Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 БАЧКОВСКИ МАНАСТИР - фотопротест II
Автор: gorbi   
Дата:   16-06-05 08:18

За да не ровим из дълбините на другата тема:
Да обобщя:

На 18.Юни.2005 г. ще се проведе мирен фотопротест в двора на Бачковски манастир "Успение Богородично". Обсъждано е защо протестираме, с две думи - някой висш манастирски служител си е позволил в пияно състояние да обиди наш съфорумец и да му строши техниката и ние искаме да покажем солидарност и съпричастност.
Програмата на фотопротеста:

1. Събиране в някое заведение до манастира - 13.00

2. Дооформяне на план за действие - до 14.00

Другите точки изтривам защото според най-възрастните форумци не звучат сериозно, а намеренията ни са сериозни........

Записани сигурни:

1.gorbi
2.svetal
3.gecata
4.dau
5.pinko
6.inmitev
7.niavaah
8.sannie
9.2 metraninja
10.radolgc
11.guruMMX
12.Borisoff
13.hris

Записани, "ако се освободят"

1.erian
2.vatman
3.Stoevmobile
4.Peter76
5.Elrisha
6.ecobo

Давайте да допопълваме списъка, че срамота от хилядите записани форумци само тези да искат да защитят правата на фотографите и фотолюбителите....... Времето ще е хубаво, мястото е красиво, не се притеснявайте - присъеденете се към нас.

Ако някой има предложения по дневния ред, например иска да направи 20 тениски с надпис - не на насилието върху фотографи - [smilie24]

cristo .....[ezik]

Публикацията е редактирана (16-06-05 09:30)

Отговори на това съобщение
 Re: БАЧКОВСКИ МАНАСТИР - фотопротест II
Дата:   16-06-05 08:27

Още нещо...... моля който има възможност да занесе на седмичните фотосбирки по места по един стар, евтин, очукан фотоапарат - за да подпомогне общото дело...... вярвам ще има поне по един протестиращ във всяка сбирка....[smilie3]

Автор: Mick   
Дата:   16-06-05 08:37

[smilie8] ...
аре пак да обясниш смисъла на точка 7. и 8. че бавно 'светкам' толкова рано сутрин [smilie18] [smilie7]
Горби, подкрепям начина да се отреагира на случката.. но мисля че трябва да се подходи сериозно и законосъобразно...
ето тук една форумка го е казала: Автор: ИрКа
Дата: 14-06-05 18:16

gorbi,извинявай,че пак ще "разводня" темата,но искам да ти кажа как звучи отстрани....
звучи като детската градина.
значи той му потрошил апарата и т.н. и сега какво - ние отиваме да снимаме,щото е забранено! на пък!! ще снимаме! опъват се стативите,снима се наляво-надясно и с крайчеца на окото се дебне,дали аджаба,ще се покаже оня ми ти поп и как ние ей сегичка ще го снемем как вилнее.ехааа.
ама пък тоя ми ти поп снощи яко запил или па днес не му е ден по 100 ми ти причини и не се вясва никакъв...и?
даже не вярвам,че ще ви се навият медиите,защото всъщност може нищо да не се случи.вие нямате плакати,няма да крещите "дайте ми попа!",ами ще си снимате,както още 100 човека у манастира.ми нищо интересно!
Абсолютно съм съпричастна с Гецата.Малко ли написах обаче нещо куца на цялата работа.идея ли няма добра,какво.....

пп:и аз като murnau....
[smilie24] по обсъжданата тема -мисля точно като нея..
[beer] ..успех все пак..
а мурно, наистина е прав [smilie7] [smilie5]

Дата:   16-06-05 08:46

mick, друже..... малкото мозък който си имам ми е достатъчен да се съглася с теб, с мурно, ирка и т.н...... просто искам идеи, а не някой да ни казва как нещо няма да стане...... Ще стане!
Ако трябва ще изпушим по една цигара мълчаливо в двора на манастира без да чупим нищо и без да снимаме дори...... Но ще проявим позиция и съпричастност. Самото загърбяне на ежедневните задължения, харченето на толкова пари за да отидем чак дотам и т.н. и т.н. е достатъчно само по себе си да се поздравим с колективния дух...... ОК? Хайде сега без празни приказки, който има възможност да дойде, който има идеи - да ги сподели, който няма какво да прави - да не спами моля.....[smilie3] Протест ще има - ако ще и сам да отида......[ezik]

Автор: jumbo   
Дата:   16-06-05 08:50

и на мен цялата работа ми е адски смешна
особено в точки 2,3, 4, 5, 6, 7, 8
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
или меко казано пубертеска работа

Дата:   16-06-05 08:57

както вече казах, jumbo, моля да не спамите...... останалото го изтривам, защото няма да ти хареса.....
Аз ще дообмисля дневния ред и ще внеса корекции да не изглежда пуберски за пенсионерите като Джъмбо...... [smilie3]

Автор: maldito   
Дата:   16-06-05 09:05

що ли циганите са толкова задружни
[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   16-06-05 09:10

maldito: защото си нямат дървени философи мисля аз (ама ще стане ли,ама няма ли да на арестуват, ма няма ли да са изложим, ама много детска тая работа, ама ще има ли далавера някаква, ама как да си вдигна дебелия ... и си разваля рахатлъка баш в събота зарад някаква си gecata и т.н.)..... ама това е друга тема......[smilie3]

Автор: svetal   
Дата:   16-06-05 09:10

JUMBO на 33 години съм пубертета съм го минал(не съм много сигурен де).
Gorbi в кое заведение ще се събираме???

