Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Провокации, а?????????
Автор: sannie   
Дата:   21-06-05 01:30

Искам да си разясня разликата между евтина и СКЪПА провокация...съществува ли въобще разлика или просто изказването - "евтина провокация" е израз на завист??? Кой и по какви критерии си прави заключение за вида й...Намирам себе си за широкоскроен човек...харесвам много неща...някой от тях не мога да правя, но въпреки това ми харесват...когато чета коментари примерно под някоя снимка си казвам, "как е възможно да има толкова ограничени хора"...от друга страна си казвам "ок, не всички харесваме едно и също"...тогава изниква един въпрос - защо като не харесваш нещо обиждаш автора, че снимката му е "евтина провокация"...интересно ми е какво е виждането на тези хора "за скъпа провокация",защото според мен не разбират какво ТОЧНО значи ПРОВОКАЦИЯ...лично моето мнение е, че няма такива неща като евтина и скъпа и ала бала...има просто провокация...и нейната цел е да грабне вниманието ти...дори да промени начина ти на мислене...и точно онези същества затворени в панелните си кутийки с ограничен мироглед до съседния блок и съседката ПЕНА, виждайки нещо, което провокира и което е интересно за тях, разбират, че са излязли от черупката на ПАНЕЛНИЯ МОРАЛ и сакън БЯГАТ ОБРАТНО...всеки знае "гузен, негонен бяга", а тук е нещо такова "невинен, виновен бяга"...що не вземете да се отпуснете малко, бе?????

Публикацията е редактирана (21-06-05 02:20)

Отговори на това съобщение
 Re: Провокации, а?????????
Автор: 12myxu   
Дата:   21-06-05 01:35

6to se qdosvash za gluposti,nqma smisal

Автор: joshua   
Дата:   21-06-05 01:37

mi she tryabva da pochakame chicho ni JORO da se subudi, barem gi verbalizira po udachno neshtata

ma ti syapuk ko se razvulnuva???

Автор: Amigo   
Дата:   21-06-05 01:42

Аз лично обикновено не се изказвам под снимки, които смятам за "провокативни". Щото няма сми.[cool] Не съм съгласен, че "провокацията" може да ти "разшири мирогледа"[cool] Би могло, но... зависи в какво отношение[smilie3] [cool] Тук във форума, видях няколко такива "провокации", по които мога да разбера какви мисли се въртят в главата на съответния човек, а и не само там[smilie3] и за които със сигурност мога да кажа, че не ми разширяват мирогледа и морала по никакъв начин. [smilie5] И въобще моралът за едни е липса на морал за други.[smilie7] [smilie21] [smilie8] А пък и не винаги думата "морал" е точна, за да се опише "провокацията"[cool][smilie3] [smilie25] [smilie25]

Публикацията е редактирана (21-06-05 01:42)

Автор: elrisha   
Дата:   21-06-05 01:49

Тук във форума, видях няколко такива "провокации", по които мога да разбера какви мисли се въртят в главата на съответния човек, а и не само там
----------------------------------
би ли обяснил къде другаде се въртят ?[smilie11]

Дата:   21-06-05 01:57

[smile][smile] Светът се движи от това, което е в главата и от това, което е в гащите, малко по-грубо казано[cool][smilie3] Импулсите, идващи от областта под кръста обаче, често се оказват по-властни [smilie8] Но пък и са свързани с това, което става в главата по един особен начин[cool][smilie5] Мисля си обаче, че ще ми е доста трудно да ти обясня какво имам предвид[smilie2] [smilie8] [smilie21] Малко сложна е тази материя https://photo-forum.net/joro/emoticons/juggle.gif[smilie5] [smilie5] и хлъзгава[smilie21] [smilie21] и никак не е лесно за обяснение[smilie2] https://photo-forum.net/joro/emoticons/juggle.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonWall.gif

Публикацията е редактирана (21-06-05 01:59)

Дата:   21-06-05 01:59

мислиш ли,че като снимам пишки го правя щото ми липсват такива?![smilie11]

Автор: murnau   
Дата:   21-06-05 02:01

az taka mislia
daje se chudia shto snimash sannie[smilie10]

Дата:   21-06-05 02:02

хахаха, Мурньо, вервай ми, изобщо не ми липсват! Други са липсите при мен...и ти ги знаеш, така че не се праи на дръж ми шапката!

Дата:   21-06-05 02:03

oooooo
znachi imalo i durgi lipsi??
[smilie2]

Дата:   21-06-05 02:04

Е, не съм казал никъде такова нещо[smilie10] Пък и защо мислиш, че съм имал предвид точно теб?![cool] Гузен негонен бяга или...[smile] [smile] Наистина видях, че пусна няколко мъжки голи дупета напоследък, но... Всъщност, така и така стана дума, защо направи няколко такива снимки напоследък?[smile] Какво искаш да кажеш или да покажеш на другите?[cool] [smilie8]

Дата:   21-06-05 02:05

ааа ,моля, моля..темата не е за мен! пък аз каквото искам да кажа се вижда на снимките![smilie7]

Дата:   21-06-05 02:06

А-а-а, как се измъкваш[smilie25] [smilie6] Ами аз не знам за кого е темата... [smilie8] [smilie8] [shtrak]

Дата:   21-06-05 02:06

ma sum Murnau de, ne Murnio
pichka ti lelina

Дата:   21-06-05 02:09

temata ne e za nikoi konkretno...prosto dadoh Elrisha za primer za6toto se govori dosta za snimkite i naposkeduk...murnau...glei si rabotata

Дата:   21-06-05 02:10

ma sum Murnau de, ne Murnio
pichka ti lelina
----------------------
без коментар...........

Дата:   21-06-05 02:13

редактирано[smile]

Публикацията е редактирана (21-06-05 02:23)

Дата:   21-06-05 02:15

Амиго, не желая в разни теми да се пускат линкове към мои снимки!
Ако някой прояви интерес и има нещо да каже - знае ми профила, да го направи там!
Сега ще те помоля да си редактираш постинга..

Дата:   21-06-05 02:16

abe amigo ostavi snimkite na elrisha i govori po temata i po zadadenite ot men problemi...elrisha ne q mesi tq e prosto primer...

Дата:   21-06-05 02:19

ti moje da pojelaesh i da ti se klaniame [smilie18]
nadali sha stane [smilie5]

Автор: ivo80   
Дата:   21-06-05 02:21

"pichka ti lelina"
това са трите имена по паспорт нали [smilie18]
Амиго, аре стига си увъртал, направо си го кажи, срам ли те е?

Дата:   21-06-05 02:22

murnau, tebe puk koi te kara ne6to[smilie11]

Дата:   21-06-05 02:26

ivo80, що мислиш, че ме е срам?[cool] Ако знаеш колко задници и предници съм изгледал досега - и женски, и мъжки[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie7] [ezik] [ezik] [ezik]
sannie, ти съвсем на абстракция го избиваш[smilie10] без примери как да се обяснява[cool] [smilie7] [smilie7]

Дата:   21-06-05 02:29

редактирано
------------
благодаря!

и лека нощ на всички[smile]

Дата:   21-06-05 02:30

Да, бая късничко стана, лека нощ и от мене, пък темата да отлежава и да размишлява[smilie3] [smilie5] [shtrak]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна