Автор: LUMBERJACK
Дата: 21-05-05 13:23
За първи път отварям тема за себе си. И аз малко да нахалствам и да ви занимая с особата си :)
Мога да се ПОХВАЛЯ, че най-после ще участвам в обща художествена изложба в Millennia Hall (това е в Малта) с пет мои неща.
Но в същото време и да се ОПЛАЧА, че няма да мога да присъствам, защото точно в дните на изложбата ще бъда в България. Вече е късно да сменям дати на полети, визи и т.н. Нищо не мога да направя!
Басси наакването стана!
А си струва, защото с по 4-5 неща ще участват още и Ben Borg Cardona - BBC фотограф с приз за спортна фотография, Brian Grech - един от най-добрите в рекламната фотография (негови неща се публикуват в разни малтийски и европейски модни журнали). Но най-много ме е яд, че няма да мога да видя нищо от Kurt Arrigo. Този е наистина трепач! Има снимки из много фотографски издания - английски, австралийски и американски най-вече. Участва в разни скъпарски проекти и има много богато портфолио. Там са и художници, и скулптори, и
...За тези знам, а за колко още само предполагам, че ще излагат...
КАК ДА НЕ МЕ Е ЯД!
И петте ми работи бяха одобрени, а вчера хората ми се обадиха, за да ме предупредят, че тези дни ще ми изпратят официална покана и да ми искат разрешението да повишат цената на работите ми, защото им се струвала ниска (при което смотолевих едно "да").
За официалното откриване са поканени не само авторите, но и сума ти тузари с връзки и дебели портфейли, издатели, акули в рекламния бизнес и ... МАМКА МУ!!!!!!!!! Губя възможност за директен контакт с всичките тези хора!
Двоумях се дали да поствам това, ама вече ми се крещи от яд!
...Тъй... накрещях се... засега :)
|
|