Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Да рева ли, да се радвам ли...
Автор: LUMBERJACK   
Дата:   21-05-05 13:23

За първи път отварям тема за себе си. И аз малко да нахалствам и да ви занимая с особата си :)
Мога да се ПОХВАЛЯ, че най-после ще участвам в обща художествена изложба в Millennia Hall (това е в Малта) с пет мои неща.
Но в същото време и да се ОПЛАЧА, че няма да мога да присъствам, защото точно в дните на изложбата ще бъда в България. Вече е късно да сменям дати на полети, визи и т.н. Нищо не мога да направя!
Басси наакването стана!
А си струва, защото с по 4-5 неща ще участват още и Ben Borg Cardona - BBC фотограф с приз за спортна фотография, Brian Grech - един от най-добрите в рекламната фотография (негови неща се публикуват в разни малтийски и европейски модни журнали). Но най-много ме е яд, че няма да мога да видя нищо от Kurt Arrigo. Този е наистина трепач! Има снимки из много фотографски издания - английски, австралийски и американски най-вече. Участва в разни скъпарски проекти и има много богато портфолио. Там са и художници, и скулптори, и
...За тези знам, а за колко още само предполагам, че ще излагат...
КАК ДА НЕ МЕ Е ЯД!
И петте ми работи бяха одобрени, а вчера хората ми се обадиха, за да ме предупредят, че тези дни ще ми изпратят официална покана и да ми искат разрешението да повишат цената на работите ми, защото им се струвала ниска (при което смотолевих едно "да").
За официалното откриване са поканени не само авторите, но и сума ти тузари с връзки и дебели портфейли, издатели, акули в рекламния бизнес и ... МАМКА МУ!!!!!!!!! Губя възможност за директен контакт с всичките тези хора!
Двоумях се дали да поствам това, ама вече ми се крещи от яд!
...Тъй... накрещях се... засега :)

Отговори на това съобщение
 Re: Да рева ли, да се радвам ли...
Автор: Mimic   
Дата:   21-05-05 13:27

Баси каръшкото, сори пич [smilie2]

Автор: sP   
Дата:   21-05-05 13:28

еххх :))) ее хайде честито! [beer] [beer] [beer]
важното е че са ти харесали работите и са ги оценили [beer] [beer] [beer]
радвай се [smilie25]

Автор: thor   
Дата:   21-05-05 13:34

[smilie24]... хммммм ....по добре остани да се видиш с тези хора ..България може и да почака ,е така бих направил аз де ..
[beer]

Автор: Amigo   
Дата:   21-05-05 13:42

Поздравления![smilie24] Но не мога да разбера защо не можеш да си на изложбата?[smilie10]

Автор: Princess_Lia   
Дата:   21-05-05 13:45

[smilie3] Честито! Но и според мен е по-добре да останеш - освен ако в БГ нямаш още по-важни неща...Дати за полети се сменят, а ден-два за виза не е от значение, особено когато си от почти европейска страна [smile] Не изпускай този шанс, ще те е яд, че си можел да направиш нещо, а не си го направил...

Автор: nsirakov   
Дата:   21-05-05 13:47

Lumberjak - sachuvstvam ti...![smilie24] [smilie24] [beer]

Автор: Iv4n   
Дата:   21-05-05 13:48

Men, mn jako, ako naistina e taka... Ni6to, na nqkoq druga izlojba moje bi...
S koi snimki 6te u4astva6 ili nqma6 pravo da gi publikuva6 nikyde?

Дата:   21-05-05 13:48

Щото визата ми е до 31 май, а изложбата се открива на 1 юни. Вече питах из разните му там служби - няма начин! След някой-друг ден мога да се върна, но откриването отдавна ще е минало [smilie9]

Ще взема да се [smilie21] [smilie7]

Ей, хора, извинявайте!
Сега ми звучи наистина тъпо да се оплаквам... Както и да е, питаха ме дали искам да участвам и в следващата им изложба през октомври. Казах, че не съм сигурен, но вече знам, че ЩЕ!!!

Публикацията е редактирана (21-05-05 13:55)

Автор: djore   
Дата:   21-05-05 13:50

остани там бе човек !!! (дано тук да не е по-важно присъствието ти)

Дата:   21-05-05 13:52

бре, мамка му[smilie11] ми хвани някоя малтийка спешно![smilie3] [smilie5] [smilie18] кви са тия тъпи разпоредби и визи бе [smilie10] [smilie11]

Автор: J0R0   
Дата:   21-05-05 13:53

Радвай се.
Те изложбите са за зрителите, не толко за авторите.
Важното е, че работите ти ще бъдат там, хората ще ги видят и ще ги оценят. В това време ти можеш да пиеш една бира тук на спокойствие.
[beer]
Този вариант е по-добър, отколкото, ако ти беше на изложбата, а творбите ти ги нямаше там.

Дата:   21-05-05 14:00

JORO, прав си, мътните го взели [smilie21]

Автор: mia   
Дата:   21-05-05 14:05

Поздравления! Заслужаваш ги![smile]
Ще видим ли, макар и по-нататък, творбите, с които участваш?

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   21-05-05 14:16

Радвай се и реви. Те вървят ръка за ръка /нали така го избистрихме/[smilie7]
Добро и зло, зло и добро - все са с едно потекло- Шекспир.
Кои са 5-те снимки [shtrak]

Автор: scrap   
Дата:   21-05-05 14:22

Спокойно,всяко зло за добро[smilie24]

Автор: emsago   
Дата:   21-05-05 14:25

ei radvam se za teb LUMBERJACK [smilie24] ... i JORO tochno ti go e kazal!

Дата:   21-05-05 14:36

Няма да пускам линкове, не е много коректно.

Тук съм публикувал три от петте. Но за изложбата са в други варианти.

Едната е на човек, който върви по една алея с фенер. Другата е комерсиалка - "Господарят на трите кули" (седнал съм на един стол, а столът се крепи върху собствения ми гръб). И още една - B&W колаж с много елементи - скали, бойници, море, полупотънала статуя, крепости. Също е комерсиална в известна степен. На мен ми изглежда малко претрупана, но тук харесват усложнените композиции. Минимал-а не се котира много-много. ...Всъщност, тя цяла Малта е малко претрупана. Типично по средиземноморски.

...И две снимки, които не са публикувани тук.

Дата:   21-05-05 15:08

видях я "Трите кули"[smile] и ми хареса[smile] колко снимки насложи? и други ми харесаха![smile] Във ФШ ли са обработвани всичките?

Дата:   21-05-05 15:33

Amigo,
PS наистина е голямо изкушение. Но когато правя колажи, предпочитам да го изплзвам по същия начин, както например ползвам QuarkXPress, т.е само за picture layout, както Quark се ползва за layout. При цялото ми уважение към ефекти и плъгини, лично мое мнение е, че те се ползват за stunning artworks and adverts, но колажът в същността си е "кълцане и лепене". И ако се ползват всичките онези фотошопски изкушения, колажът вече не е колаж... Като ми се пръкне нещо в главата, щракам страшно много суров материал. Един и същ обект го снимам на различни скорости и бленди, за да избера след това онова, което се нуждае от най-малко пипане, за да се напасва с останалите парчета. Иначе с ефекти и плъгини можеш да направиш всякакви дяволии, но те няма да са нито колаж, нито фотография, колкото и да са прекрасни. Просто са друг тип арт.
... Ама стига, че подхващам една много предъвквана тема.

Автор: Stoevmobile   
Дата:   21-05-05 15:36

Честито [smilie24]
[shtrak] [beer] [beer] [shtrak]

Ако си "загубиш паспорта" последният ден, не става ли?
Познат доктор за "медицинска бележка/болничен лист" няма ли?
Чакай още малко да помисля, че ми хрумват едни идеи...... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: kali222   
Дата:   21-05-05 15:43

LUMBERJACK, поздравления! Работите ти заслужават признание и е радостно, че го получават. Колкото до това, че няма да си там... като се има предвид, че нищо не е случайно на този свят... - значи така е трябвало да стане - не се ядосвай (ако можеш)... [smile]

Дата:   21-05-05 15:52

kali222,
в момента седя във форума и злоупотребявам с търпението на останалите, превръщайки го в чат :) Ама ми е хубаво, защото наистина не съм ядосан. Яда ми започна да се размива и то благодарение на вас!
Права си, че няма НЕслучайни неща на този свят. Защото, освен изложбата, ми се проваля и един друг ангажимент - на 4-ти юни трябваше да пътувам за Германия. По-рано не става. Е, сега нещата се огелпиха достатъчно и наистина се връщам в България за някоя бира (да ми се избистри главата), пък след това може и да ми изгрее друга визия на хоризонта :)))
[beer]

Автор: PolarBear   
Дата:   21-05-05 16:03

Нито едното, нито другото. Стягай се за октомври. [smilie24]

Автор: svetal   
Дата:   21-05-05 16:31

LUMBERJACK радвай се човеко имаш толкова много талант че това за теб е само една пропусната възможмост а като ти гледаме работите ще ги имаш много в бъдеще.хаиде [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна