Автор: Boby_
Дата: 30-04-05 19:41
Е, последвах съвета ви и си взех Panasonic Lumix FZ20. Първите ми впечатления са много добри - прекрасна оптика, стабилизацията на изображението е добра, има достатъчно много възможности за ръчни настройки. Като недостатък ми се струва това, че не могат да се ползват АА батерии, т. е. трябва да се купи още една. В комплекта не е включен и адаптер, за да може да се снима, без да се хаби батерията, когато наоколо има контакт. Капачката не е вързана за апарата и все някой ден ще я изгубя.
В сравнение с HP PhotoSmart 945, с какъвто снимах доскоро, FZ20 фокусира доста бързо. Но преди няколко дни държах в ръце Canon EOS 350D, така че скоростта на FZ20 малко ме разочарова. Отдавам толкова голямо значение на скоростта на фокусиране, защото снимам аквариумни рибки, а това поставя доста изисквания към апарата и към нервите и търпението на задапаратното устройство.
Още не съм си взел по-голяма карта и не съм се захванал сериозно да снимам с новия апарат. Но като поснимах така за "загрявка", изкарах доста добри снимки и съм изключително ентусиазиран.
Отново много благодаря на всички за съветите! Мисля, че направих чудесен избор с ваша помощ!
|
|