Автор: nemchev   
Дата:   16-06-05 09:12

защо не го оставихте за следващата събота..много ми се идваше...

Автор: doktora   
Дата:   16-06-05 09:12

Добре де,аз съм съгласен дас се отреагира.Мен редовно ме гонят от примерно:Ц.гара,Митницата на Суходол,банки,входове и т.н....Ако мога-идвам!Само дане стане така,че да изложим форума с някоя глупост.Ако ми скочат,ставам луд![smilie19]

Автор: inmitev   
Дата:   16-06-05 09:13

gorbi, аз за съжаление съм от групата на "ако се освободят", и както ми вървят нещата, май ще отпадна съвсем от списъка.
Ако не успея да дойда - [shtrak] [shtrak] [shtrak] и заради мен. Пък до утре ще е ясно дали и аз ще се включа.

Дата:   16-06-05 09:14

svetal: не ги знам заведенията там.... където кажете.... Междудругото твойте и мойте години правят 66..... [smilie3]

Автор: cristo   
Дата:   16-06-05 09:25

gorbi
не е много прилично да се плезиш на някого, който е съпричастен към идеята ти, но просто се оказа че не мога да дойда!!! обиждаш ме

Дата:   16-06-05 09:29

аматьори
тръгнали да се сравняват с мангали [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

значи когато се каже нещо като противно мнение това е спам

цялата написана работа звучеше като ей тази събота къде ще си направим шоуто и ще се налокаме а не като нещо сериозно
ама няма да ви убеждавам то е видно колко са "сериозните" ентусиасти и кои бяха важните точки от типа локане на бира или ей ама там има страхотни кръчми или пък ще трошиме апарати

Дата:   16-06-05 09:33

Ако трябва ще изпушим по една цигара мълчаливо в двора на манастира без да чупим нищо и без да снимаме дори......Но ще проявим позиция и съпричастност.
бе Горби кажи че за цигарка става въпрос..[smilie24]
[smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   16-06-05 09:34

JUMBO: Текстът е коригиран, намеренията са ни сериозни - не ни помагаш особенно, продължаваш да спамиш и се държиш несериозно..... Ако поне един процент от тебе съчувства на колегата със строшения апарат моля да си коригираш постовете.......

Дата:   16-06-05 09:36

Автор: Stoevmobile   
Дата:   16-06-05 09:36

Обичам разходките с фотощракче [smile]
А в манастира не съм ходил последните 20 години, та и повече...[smilie3]

Автор: Vatman   
Дата:   16-06-05 09:40

чекай малко сега, джъмбо... ние да не сме паравоенна организация, че да е необходима някаква сериозна организация, забрана за алкохол, жени и т. н. ... и какво несериозно има в локането на бири[smilie11] няма да организираме преврат в манастира... абе я се дигни и ти да дойдеш...[beer]

Дата:   16-06-05 09:42

горби и джъмбо и двама те сте правив някаква част от мненията си /каде повече каде по-малко/..и ако помислите малко повечко , някаде по-средата е истината..[smilie24]
/и аз искам отговор обаче на това значи когато се каже нещо като противно мнение това е спам? не само за тази тема../
нали е ...то тука като е форум ако няма различни мнения -каде ...?[smilie8]
[beer] [smilie24]

Публикацията е редактирана (16-06-05 09:45)

Автор: Borisoff   
Дата:   16-06-05 09:45

gorbi, за съжаление не мога да дойда тази събота! А следващата, както стана ясно, не е подходяща. Имам изпит, а след него мисля да работя по въпроса с АБ+. Но подкрепям на 100% начинанието.

Автор: jumbo
Дата: 16-06-05 09:36

Не е спам, но като не си съгласен и не те кефи идеята не гледай тази тема.

Дата:   16-06-05 10:02

ми ако я е видял вече...?[smilie18] между другото ти би ли изказал/а/ мението си ако е различно..или ще си мълчиш ?
не се заяждам..[smilie24]
това са само мнения по един въпрос бе хора..
представяте ли си по-колкото такива мислим еднакво и по-толкова на брой -и различно..
..
предпочитам общуване между хора мислещи различно..
едно казано мнение нищо повече [smilie7] [smilie24]

Публикацията е редактирана (16-06-05 10:22)

Дата:   16-06-05 10:10

Това не е тема за разискване !!

Желанието ми е това да е като плакат с място за записване на още желаещи и обсъждане на предложения по същество за провеждането на протеста.....
Много моля желаещите да си похортуват, подразнят, направят на съдници и колко са велики, всяка сволоч спамска - да си отворят тема, с удоволствие ще поспорим там......[smilie3]

Публикацията е редактирана (16-06-05 10:12)

Автор: субектив   
Дата:   16-06-05 11:10

не мога да присъствам, но ОТИВАЙТЕ, НЕ ОТЛАГАЙТЕ, НЕ ФИЛОСОФСТВАЙТЕ!!! "Дела трябват, не думи!" (Васил ЛЕВСКИ).
Fotojusticia o Muerte! VENSEREMOS!!!
gorbi[smilie24], хората от списъците[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Синодите ронят сълзи, че миряните не се приобщавали към Църквата, роптаят срещу сектите, а действията на този поп ли ще укрепят и издигнат църковния авторитет? Някой там не стопля ли, че и фотографите са хора от паството, и че свободата да снимаш и да публикуваш е САМО ОТ ПОЛЗА за Църквата?!?А разврата и алкохолизма зад високите дувари е публична тайна - нищо лошо, разбира се, ако не противоречеше на Християнския морал и религиозните догми - поредното доказателство за прословутото попско лицемерие!

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна