Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Секс и Фотография ???
Автор: timeless   
Дата:   05-06-05 22:37

Скоро говорих с приятел, един от старите Варненски фотографи, който директно си каза че фотографите-мъже са най-големите е*ачи. Та същият индивид, вече на години, всяко лято обикаля плажовете от Балчик до Галата и без капка срам снима наред що мацки има (напук за срамежливите). Аранжирал си е студио в тях и като се запознае с някоя мадама, я води да и прави "сесия". Та същият ми каза че по времето на Бай Тошо, като е бил млад демек, всяко лято е омайвал сума ти Полякини, Чехкини и Рускини пак по същият начин. Та пича като си пихме биричката ми каза две неща (цитирам):

"Фотограф който не е спал с модела си - не е фотограф"

"Една жена ако се съгласи да е снимаш, значи е почти съгласна и да е е**ш"

Та не бих пуснал тази тема ако точно почти същият разговор не се повтори с друг човек но този път фотожурналист. Той обаче ми добави че най-големият враг на фотографа е стеснителността и срамежливостта. Същият пич, пред мен, отиде и директно си пита 2 гаджета които бяха седнали на една маса разстояние дали може да ги снима. Не само че се съгласиха но и му оставиха емайли за връзка да си получат снимките. След 2 седмици ми каза че е спал с едната..

Та се питам, има ли мит в цялата история или наистина една мадама като ти застане пред обектива е вече "готова"...?? Какво мислите за горните изказвания?

Някой да е пробвал от вас тактиката да се разкарва из плажа и директно да си предлага услугите...?? Не мислите ли че Българският фотограф е прекалено консервативен ?

Отговори на това съобщение
 Re: Секс и Фотография ???
Автор: murnau   
Дата:   05-06-05 22:41

HAHAHAHAHHAHAHAA
e sega stana edna [smilie5]

Автор: jumbo   
Дата:   05-06-05 22:45

оня ден бях на доктор и викам бе докторе колегата фотограф казва че чука всички девойки дето е снимал
доктора ми погледна езика и гърлото иказа
хм всичко е наред, казвай и ти бе.....

Автор: sannie   
Дата:   05-06-05 22:46

sex...[smilie18] ама, че отживелица...

Автор: Amigo   
Дата:   05-06-05 22:48

Що да не кажем тогава: гинеколог, който не е спал с пациентките си, не е гинеколог[smilie5] [smilie18] [smilie18] Психоаналитик, който не е спал с жените, които му разкриват интимните си мисли, не е психоаналитик.[smilie3] [smilie5] Поп, който не е спал с жените, които му се изповядват, не е поп[smilie18] [smilie18] и т.н. Не е никак трудно да накараш една жена да прави секс с теб[cool][smilie25] Някои го смятат за геройство обаче и си избиват комплексите, а други сигурно страдат от приапизъм и затова, но те със сигурност са доста по-малко[smilie18] Митът за половият атлетизъм на българина обаче сериозно е пострадал, както разбрах от мои приятели психолози и от разни интервюта по медиите[smilie3] [smilie8] [smilie18]

Публикацията е редактирана (05-06-05 22:48)

Дата:   05-06-05 22:48

Абе аз сериозно питам..вие на сарказъм го удряте..Дето се вика хора с по 20 години стаж ми наговориха тези неща, та затова дойдох да ги сверя тука [beer]

Автор: murnau   
Дата:   05-06-05 22:51

moite modeli taka gi striaskam, che nastupva vremenna impotentnost [smilie18]

Дата:   05-06-05 22:51

Amigo - ти какво мислиш че гинеколозите и психоаналитиците не чукат като замаяни [smilie5]. Та това е публична тайна, хората имат сумати вицове измислени. Ама думата е за фотографите...[smilie8]

Автор: plamennk   
Дата:   05-06-05 22:52

ха, сериозен фотограф, дори да е вярно, едва ли ще се хвали,
ще изгуби клиентелата.
Тия дет се хвалят или не са кой знае кави фотографи, или избиват некакви комплекси.

Аз поне не бих се хвалил с това, виж със снимки бих се похвалил [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Дата:   05-06-05 22:53

Що ве Пламене, не е ли добре да съчетаеш полезното с приятното. Може да те вдъхнови жената още по сериозно след това...[smilie7]

Дата:   05-06-05 22:53

timeless, я ми кажи тогава защо жените пускат на фотографи, психоаналитици, гинеколози и прочие?[smilie3] [cool] Всъщност повечето пускат и на всички останали [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-06-05 22:56

Аз казах "дори да е така не бих се хвалил с това"

Amigo - защото имаш повече интимност. Та естествено че ще пусне на един фотограф или психоаналитик вместо на един ел. техник [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Както става ясно сексът движи света[smilie3] [smilie25] [smilie5] [smilie18] или по-точно сексуалната енергия, която трябва по някакъв начин да се освобождава[smilie25] И в зависимост колко я имаш, я освобождаваш или само като снимаш, или като снимаш и чукаш моделките[smilie6] [smilie18] [smilie18]

Дата:   05-06-05 22:59

Е, и ел.техникът може да провокира интимност[smilie3] [smile] И за какво им е тази интимност? какви потребности удовлетворяват чрез нея?![smilie11]

Дата:   05-06-05 22:59

Както и да е..Аз си мислех че сега ще изкарате големите истории за това кой колко, кога и как ама явно само на биричка си ги признавате..[beer] [beer] [beer]

Дата:   05-06-05 23:01

воайор ли си падаш?[smilie3] [smile] [smilie18]

Дата:   05-06-05 23:02

ми тука има повече фотографи отколкото рибари, те рибарите се хвалят за това кой колко голяма риба е хванал [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: stranger   
Дата:   05-06-05 23:04

Аха, на биричка си признават как тея митове са ги сънували само [smilie5]

Автор: субектив   
Дата:   05-06-05 23:13

Из Народното творчествто

През летни дни по наш'те планини
фотографи, фотографки бродят с песни и игри.
А вечерта се връщат у дома
фотографи, фотографки с развълнувани сърца!

Но планините не казват това
кой коя е щракал през деня...[shtrak] [beer] [smilie18]

Автор: jumbo   
Дата:   05-06-05 23:15

не мога да разбера чудиш се дали си фотограф щото не си изклатил достатъчно девойки ли?

Автор: юнга   
Дата:   05-06-05 23:18

За добрия фотограф, лошо време няма.[smilie3]

Автор: Todd   
Дата:   05-06-05 23:19

Не знам за вас - дали само ги снимате моделите .Язък за вас ако само ги снимате . При срешите с другия пол в моя бранш , или поне тия колеги дето познавам почти няма пропуск .Това според мен е абсолютно в реда на нещата .Какво по хубаво от това след професионалните задължения един хубав креватен сеанс .Или на хладилника - няма значение мястото .
И всички са доволни !
Мир в къщи , любов навън !!!

[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Дата:   05-06-05 23:20

Jumbo, Не. Провокирам само...както писах по-горе хора с 20год стаж ми го казват и исках да видя къде е истината, защото не го слушам за първи път. Темата е обща като цяло, не говоря само за Секс но и като подход, като начин на мислене спрямо жените...

Например скоро някой се изцепи: "Я вдигни нещо повече от GSM камера на плажа и си изял мариза"
Явно не е така, хората снимат както и който си искат...

Айде наздраве [beer] [beer] [beer]

Автор: stranger   
Дата:   05-06-05 23:22

Ех, тва е му е хубавото на нета, всеки може да си пофантазира на воля [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна