Автор: viggen
Дата: 31-05-05 00:36
viggen, ебати експеримента!!!
Никога не бих постъпил така! Шях да проуча къде работят най-добре та там да дам лентите~
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Проучих ;-> Ушким хората от бранша ми препоръчаха:
1) "Кодак" който е в "Образцов дом" до офиса на М-тел - най-доброто за черно/бели снимки, имали не знам какъв скенер, не знам с каква си обработка...
а) (малко субективно, но) обслужване не ми хареса
б) дадох там най-добрата си лента, т.е ILFORD XP2 super 400 - снимки нищо особено
2) "Аgfa" под "Валентина" в посока ЖП-Гара, се представиха най-зле, като изображение на снимките, но пък момичета бяха много любезни и снимките, коиото бяха размазани не са ги напечатали и ме уведомиха за това (!)
3) "Konica" - Червен площад... ами ... :-)
(сигурно сега ще ми направят забележка, за скрита реклама) in love... снимките от пръв поглед ми грабнаха окото. Макар че лентата беше - Konica VX400, качеството на фотоси беше на по-високо ниво от ILFORD XP2 super 400. НО лентата ми я дадоха ей така в голям плик, без кутийка или нейлонче заедно със снимки. :-(
P.S.
1. Аз съм начинаещ фотограф, който има повече въпроси, отколкото отговори;
2. Снимките са мат 10Х15 (не обичам гланц)
3. Специално реших (лично) да се запозная съсв студиа, които отпечатват снимки и целеносочено се реших на подобен "експеримент", не виждам нищо лошо, особено или смешно в моите постъпки. Предпочитам сам да си вадя изводите, отколкото да слушам "препоръки"!
Малко хаотично се получи, но аз съм доволен от резултата! :->
|
|