Автор: volokin
Дата: 30-06-05 16:40
Жоро, не го разбра човечеца, а именно, да снимаш аналогово, дори с една Яшика Електро на някой може би им доставя по-голямо удоволствие отколкото с един Марк 2 (най-мечтаната камера на Българина )
Досега никога когато съм хващал дигиталка в ръцете си не съм изпитвал удоволствие, да не говорим, че когато то липсва не стават картини, поне при мен, при профитата може и да е различно, те си следват правилата и правят нещо.
има нещо виртуално, нещо което ти се губи, да можеш после да правиш на фотошоп каквито си искаш магии, гледам това е модерно в БГ, ама като че ли това не е нещото което си искал. Дори, като знам колко е трудно в тъмната стая да правиш шаблони, да сменяш хартия след хартия докато стане, да си играеш дни и седмици буквално, пак го предпочитам, поне аз. Дори сега от няколко години когато съм със скенер, удоволствието като че ли е наполовина, но няма време за останалото, нали все бързаме.
Та Аемон имаше точно това предвид, мисля.
Абе това е като да правиш секс без любов, като свършиш и се проклинаш кво животно си, поне при мен е так, пък знам ли може и да съм повреден
|
|