Автор: emmmo
Дата: 22-10-03 09:09
И като се разбра, че време не остана, какво чудо настана!!! Сайтът заприлича на препълнена каруца, която така се е засилила по някакъв разбит калдъръмен път, че снимките в нея се затресоха и заподскачаха със страшна сила Едни нагоре, други надолу, после обратно, а по-леките - аха и съвсем да изхвърчат от каруцата!!!
Това душепотрисающе положение се отрази умопомрачително на някои хора. И като захвърчаха камъне и дървье... Обаче в тази последна битка най-ефикасни се оказаха единичките!
Ето например, моята снимка, която очевидно вади очите на много хора с дългия си престой на първа рейтингова страница, вчера, само за един ден, успя да поеме 4 единици . Пое ги, ама и окото и мигна. Защото и най-простата аритметика показва, че една снимка със средна оценка 5, ако получи единица, за да се неутрализира ефекта от тази единица, са и нужни 4 шестици! Или иначе казано, на четирима доброжелатели и един зложелател е достатъчен. ![[smilie2]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie2.gif)
Пообна участ сполетя и много други снимки! (Дали можем да се утешим с мисълта, че щом на някоя снимка и напишат единица, то тя наистина е конкурентна?) Незасегнати останаха снимките на някои автори, чиито имена няма да споменавам, че току виж пък те нямали нищо общо с тези ръгби прийоми , ама надали...
Някой може и да ми каже:"Абе, аланкоолу, докато пишеше тия глупости да си беше направил някоя и друга регистрация, че да си оправиш положението!"
Да де, ама за тия 4 единици ще ми трябват 16 регистрации!!! Така че ще оставя тази работа за по-предприемчиви хора.
А аз предлагам на по-добросъвестните членове на този клуб да се настаним удобно, да затегнем здраво коланите (че както казах по-горе, много друса ) и да изгледаме шоуто докрай, пък може и някоя поука да си извлечем.
И за да не пием само по една студена вода, мисля утре да изпием и по една студена бира , а може и по две ! Така че казвайте сбирката къде ще е! ![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
|
|