Автор: Mick
Дата: 16-06-05 08:37
...
аре пак да обясниш смисъла на точка 7. и 8. че бавно 'светкам' толкова рано сутрин
Горби, подкрепям начина да се отреагира на случката.. но мисля че трябва да се подходи сериозно и законосъобразно...
ето тук една форумка го е казала: Автор: ИрКа
Дата: 14-06-05 18:16
gorbi,извинявай,че пак ще "разводня" темата,но искам да ти кажа как звучи отстрани....
звучи като детската градина.
значи той му потрошил апарата и т.н. и сега какво - ние отиваме да снимаме,щото е забранено! на пък!! ще снимаме! опъват се стативите,снима се наляво-надясно и с крайчеца на окото се дебне,дали аджаба,ще се покаже оня ми ти поп и как ние ей сегичка ще го снемем как вилнее.ехааа.
ама пък тоя ми ти поп снощи яко запил или па днес не му е ден по 100 ми ти причини и не се вясва никакъв...и?
даже не вярвам,че ще ви се навият медиите,защото всъщност може нищо да не се случи.вие нямате плакати,няма да крещите "дайте ми попа!",ами ще си снимате,както още 100 човека у манастира.ми нищо интересно!
Абсолютно съм съпричастна с Гецата.Малко ли написах обаче нещо куца на цялата работа.идея ли няма добра,какво.....
пп:и аз като murnau.... по обсъжданата тема -мисля точно като нея..
..успех все пак..
а мурно, наистина е прав ![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
|
|