parite v rakata i blaskaneto na glavata v izbora mai mi doide nai-slojen. [smilie25] [smilie11] [smilie25] Blagodaria Predvaritelno.

Отговори на това съобщение
 Re: IZBOR
Автор: nsirakov   
Дата:   08-05-04 14:58

за 1000 лв на любителска основа каквото и да вземеш е хубаво [beer]
иначе питай бони - може да ти помогне[beer] [beer]

Дата:   08-05-04 15:12

Az tova che za 1000lv. na liubitelska vsichko e dobro sam saglasen, no tehnikakata si e investicia, a az za sajelenie ne gamja ot hiliadarki.[smilie3] A i nali s hubavi snimki iskam da radvam i VAS i moeto oko.

Автор: nsirakov   
Дата:   08-05-04 15:22

sayman :) ako moga da nadigna glas ot danoto na nekompetentnostta mi Canon-a rulez :)

razbira se koi sqm az da ti go preporachvam :)

dano namerish po-podrobna informacia :)

http://www.dpreview.com/articles/canons1is/

Дата:   08-05-04 15:46

sirakov,mnogo [beer] Toia sait predi okolo 2 meseca go razgledah ot-do. Strahoten e naistina. Vse pak oshte edin pat [beer]
Ami dobre. Boni. Pitam te. Pitam vseki, koito moje da pomogne na kakvo da zaloja. Ako biah snimal i s trite sam shtiah da si pomogna, ama ne sam.

Автор: junior   
Дата:   08-05-04 15:48

Не зибирай олимпуса... Diagonal distortions...

Автор: msld   
Дата:   09-05-04 01:06

za tezi pari si vzemi Canon ot seriayata G - G3 ili G5...pochti vsichki moi snimki v foruma sa praveni s tiah...

Дата:   09-05-04 21:35

Canon G3 mi haresva baia otdavna, no ne moga da go nameria v Balgaria [smilie2] da ne govorim za G5-cata na takava cena.

Автор: plam   
Дата:   09-05-04 22:20

попитай за G3 в Computer 2000
http://www.computer2000.bg/

Хо-хо...
Автор: GenaDP   
Дата:   09-05-04 22:25

А гледал ли си кво пише в сайта им? Отваряш страницата с цифровите Канон-и, а там е изтипосано:

"Възприемателен елемент 3.2 М пиксела CCD"

Автор: ivcho   
Дата:   10-05-04 16:03

ot texi marki koito si posochil naj dobro e Fudjito...
Biagaj daleche ot Canona goliam bokluk e...

Автор: carl_cox   
Дата:   10-05-04 17:49

hi Sayman, kategori4no davam glas za Canon S1 IS, ne 4e drugite za lo6 izbor,no Canon-a ima pove4e ru4ni nastroiki, stabilizator na kartinata puk i e 4isto nov model...4estno kazano do sega sum snimal probno s 3 modela na Canon-S45,S50 ,Pro 1 i sum o4arovan....

Автор: inmitev   
Дата:   10-05-04 18:00

Canon S1 има два много неприятни недостатъка.
Първият - малката матрица с 3.2 мегапиксела.
Вторият - липсата на помощна светлина за фокусиране на тъмно.
Иначе съм го пипвал (само за кратко, за съжаление). Страшно удобен за хващане, вариото му е много бързо (сравнено с А70 и А80), голям и удобен екран. Нямах възможност да снимам, но усещането да го държиш е много приятно.
За останалите апарати нямам информация.

Автор: night   
Дата:   10-05-04 19:21

Focusing frame: 1-point AF

това за Канона :)

Автор: IVU   
Дата:   10-05-04 19:46

Мога да ти предложа Canon G5 на 11 месеца за 1100 лв. С българска гаранция от Computer2000 в много прилично състояние.
Батерията е на 6, има си всички дискове, книжки, кабели и прочие + 32МБ флаш карта, която не съм използвал. Има си и чанта Бенетон.

Ако те интересува пиши на: za[smile]ivu.cc

Аз съм страшно доволен от този фотоапарат. Продавам го защото си купих EOS.
Мога и фактура да издам ако ти е необходима.

Автор: stoevmobile   
Дата:   10-05-04 20:12

Не ти препоръчвам S1. Имам го от известно време,около 2 месеца купих си и телеконвертера х1.6 . В message boards на http://www.dcresource.com можеш да намериш де съм го пооплюл отсам оттам дори за дреболии от пръв поглед, има и от други за него Хубавото му е image stabilizer и бързото (двускоростно според натиска) варио, екранчето е малко, сравнено с други апарати от подобен клас. Е - било се въртяло на сам на там - ами то именно въртящите се части бързо дефектират. Хубави клипове снима - купи си видеокамерка за тези пари. Един клип на високото качество, дето ми пълни 256МБ компакт флаш картата е две минути и половина. За любител като мен ми е върши работа - снимам 90% на дневна светлина. Нощем е [smilie23] . И според професионалистите (аз не мога да го преценя), прекалено шумен за Канон...Аз разпечатвам снимки по изключение и основно изпращам по интернет, затова 3.2 МР ми са достатъчни.
Виж за скрита камера се утрепал - бързо и отдалече можеш да уловиш заспала гола мацка на плажа, ама с бързо движещите се обекти можеш и да не успееш да ги хванеш. Електронният viewfinder замръзва сигурно за цяла секунда и си сляп за това, дето искаш да снимаш, обикновено е отлетяло или отпълзяло встрани.
Абе вземи си нещо друго.

да добавя
Автор: stoevmobile   
Дата:   10-05-04 20:22

цената му е около 505 евро без ДДС, тури 20-30 лева за чанта (оригинална се продава отделно за 70лв), добави за памет, ако имаш мераци за допълнителни аксесоарите за Canon PowerShot S1 IS

Accessories PowerShot S1 IS
Tele-converter TC-DC52B 357 лв.
Wide converter WC-DC52A 357 лв.
Lens Adapter/Hood Set LAH-DC10 98 лв.
Waterproof Case WP-DC20 615 лв.
Soft Case SC-DC40 71 лв.
Battery and Charger Kit CBK4-200 160 лв.
NiMH Battery NB4-200 60.6 лв.

Цените са с включен ДДС.
[beer]
И от Computer 2000 нещо пропуснаха да ми дадат книжките с инструкциите - "били на превод в Канон България"...... Свалих маса мегабайти от интернет по този повоод

Публикацията е редактирана (10-05-04 20:28)

Автор: SKY   
Дата:   10-05-04 20:28

chakai i az da kaja neshto che C-5050 nqkak ostana vstrani:) Che da vzema syvsem da go obyrkam:) Ami az snimam s C-5050 ot okolo 1.5 meseca i snimkite mi sa praveni s nego. Mnogo sym dovolen ot aparata s edno edinstveno uslovie! - tova ne e SLR. Inache e bykan s funkcii i udobni kopcheta:). Useshtaneto v rykata e mnogo stabilno i priqtno, tegloto syshto. Zasega ne mi se e nalagalo da izpolzvam full size file, che da se oplakvam ot shuma. Kachestvoto na izobrajenieto spored men e dosta dobro (kato izkliuchim purple fringing-a ama to koi li go nqma v toq klas). A da ne zabravqme i svetlosilata 1.8-2.6. Ami ako te interesuva neshto konkretno pitai. Samo trqbva da imash vpredvid, che go imam samo ot 1.5 meseca i syvsem ne sym go ovladql napylno. Tova e. Aide chudi se sega:) Mnogo e trudno, kogato nqmash vyzmojnost lichno da probvash. Az tozi go vzeh zashtoto beshe na hubava cena - 576$ bez DDS - refurbished ot DaRT Systems.

Дата:   10-05-04 22:53

Blagodarsko za napatstviata. Pochti me razubedihte za Canon-a. Iziadoh mnogo informacia v Internet tia dni i mai bavno se nasochvam kam Fuji-to. Drugia variant e ofertata na IVU. Maximum do vdrugiden shte ti zvanna. Utre sam na parvo poseshtenie na kursa na Nedelchev i posledna vazmojnost za dopitvane. I Olimpusa mi haresva, ama za nego mai shte triabva da iznameria oshte 200-300lv.dokato Fujito mi go obeshtaha za 1000 ot edin magazin. Napravo iskam da vi cherpia po 1-na bira za savetite [beer] ne che se otkazvam ot oshte polezna informacia.[beer] [beer] [beer]

Дата:   10-05-04 23:02

Xe xe. И аз утре съм на курса [smile]
Ще взема и канона да го разгледаш [smile]

Дата:   10-05-04 23:14

E do sega niamah tarpenie ama sega veche si gledam chasovnika sas zloba [smilie21] V 19h. li beshe sbirkata?

Публикацията е редактирана (10-05-04 23:16)

Дата:   10-05-04 23:22

Да. в 19.
Аз обче съм много прост - мислех, че е днес. И ходих [smile] Намерих го ловно-рибарския и бялата врата до него и кесих там отпред и към 19 и 20 се чатнах че е утре [smile]

Автор: Krassy_office   
Дата:   10-05-04 23:24

Гениите били разсеяни... [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна