Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Edin priziv i edin anons
Автор: admin   
Дата:   05-05-04 11:18

Уважаеми клубари ,понеже страстите се поизостриха напоследък и във форума взеха да прехвърчат доста глупави лични нападки,ви призоваваме към повече търпимост и себеуважение.
Обърнете се назад и прочетете нещата ,които сте изписали . След това преценете сами от какво ви е срам и от какво не и вземете решение за себе си ,дали когато ви обиждат ,а вие отговаряте в същия тон ,не започвате да приличате на този ,който ви обижда и дали няма друг по –интелигентен начин да отвърнете на личните нападки.
Екипът на Фото-Форум ви пожелава приятно снимане в чудесните пролетни дни !
Позволяваме си да анонсираме темата за нашия нов конкурс ,който ще започне от следващия месец и ще продължи до края на лятото. Темата е изключително пролетно-лятна и вярваме, че
ще допадне на всички. Резултатите ще анонсираме на есен по време на Фотоваканция ‘2004,а наградите ще останат в тайна засега.
И така – очаквайте новия конкурс на Фото-Форум :

“ВСИЧКО Е ЛЮБОВ”

Отговори на това съобщение
 Re: Edin priziv i edin anons
Автор: Krassy_office   
Дата:   05-05-04 11:36

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
[beer]

Автор: namaste   
Дата:   05-05-04 11:43

[smilie24] [smilie24]

Автор: night   
Дата:   05-05-04 11:45

[smilie19]

Автор: emmmo   
Дата:   05-05-04 11:45

[smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile] [smile]

Автор: Mick   
Дата:   05-05-04 12:25

[smilie24] suglasen...
[smilie24] [smilie24]
"Make love not war"[smilie3]

Автор: jumbo   
Дата:   05-05-04 15:58

застанала мадлин олбрайт пред конгреса и казала по повод на сърбия е какво ще правим сега любов или война (познайте отговора на паникьосаните конгресмени)[smile]

Автор: feon   
Дата:   05-05-04 16:23

[smile] [smile] [smilie25] [smile] [smile]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   05-05-04 16:44

Нека се обичаме, без да се събличаме....това в сферата на добрите и невъзможните неща.
"дали няма друг по –интелигентен начин да отвърнете на личните нападки." - ЕВРИКА, има...бутони All users , Select users/coment , non coment x..y..z,ALARM ADMIN а той при 3 аларми да прави не по свое усмотрение DELETE 1 - coment с натрупване и бонус DELETE USER.
Иначе ще си остане гол призив от типа: "Не си купувайте антикомарин..като не им отвръщате, те няма да хапят".

Дата:   05-05-04 16:51

Подкрепям санкциите [smilie24]
Ако си съвестен и се държиш добре, няма от какво да се притесняваш. Държавите с най-добър стандарт и условия за живот имат и най-суровите закони.. е, зле ли им е?
[beer]

Хъм...
Автор: GenaDP   
Дата:   05-05-04 17:17

Ако искаш да свириш аларма - няма нужда да натискаш бутонче. Лапаш свирката, и надуваш. Със сигурност ще ти хареса :)

А "delete the stupid dumbshit goddamned ************ dick" предвидил ли си в плановете си? Щото туй ще е най-важния бутон в системата...

Хъм. Админа пак се е престарал... Това горе без последната думичка е буквално извадено от текст на една известна група. А той меи сложил звездички... Щом могат да го пеят и да го пускат пв ефир по цял свят, аз що не мога да го напиша тука, а?

Публикацията е редактирана (05-05-04 19:34)

Автор: c5   
Дата:   05-05-04 17:42

[smilie19]

Автор: boni   
Дата:   05-05-04 18:24

Ами пример в това отношение може да бъде Джуниор,който знае как трябва да се отвръща на нападки,за да няма конфликт :))
Всичко е въпрос на психология. Може да отговориш така ,че да няма какво да ти кажат.

Ба...
Дата:   05-05-04 19:36

Той и младшия близа рани цяля седмица след едно мое изказване... :)

Автор: lucky   
Дата:   05-05-04 19:43

Mlad6ia iavno ima akuld dostata4no da ne ti se vruzva na glupostite[smilie19] [smilie3]
Kvoli 6te e bez tebe vav toia forum [smilie11] [smilie8] [smilie6]

Дата:   05-05-04 19:57

:)
Те простаците, lucky, са за това създадени, за баланс [smilie7]
Днес с night си извадихме много точни заключения за ситуацията ...
За съжаление небъдниците в тоя свят са преобладаващо число, но това не бива да ни плаши. Рано или късно, но винаги, се давят в помията, която са създали, ВИНАГИ [smilie19]

Автор: lucky   
Дата:   05-05-04 20:03

Krasi ama i ti vleze mnogo silno predi vreme ta Genata zatova se zaiade sas tebe.....
ina4e na bira pri Borko izob6to ne e kofti...[beer]
I az si mislia 4e poniakoga e e malko grubi4ak no toi samo se zabavliava...[smilie18]

Автор: junior   
Дата:   05-05-04 22:30

това, че мога да се извинявам - ми е от добрите страни...
От лошите ми страни е, че когато ме похвалят не мога да си го приема тихичко:

БЛАГОДАРЯ ТИ, БОНИ!!!!!!![smile] [smile] [smile]

А и аз като други съм се спречквал с Гената, но за онзи спор с него не бях много прав, а и да съм бил - просто спрях да отговарям - не беше нужно да се стига до дрязги изобщо.... а ние прминахме границите... честно казано даже не знам какво ми е отговорил последно Гената...
Айде наздраве на ВСИЧКИ и весело изкарване на празниците!!!!
[beer] [beer] [beer]

"КРАСОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА, НО ЛЮБОВТА ГО СЪЗДАВА!"

Абе младши...
Дата:   05-05-04 22:40

...те границите са за това - да бъдат преминавани бре.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   05-05-04 23:49

Към Админа- и що на ваканцията само, аз ходя на "Фиестите" , а не на "Ваканциите"или явно си залиташ заради финикийските знаци или заради друго само по Треймановите морета:) Така мисля, че игнорираш поне 100 сериозни автори.

Автор: stoevmobile   
Дата:   06-05-04 02:23

Ако наградата не е материална, ами примерно "Снимка с Админа, който черпи по бира награденият със снимката" (правена в неутрално фото-студио) дали ще има пак яко оплюване[beer]?

Автор: junior   
Дата:   06-05-04 03:17

Ами който иска да ходи по фиестите.... но да дойде да си вземе наградата на Ваканцията...

Автор: jumbo   
Дата:   06-05-04 09:36

ами то фиестата като всичко българско бе създадена от поредните недоволни щото нали е традиция да си имаме по два синода 7 БКП та и 14 БЗНС та и затова някои се офиестиха но с далеч по-ниско качество от ваканцията

Автор: boni   
Дата:   06-05-04 10:54

Vse ni e taia i niama nishto obshto s finikiiskite znaci. Prichinata e prosta - Fotovakanciata subira poveche hora.
И "Господин" в изказването ти се долавя неприкрито заяждане . Аз на твое място бих попитал по следния начин "Има ли начин да си получа наградата на Фотофиестата,защото аз ходя само там"
Колко е лесно да попиташ човешки ! Няма нужда да се нахвърляш срещу админите - никой няма да плати на Фото-форум за "честта" да си даде наградите на неговото събитие.Напротив Фото-Форун трябва да плати за това и Фото-форум би предпочел да плати за място,където се събират повече хора и ще бъде по-посетено.Пак поради тази причина Фото_форум плаща за изложби в НДК,за да ги видят хиляди хора,а не в някоа малка галериика

Публикацията е редактирана (06-05-04 11:16)

Автор: GOSPODIN   
Дата:   06-05-04 17:54

Boni, Не си мислех, че Шипка 6 е малка галерийка. Май стана смешен.Колкото за синодите и БКП татта (jumbo) нали не искаш да има и само един вестник, както преди и от, който всички преписваха:"Работническо Дело":)) И все пак остава въпроса тези стотина фотографи- любители и профи са игнорирани нали? Фотографска Академия се представя и на двата форума и мисля , че същото може да се направи и от вас освен , ако не ви спонсорира "Фомус"(:)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна