Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Kak moze!?!
Автор: stefanoff   
Дата:   06-05-05 01:16

Kak e vqzmozno da sqshtestvuvat takiva komplexari?!?

https://photo-forum.net/i/118148&USER_ID=11999

Bih iskal da 4uja malko pove4e mnenia po vqprosa... Vsi4ki tuk li sa na mnenieto na P_A_D_D_G?

Zashtoto az li4no moga da mu otgovarja samo eto taka:
Smjatam, 4e makar i tova da e forum (s koeto ti se opravdavash), tova vse oshte ne e izvinenie za laizite da obikaljat i da kritikuvat tova koeto ne razbirat. Nevezestvoto si li4i ot tvqrdenieto, 4e snimkata mi e delo na HUDOZNIK... Tova, 4e ti ne umeesh da rabotish s fotoshop oshte dale4 ne ozna4ava, 4e nikoi ne biva da go polzva. Az li4no gledam na fotografiata, kato na metod da se izrazjavam. I kogato digitalnata obrabotka pomaga za tova ideite mi da bqdat predstavjani vqv vid po-blizqk do tozi koito e vqv vqobrazenieto mi- az gi izpolzvam. Zashtoto za men fotografiata e izrazno sredstvo, izkustvo, a ne prosto shtrakane.
Sazaljavam te... teb i tvoeto elementarno mislene. Tqzno e kogato mladite hora sa takiva kone s kapazi. Mladite, koito trjabva da sa nai-progresivni.
Kazvash, 4e vseki ima pravo da dade mnenie. Prav si. Imash pravo da dadesh mnenie. Dori kogato to e smeshno i ne otgovarja na istinata. No az sqshto taka imam pravo da zashtitja tvorbata si, oshte pove4e kogato smjatam, 4e "mnenieto" e smehotvorno i na vsi4koto otgore izrazeno ot 4ovek, koito (spored men) njama koi znae kakvo razbirane za izkustvoto vqv vsi4kite mu formi, vklju4itelno i fotografiata.
Taka 4e s usmivka moga da podmina napisanoto s golemi bukvi 4i4ko, no opredeleno smjatam, 4e ako njamam sreshtu sebe si edin absoljuten prostak i neveza, shte polu4a izvinenie za napisanite gluposti.
Shto se otnasja do tova, dali tvorenieto mi ima neshto obshto s fotografiata ili ne... neka se doverim na prezenkata na horata, koito pone malko razbirat ot fotografia.

Отговори на това съобщение
 Re: Kak moze!?!
Автор: pinko   
Дата:   06-05-05 01:23

Сигурно това, което си написал, е много интересно и вълнуващо, но когато го напишеш на кирилица, аз ще го прочета, обещавам.

Автор: GuruMMX   
Дата:   06-05-05 01:24

xa xa :)[smilie19] [thankyou] [shtrak]

Автор: athom   
Дата:   06-05-05 01:27

Мдам...и аз може и да го прочета ама май няма да си правя и този труд...поне отворих линка...и кво?

Онеправдан?
Незащитен?
Търсиш помощ?

Да скочим да го бием ли?
Или да го оплюем?

[beer] [shtrak]

Дата:   06-05-05 01:27

ок, специално за теб pinko- просто търся мнение, защото написаното от P_A_D_D_G ме обиди. Исках да знам другите на какво мнение са. Защото според мен да критикуваш и обиждаш нещо, което явно не разбираш е просто грозно.

Дата:   06-05-05 01:28

искам мнение

Автор: athom   
Дата:   06-05-05 01:30

Ами ако сега ти дам мнението си и то съвпадне с мнението на П...ненамсикойси?

Автор: GOSPODIN   
Дата:   06-05-05 01:30

stefanoff, снимката (мотажа) ти е добър и не разбирам притеснението ти за един съвсем нормален коментар. Притеснен съм от толкова силните квалификации , които употребяваш без да си предизвикан. Какво би станало, ако всеки пуска тема заради негативен коментар под своя снимка? Призовавам към повече уважение и достойно подминаване на незлобливите коментари и закачки във форума.

Автор: icicle   
Дата:   06-05-05 01:34

stefanoff
на мен не ми е ясно защо се "впрягаш" толкова - имаш много хубави снимки в профила и това май е достатъчно [smile]

Автор: Amigo   
Дата:   06-05-05 01:36

stefanoff, що се връзваш на нечии коментари бе, човек?! [smilie10] [cool] Що ти требе да абиш нерви поради това, че на някой не му е харесало твоето произведение и да си вдигаш адреналина?![smilie11] [smilie11] освен ако не ти се е доспало и искаш да се поразсъниш малко[smilie3] [smilie5] [smilie18] [smilie18] На мен пък ми харесва много![smilie24][beer] [shtrak] От нерви файда няма[smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie25] [beer] [smilie21] [beer] [shtrak]

Автор: holden   
Дата:   06-05-05 01:39

Господин [smilie24] [smilie24]

Стефанов -- не се връзвай толкова. Голям праз че някой се е изкъкал под снимката ти. Случва се толкова често че вече престана да е новина. Не защитавам ония другия, ама той като е простак, защо и ти трябва са се превръщаш в такъв?

Автор: joshua   
Дата:   06-05-05 02:07

be, to tva s razbiraneto si e burkotia, ma i na men mi se struva tupo po vsichki linii

kakvo ne sum razbral v Tvorbata:

Последната емоция

[smilie11]

Автор: holden   
Дата:   06-05-05 02:33

Май нищо не си разбрал така като гледам [smilie19] [smilie19] [smilie19] .

Или се лъжа?

Автор: tenax   
Дата:   06-05-05 08:44

човека P_A_D_D_G не ти каза нищо лошо, ама лошото стана като му се нахвърли да го квалифицираш.

Автор: gorbi   
Дата:   06-05-05 09:52

минутки за реклама......
Преди да напишеш тези глупости в стил "ощипана мома" stefanoff, трябва да сложиш на темата си заставка "РЕКЛАМА"......[smilie3]

Хубави неща имаш - не се излагай с такива писаници.......

Публикацията е редактирана (06-05-05 09:53)

Дата:   06-05-05 10:59

Прави сте и съжалявам. Такъв съм си обаче- впрягам се лесно. Благодаря за подкрепата и за съветите... наистина имах нужда от тях.

Автор: Rebellious   
Дата:   06-05-05 12:06

Стефанов, не мисля че е добър признак за теб да използуваш думички като "абсолютен простак", "комплексар", "темерут"-това в коментара отговор под самата ти снимка и т.н. !!! Добре е,че в определен момент си се усетил и съжаляваш ,но не отива на никой пълнолетен ,а даже и на непълнолетен да не може да сдържа емоциите си и да скача така агресивно и обиждащо ! Лично аз не мисля,че имаш някакъв повод да скачаш срещу въпросния човек,написал ти мнението си. Не винаги мненията за нещата ни съвпадат със собствените ни желания и виждания,но нали затова всички сме различни и така се учиме и вървиме напред ? Ти какво ,искаш винаги аплаузи ли или поне ласкави коментари ?Е ,на твое място аз бих се радвал,защото точно негативните коментарии ,без да са обидни и лични ,де,точно те ти показват къде има да се поработи и помисли занапред.
Поздрави .[smile]

Автор: panaiot   
Дата:   06-05-05 12:09

Приятелю[smilie3] Наистина малко си се изнервил но не бива !!!Всеки от нас има виждания за фотографията!То е доста разнообразно изкуство!Мисля че одобряваш!Не можем да задоволим всички вкусове,нали?! Имаш хубави фотографии и си личи професионализма ти! Критиките ни правят само по силни и упорити[smilie5]!Аз съм прохождаш във фотографията и затова още ниямам снимки тук, но се надявам че си съгласен с мен! ДЕРЗАЙ !!! [shtrak]

Автор: Syn   
Дата:   06-05-05 12:23

eeeeeeeeeeee стефанакис колкото и да се опитваш да ме догониш по спамване,не стаа брат-водя много.[smilie3]
само дето аз привличам вниманието и показвам колко съм невеж,комплексар и т.н. , а ти показваш колко си невъзпитан,избухлив и колко ти харесват твоите 'снимки' и не търпиш чуждо мнение.
пак аз водя[smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie3]

Дата:   06-05-05 12:34

Първо към теб Панайоте. Благодаря ти за мнението което имаш за мен. Всъщност аз съм само прохождащ любител фотограф, занимаващ се с този вид изкуство от около година и половина.
Що се отнася до критиката, смятам, че мога да я понасям дори когато изобщо не ми допада. В случая обаче, поне според мен, критика щеше да бъде ько някой ми беше казал, че не му харесва... или че не го разбира (както joshua). Пак нямаше да се зарадвам на подобен коментар, но щях да го приема. Когато обаче някой ти напише, че това което правиш не е фотография и че мястото ти не е в този форум, това, отново според мен, си е чисто заяждане.
Аз също често съм се чудел как някои снимки събират по толкова много гласове, а на мен не ми харесват изобщо. И винаги съм си обяснявал този "куриоз" с факта, че изкуството е нещо много субективно- това, което за един е изкуство, за друг е мацаница. И именно поради този факт никога не си позволявам да давам такива крайни определения и мнения...

Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   06-05-05 14:28

Аз каквото имах го казах в коментара си и не смятям да се занимавам повече с темата, но все пак мерси за рекламата макар и негативна по-добра от никаква

Автор: joshua   
Дата:   06-05-05 14:38

абе, joshua искаше да каже, че просто е тъпо, ама нейсе

Автор: RossN   
Дата:   06-05-05 14:41

Този форум е пълен с хора, за които мнението на другите, е над тахното собствено достойнство. Колега Стефанов, нищо лично към теб, но проявите ти (писанието), под въпросният коментар, доказват горното и за теб самият.
Не се сърди, но съдейки по реакцията ти, нещо не е наред. Иначе не виждам никаква причина, да се метнеш с голи зъби и нокти, да се защитаваш от ...нищото, което въпросният P_A_D_D_G, е написал. Там няма нищо обидно, но има не по-малко комплексарско мнение изказано от него. Хайде със здраве, както би казал някой тук.

Автор: milenmarinov   
Дата:   06-05-05 17:44

Съгласен сам.!Малко прекалено остро си реагирал на критиката....
Но за сметка на това имаш прекрасни работи,което означава че критиката е по-скоро градивна з теб.Харесвам снимките ти и не виждам смисъл да се ядосваш....!!!!????!!!!

Успех......[smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer]

Дата:   06-05-05 17:46

мерси Милене!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна