Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Боят настана, тупкат сърца ни или Борбата е безмилостно жестока
Автор: emmmo   
Дата:   22-10-03 09:09

И като се разбра, че време не остана, какво чудо настана!!![smilie10] Сайтът заприлича на препълнена каруца, която така се е засилила по някакъв разбит калдъръмен път, че снимките в нея се затресоха и заподскачаха със страшна сила [smilie18] [smilie18] [smilie18] Едни нагоре, други надолу, после обратно, а по-леките - аха и съвсем да изхвърчат от каруцата!!!
Това душепотрисающе положение се отрази умопомрачително на някои хора. И като захвърчаха камъне и дървье... Обаче в тази последна битка най-ефикасни се оказаха единичките! [smilie3] [smilie3] [smilie3]
Ето например, моята снимка, която очевидно вади очите на много хора с дългия си престой на първа рейтингова страница, вчера, само за един ден, успя да поеме 4 единици [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] . Пое ги, ама и окото и мигна. Защото и най-простата аритметика показва, че една снимка със средна оценка 5, ако получи единица, за да се неутрализира ефекта от тази единица, са и нужни 4 шестици! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] Или иначе казано, на четирима доброжелатели и един зложелател е достатъчен. [smilie2] [smilie2] [smilie2]
Пообна участ сполетя и много други снимки! (Дали можем да се утешим с мисълта, че щом на някоя снимка и напишат единица, то тя наистина е конкурентна?) Незасегнати останаха снимките на някои автори, чиито имена няма да споменавам, че току виж пък те нямали нищо общо с тези ръгби прийоми [smilie11] [smilie11] , ама надали...
Някой може и да ми каже:"Абе, аланкоолу, докато пишеше тия глупости да си беше направил някоя и друга регистрация, че да си оправиш положението!" [smilie3] [smilie3]
Да де, ама за тия 4 единици ще ми трябват 16 регистрации!!! [smilie4] Така че ще оставя тази работа за по-предприемчиви хора.
А аз предлагам на по-добросъвестните членове на този клуб да се настаним удобно, да затегнем здраво коланите (че както казах по-горе, много друса [smilie18] [smilie18] ) и да изгледаме [smilie10] [smilie10] шоуто докрай, пък може и някоя поука да си извлечем.
И за да не пием само по една студена вода, мисля утре да изпием и по една студена бира [beer] , а може и по две [beer] [beer] ! Така че казвайте сбирката къде ще е! [smile] [smile] [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Боят настана, тупкат сърца ни или Борбата е безмилостно жестока
Автор: Ivan_A   
Дата:   22-10-03 10:23

Emmmo, огорчението ти разбирам, но " ... някои автори, чиито имена няма да споменавам, че току виж пък те нямали нищо общо с тези ръгби прийоми , ама надали..."
Грозно и недостойно е да обвиняваш, без доказателства! А ако имаш - кажи ги! Отговарям ти като автор, който е близо до теб в рейтинг-а/т.е. заинтересован!/, който се чувства засегнат от гореказаното, който се чувства по-добър в снимането, отколкото в правенето на мръсотии! И още нещо - има още много време - шансовете са равни! Пожелавам ти да си първи и НИКОЙ да не изрази съмнение в теб по този начин във форума и където и да било! Повярвай, по-обидно е, отколкото няколко единици!

Дата:   22-10-03 10:39

Иване, не съм имал теб предвид! [smile] Тези снимки, които оцеляха след атаката, по-късно и те отлетяха :-)) [smilie23] Извинявай пак за причиненото безпокойство!
А по повод това "никой да не изрази съмнение в теб по този начин във форума", то вече е факт:"Само един въпрос към "журито" ... Ако пусна/пусне някой по-добра композиция има ли шанс да заеме 1-во място, въпреки че не се казва emmmo? Или нямам/няма 30-те човека, които да викат браво под всяка моя снимка? Не съм сигурен ... Снимката е за 4 по вашите критерии". [smilie8]

Автор: r_popov   
Дата:   22-10-03 11:17

Емммо, много се палиш, охлади малко страстите [beer] Прав си за единичките и за това, че се компенсират трудно, дори с няколко шестички, особено ако и няма кой да ти ги пише [smilie18] но какво да се прави - зложелатели има навсякъде. Нали знаеш вица за ада и защо казана с българите не го пазели дяволи [smilie19] Според мен решението е следното - ако разни прелитащи "авторитети" пишат единички наред, то утърдените автори, като мен например [smile] да пишат реални 5 и 6-ци на добрите снимки, като твоите например [smilie25] без да се притесняват, че по-този начин ще наливат вода във воденицата на конкуренцията.
Айде стига толкова, дайде да се уговорим за утре вечер [beer]

Автор: lukcheto   
Дата:   22-10-03 12:37

ЕмммУ, ти си мъж....с готина жилетка, какво се палиш и какви ре волюции пък сега, "седи грей се" пий една ракия, а на Рибново няма ли да ходим бре?!?!?!?а?[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]
После аз съм несериозната... [smilie6]
Аре снимане този викенд![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   22-10-03 12:59

Паля се, лукче, щот съм много пламенен [smilie5] [smilie9] [smilie5] [smilie9] ! А като каза греяна ракийка...ох, леле!!! [smilie21] [smilie21] Между другото, ходих в джамията при Халите да питам кога баш им е мюсюлманския празник (ама не си събух обувките, че ако бях видял зор [smilie10] [smilie10] [smilie10] да мога бързо да избягам). Та ми казаха, че сега им почвал поста, който трае един месец и май че баш джамбурето е накрая. Сигурно нещо като нашата Коледа. Та ще се ходи в Рибново, ама кога точно [smilie11] [smilie11] .
Ти по-добре кажи утре къде ще се дупеположим.

