Автор: LUMBERJACK
Дата: 04-03-05 13:10
Цитат:
-------------------------------
Автор: LanaE
Дата: 04-03-05 12:37
аз смятам че снимките не трябва да се делят точно така..защото е логично професионалистите да правят по добри снимки от аматьорите...нали?
-------------------------------
LanaE, в началото на лятото, когато за първи път надникнах тук, и аз си мислех, че има разделение на профита и непрофита. Само след седмица осъзнах, че съвсем не е така. Тук можеш да видиш много добри неща във всички стилове и галерии, направени от непрофесионалисти. Поне 10 пъти повече е така наречената боза. И тъй като доста се разчита на взаимната коректност, ако авторът прецени, че кадърът му наистина си струва да бъде видян от повече хора, тогава го пуска в галерия "Избрано". Иначе си стои в личната му галерия и няма как да събере повече погледи. Малко са професионалистите тук, които активно публикуват снимки. Голяма част от тях са членове на сайта заради форума, а не заради галериите. А точно профитата знаят най-добре, че една снимка може да е професионална, но общоприетото разбиране за "хубава снимка" да не важи за нея. Просто критериите са други. В този смисъм ми се струва, че погрешно си разбрала идеята за албум "Всичко" и албум "Избрано". И двата албума са и за профита, и за непрофита :)
|
|