Автор: sannie
Дата: 21-06-05 01:30
Искам да си разясня разликата между евтина и СКЪПА провокация...съществува ли въобще разлика или просто изказването - "евтина провокация" е израз на завист??? Кой и по какви критерии си прави заключение за вида й...Намирам себе си за широкоскроен човек...харесвам много неща...някой от тях не мога да правя, но въпреки това ми харесват...когато чета коментари примерно под някоя снимка си казвам, "как е възможно да има толкова ограничени хора"...от друга страна си казвам "ок, не всички харесваме едно и също"...тогава изниква един въпрос - защо като не харесваш нещо обиждаш автора, че снимката му е "евтина провокация"...интересно ми е какво е виждането на тези хора "за скъпа провокация",защото според мен не разбират какво ТОЧНО значи ПРОВОКАЦИЯ...лично моето мнение е, че няма такива неща като евтина и скъпа и ала бала...има просто провокация...и нейната цел е да грабне вниманието ти...дори да промени начина ти на мислене...и точно онези същества затворени в панелните си кутийки с ограничен мироглед до съседния блок и съседката ПЕНА, виждайки нещо, което провокира и което е интересно за тях, разбират, че са излязли от черупката на ПАНЕЛНИЯ МОРАЛ и сакън БЯГАТ ОБРАТНО...всеки знае "гузен, негонен бяга", а тук е нещо такова "невинен, виновен бяга"...що не вземете да се отпуснете малко, бе?????
Публикацията е редактирана (21-06-05 02:20)
|
|