Абе ти видя ли как те пунтирам с едни автопортрети [smilie6] [smilie25] [smilie6]

Автор: milen   
Дата:   22-10-03 13:03

abe kakva e tazi istoriq za Ribnovo!?![smilie8]

Автор: J0R0   
Дата:   22-10-03 13:04

Eмо, ами нормално е, когато се увеличава броя на потребителите на сайта да се увеличава и активността при гласуването.
А като се увеличава активността при гласуването да се разместват и снимките.

Автор: lukcheto   
Дата:   22-10-03 13:13

Еммму, е, да, ама ако чакаме края на празника, ще изпуснем готината-цветна есен!!! Ние ще идем за празника, ама и есен ми се снима, та ще ходя аз веекенда[smilie5]

Дата:   22-10-03 13:24

Re J0R0: Виж сега, Жоре, нормално е да се разместват снимките, ама не е нормално на хубави снимки да се пишат единици, а на тъпи - шестици. Не е нормално, защото се предполага, че на този сайт се събират хора с поне елементарна ЕСТЕТИЧЕСКА и ЕТИЧЕСКА култура. Значи който прави тези простотии, не притежава или едното или другото! И понеже смятам, че активните членове вече са гласували, то оттук натам ще има предимно удари под кръста. Жалко, но е факт.

Re milen: Рибново е голямо село в Родопите, в което живеят българомохамедани. Гласим се да отидем там за кулминацията на Рамадана (не знам дали се пише точно така). Ще ти се обадим като дойде момента.

Дата:   22-10-03 13:27

Лукче, ти докато се назландисваш, така и така изпусна готината цветна есен! Абе май има още, ама на по-ниско... Добре де, гъде мислиш да ходиш тоз викенд?

Автор: milen   
Дата:   22-10-03 13:28

dosta lubopitno zvuchi! Shte se radvam ako uspeq da doida! Pozdravi[beer] [beer]

Автор: J0R0   
Дата:   22-10-03 15:03

Emo, не знам какво влагаш в термина "активните членове". Ако мислиш, че ние, хората които се познаваме сме се регистрирали вече и сме гласували - то това не е точно така. Само вчера са се регистрирали двама души, които лично познавам.

Автор: msld   
Дата:   23-10-03 00:58

emmo,RAMAZAN-a e mesets za posti - predshestva praznika Razmazan Bayram - podoben na Velikden...obinoveno postiat po-vazrastnite ,po-mladite mnogo riadko...az naprimer ne sum postil dosega...

Автор: Nikonf100   
Дата:   23-10-03 16:14

е на това му се вика смешен плач
аз какво да рева че ми спадат снимките надолу ли? и какво от това всеки смята че неговоте са шедьоври ама явно вкусове различни пък и когато става въпрос за апетитна награда ударите под кръста са позволени
аз 3 пъти казах как е системата за оценяване в големите фирми от типа на никон но кой ли ме чу...
[smilie7]

Дата:   23-10-03 16:22

Честно казано, май и аз не съм те чул. Я пак кажи.

Автор: Mick   
Дата:   24-10-03 00:59

mnogo li e dale4e tova Ribnovo...?
4e i az za esen pitam...[smilie25]

Дата:   24-10-03 11:40

Рибново е до Гоце Делчев. Ама нека msld да каже точно кога е празника.

Дата:   24-10-03 11:59

znachi postite za Ramazana prodaljavat 30 dni i sled tova e praznikat Ramazan Bayram...
tsial den se posti i moje da se hapne nesht0 sled vechernata molitva...ne moje da se pushi,da se pie voda i t.n.....

Дата:   24-10-03 12:51

Да де, но кажи и кога ще е интересно за снимане. На коя дата. Че да се вдигнем и да отидем до Родопите.

Дата:   24-10-03 22:28

nay-dobre e da se snima na parviya den ma Ramazan Bayrama - t.e. sled mesets - togava mlado i staro se oblichat v nay-hubavite si drehi,hodiat si na gosti,organizirat se vsevazmojni praznichni igri - napr.v tsentara na seloto mladi momicheta se luleyat na lulki i t.n.

Автор: photo.forum.фен   
Дата:   25-10-03 13:00

[smilie7]
emmmo ... Не предполагах, че ще приемеш толкова навътре моето изказване под снимката No.1 за този месец. Съжалявам, че си се засегнал лично. Не това ми беше целта! Не съм гласувал за никоя снимка до момента, има администратори за да проверят. Приемам като изключително порочна практиката да се поставят 1 и 2 на прекрасни снимки, докато откровено посредствени работи да се изстрелват към върха с няколко бързи 5-6 от познати хора в обкръжението на фотографа. Ако целта е този сайт да популяризира творчеството на определени фотографи - при това с удари под кръста по останалите - много скоро ще последва съдбата на поне 30 сайта в световен мащаб през последните 6-7 години. Накъдето между впрочем е тръгнал и "конкурента" photo.cult.bg ... Бях принуден да се регистрирам тук, за да мога да ти отговоря. Разбирам те, че се палиш [smilie6], в крайна сметка фотографията е страст, и то голяма. И всеки фотограф влага чувство в работата си.

Дата:   25-10-03 19:15

Фотофорумфен, сега видях, че си писал и тук, но аз вече ти написах някои неща под моята снимка.

първа  назад  1     всички  напред  последна