Автор: Momiche
Дата: 04-05-05 13:30
A аз не мога да разбера какво лошо има в това да ми се иска клиповете да не са ограничени. (от към време, не от към памет -това е ясно). Аз НЯМАМ пари за камера и за фотоапарат. Т.е. решила съм и съм преценила за себе си , че е по-важно да имам фотоапарат. Но ми се иска да не са му ограничени филмчетата. Ясно ми е, че няма да са качествени и т.н., но за мен е глупав факта, че примерно всички Канони правят филмчета до 3 мин. Ами ако интересното се случи точно 3тата мин, а имам 1 гб карта...
Както и да е.. това беше ненужен коментар, но все пак ти благодаря за него. Аз съм си мечтала за фотоапарат без ограничение на филмчетата и сега когато имам някакви пари, никога няма да си купя такъв.
Честно казано няма значение дали е сапунерка или не. Въпреки, че второто определено ми се искаше повече. Но щом нямам парите за това...
Просто чета от толкова време и вече просто искам да чуя и чуждо мнение. А най-лесното е нищо да не си взема :(
Фотоапарат втора употреба не бих си взела. Предпочитам да е по-смотан модел, но поне да съм сигурна, че не е изпускан.
Наистина много благодаря на хората, които се отзовават...
Някой ще каже, че не знам какво искам... аз знам, но се чудя какво е най-хубавото , което бих могла да взема за тези пари... А иначе се надявам да дойде и моментът, когато парите няма да са от значение.
До 600 лв.
|
|