Автор: Krassy_office
Дата: 05-05-04 13:18
Относно фотографския гъдел - памет, аз мога да обобщя следните варианти, които съм пручил:
1. CF 1 GB, 226 USD с ДДС, най стабилния и удобен вариант, земаш си 5, слагаш си ги в джоба и си готов. Но... скъпичко:)
2. CF Microdrive 2, 4 GB, 200 USD навън, може би най-примамливия вариант, като се има в предвид че е може би най-рисковия... Нова технология, не е тествано още, старите дават много дефекти, деликатна стока, не си струва риска още:)
3. Аpacer CD записвачка, нещо, което за мен е на кантара: цена/функционалност. 440 лева с ДДС във Вали, удобно като фунционалност и бързина... малко по-голямо, 19 на 18 на 3 сантиметра, тежи колкото апарата ви:Р 900 грама с батериите май беше... Pinko e много доволен. Това е май варианта, на който може би аз ще се спра, но всеки сам си преценява:)
4. ImageTank G2, 300 грама, 30 GB, МНОГО бързо и функционално, за 20-на секунди прехвърля 256 MB CF, работи 1 час с едно зареждане, USB 2.0, ползва се като удобна памет и в офиса, функционално... 780 лева с ДДС... мнооого ме изкушава:)
Та... това са 4-те варианта за мен, в момента проучвам по тънки цени за ImageTank, ще се радвам ако съм помогнал на незапознатите с проблема :)
|
|