Автор: volokin
Дата: 30-06-05 12:10
Жоро, да бе същото съм го виждал, само че ти тва за резолюцията къде го видя?? Пак там? съмнява ме. Някой лайка филми можи и да са настигнати, ама да не забравяме, че филми има много. Не заблуждавай фотообществото. А това за динамиката на диги-сензорите го бях пуснал переди повече от 3 месеца, ама кой да обърне внимание. И още нещо бях пуснал, че например по резолюция Д2Х изобщо не отстъпва на МАрк 2, а има разлика от 4 МП, та сега му обърнете внимание, после да няма учудени. Какво значи това мисля Бони ще се сети. Та с тези големини на сензорите, с тоя вид обективи, толкова, горната граница е близко. Май е време да почнат да правят голямоформатни матрици, само дето още няма производители за тях, камо ли да говорим за пазар. А относно лайка формата, един Ефке с 25 ИСО, малко трудно ще го биеш на резолюция, или един Реала на Фуджи. И нека сега не повдигаме въроса за скенери и незнам си кви там...
И още нещо в къши висят две картини 20х30 снимани с АПС формат и извадени от нормално фото. Едната е на японския център в Париж, та аз още не съм виждал дигитално изображение на хартия което да е по-добро от тези картинки. Ако искаш мога да ти подаря едната през Септември. А това е само АПС-формат, за лайка изобщо не говоря...
|
|