Автор: stefanoff
Дата: 06-05-05 01:16
Kak e vqzmozno da sqshtestvuvat takiva komplexari?!?
https://photo-forum.net/i/118148&USER_ID=11999
Bih iskal da 4uja malko pove4e mnenia po vqprosa... Vsi4ki tuk li sa na mnenieto na P_A_D_D_G?
Zashtoto az li4no moga da mu otgovarja samo eto taka:
Smjatam, 4e makar i tova da e forum (s koeto ti se opravdavash), tova vse oshte ne e izvinenie za laizite da obikaljat i da kritikuvat tova koeto ne razbirat. Nevezestvoto si li4i ot tvqrdenieto, 4e snimkata mi e delo na HUDOZNIK... Tova, 4e ti ne umeesh da rabotish s fotoshop oshte dale4 ne ozna4ava, 4e nikoi ne biva da go polzva. Az li4no gledam na fotografiata, kato na metod da se izrazjavam. I kogato digitalnata obrabotka pomaga za tova ideite mi da bqdat predstavjani vqv vid po-blizqk do tozi koito e vqv vqobrazenieto mi- az gi izpolzvam. Zashtoto za men fotografiata e izrazno sredstvo, izkustvo, a ne prosto shtrakane.
Sazaljavam te... teb i tvoeto elementarno mislene. Tqzno e kogato mladite hora sa takiva kone s kapazi. Mladite, koito trjabva da sa nai-progresivni.
Kazvash, 4e vseki ima pravo da dade mnenie. Prav si. Imash pravo da dadesh mnenie. Dori kogato to e smeshno i ne otgovarja na istinata. No az sqshto taka imam pravo da zashtitja tvorbata si, oshte pove4e kogato smjatam, 4e "mnenieto" e smehotvorno i na vsi4koto otgore izrazeno ot 4ovek, koito (spored men) njama koi znae kakvo razbirane za izkustvoto vqv vsi4kite mu formi, vklju4itelno i fotografiata.
Taka 4e s usmivka moga da podmina napisanoto s golemi bukvi 4i4ko, no opredeleno smjatam, 4e ako njamam sreshtu sebe si edin absoljuten prostak i neveza, shte polu4a izvinenie za napisanite gluposti.
Shto se otnasja do tova, dali tvorenieto mi ima neshto obshto s fotografiata ili ne... neka se doverim na prezenkata na horata, koito pone malko razbirat ot fotografia.
|
|