Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kato stana duma za Microdrive...
Автор: kirilius   
Дата:   05-05-04 10:26

Moje li niakoi da dade obshta informacia za vidovete ustroistva za sahranenie na danni ot tozi tip?

Predi vreme niakoi spam-vashe foruma s reklami na ImageTank (ili neshto takova), no me interesuva kakvi drugi takiva ustroistva ima? Ima li vidove, po kakvo se razlichavat, nai-populiarni modeli, proizvoditeli, predimstva, nedostatyci, ceni...

Отговори на това съобщение
 Re: Kato stana duma za Microdrive...
Автор: joroD   
Дата:   05-05-04 11:35

vij temata na pinko po nazad za imagetank. tam dosta cenni neshta ima, niama smisul pak da se pishat

Автор: Ronson   
Дата:   05-05-04 12:46

Ей тука може да намериш и полезно инфо:
http://forums.dpreview.com/forums/forum.asp?forum=1023

Автор: Krassy_office   
Дата:   05-05-04 13:18

Относно фотографския гъдел - памет, аз мога да обобщя следните варианти, които съм пручил:
1. CF 1 GB, 226 USD с ДДС, най стабилния и удобен вариант, земаш си 5, слагаш си ги в джоба и си готов. Но... скъпичко:)
2. CF Microdrive 2, 4 GB, 200 USD навън, може би най-примамливия вариант, като се има в предвид че е може би най-рисковия... Нова технология, не е тествано още, старите дават много дефекти, деликатна стока, не си струва риска още:)
3. Аpacer CD записвачка, нещо, което за мен е на кантара: цена/функционалност. 440 лева с ДДС във Вали, удобно като фунционалност и бързина... малко по-голямо, 19 на 18 на 3 сантиметра, тежи колкото апарата ви:Р 900 грама с батериите май беше... Pinko e много доволен. Това е май варианта, на който може би аз ще се спра, но всеки сам си преценява:)
4. ImageTank G2, 300 грама, 30 GB, МНОГО бързо и функционално, за 20-на секунди прехвърля 256 MB CF, работи 1 час с едно зареждане, USB 2.0, ползва се като удобна памет и в офиса, функционално... 780 лева с ДДС... мнооого ме изкушава:)

Та... това са 4-те варианта за мен, в момента проучвам по тънки цени за ImageTank, ще се радвам ако съм помогнал на незапознатите с проблема :)
[beer]

Автор: joroD   
Дата:   05-05-04 14:34

s risk da me opluesh, microdrive e tehnologia v upotreba ot niakolko godini...
a zapisvachkata e mnogo dobur variant. ako se precaka neshto, shte e CD. pri harda riskuvash celia hard, dosta na edro e igrata.

Автор: kirilius   
Дата:   06-05-04 10:08

Blagodaria mnogo za infoto!

Автор: Steki   
Дата:   10-05-04 05:20

А ето ти и информация как да се сдобиеш с 4GB микродрайв на евтина цена:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15058&item=3095255231&rd=1
Ако искаш да рискуваш да снимаш с микродрайв. Аз лично рискувам и нямам проблеми

Автор: GuruMMX   
Дата:   10-05-04 16:28

az lichno chupen MD njamam :) obache chupena CF imam :) taka cheeeee...

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна