Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Po neshto za snimkite na vseki !!!!
Автор: LanaE   
Дата:   04-03-05 10:06

v polsednata sedmica vse po 4esto tuk se sre6tat temi kato "kajete ne6to i za moite snimki".vuv photo -forum ima dosta avtori i ako vseki zapochne da puska takiva temi kakvo ste stane nakraq...?moje bi dosta hora se 4uvstvat nedooceneni...ama tova li e nachina?
prosto mi se iska da vidq tova samo moe mnenie li e?

Отговори на това съобщение
 Re: Po neshto za snimkite na vseki !!!!
Автор: Gafa   
Дата:   04-03-05 10:10

Lanae пусни някоя твоя снимка по темата
може да се сетя да я погледна , или и ти искаш да привлечеш внимание към себе си
Имам малко време ще ти разгледам снимките [smilie18]

Дата:   04-03-05 10:12

ako iskah da privleka vnimnie opredeleno nqma6e da e taka...az ne stradam 4e ne sum ocenena...spoko...prosto se 4udq i go namiram za tupo za6toto v posl 1 sedmica pro4etoh ve4e 10 takiva temi...kakuv e smisula moje6 li da mi obqsni6???

Автор: Gafa   
Дата:   04-03-05 10:18

Нямя смисъл ,някои хора като си купят дигиталка и ве4е са фотографи и задължително трябва да им се обръща специално внимание !!!

Автор: pan   
Дата:   04-03-05 10:21

Ами свят голям - хора всякакви.. Някои пък може да го прави и от най-искрени подбуди, например иска да се научи, чуди се защо не се оценяват снимките му,не знае какво не му достига и т.н... Използвам случая да те попитам, защо не пишеш на Кирилица, че да не се мъчим? Не само ти, разбира се..По-лесно ли е така, що ли..?

Дата:   04-03-05 10:27

da i az tova imam predivid..mi togava v dolen desen ugul moje da se napravi kut4e za samo reklama...[smilie18] [smilie18] ...smqtam che ako snimkite sa dobri te se zabelqzvat...tui kato gledam ima mnogo dobri avtori i te za6to ne se 4uvstvat nedooceneni?|??[smilie10]

Дата:   04-03-05 10:28

ок сменям на кирилица[smilie25]

Автор: MITAKA   
Дата:   04-03-05 11:31

Ако всички сменяха на кирилица ,като тебе само с едно напомняне,форума нямаше да има грешка!

Публикацията е редактирана (04-03-05 11:31)

Автор: krasimir   
Дата:   04-03-05 11:41

И от тази тема има някакъв ефект - LanaE мина на кирилица [smile] [smile] [smile]
А иначе идеята за кътче за реклама може да се доразвие, но в позитивния смисъл. Би могло да има отделен форум с теми от автори искащи мнение за дадена своя снимка като единственото условие да бъде снимките, към които има линк да са със забрана за гласуване, за да не се прекалява. Дали ще има кой да отговаря в такива теми - не знам, но може да се опита. Може пък да има и положителни резултати. Вместо да пускаш снимка в избрано, за която си задаваш въпроса "Бъркам ли нещо и какво?", задаваш тоя въпрос във форума. [beer]

Автор: elrisha   
Дата:   04-03-05 11:49

LanaE , и аз бях пуснала тема като твоята...но ме сдъфкаха веднага [smilie5]

Дата:   04-03-05 12:21

до известна степен съм съгласна с krasimir/повярвайте много ми е трудно да пиша на кирилица...ама задобрявам[smilie18] [smilie18] [smilie18] / това за отделното кътче е добра идея и да не се гласува за снимките които се разискват с цел да се учим от грешките....радвам се че не ме сдъфкахте[smilie25] ....

Автор: explorer   
Дата:   04-03-05 12:32

krasimirе, ами то това е идеята на целия сайт бе, да се пускат снимки и да се коментират. Да ама откак се разделиха снимките на избрани и "плява", никой не ходи да гледа и коментира "плявата", което не е хубаво. Вярно е че сме много маймуните на клона, и не всеки може да разглежда всичко, но често има много хубави снимки в "неизбрано" албума. Бих искал да призова всички - идете да ги разгледате, оценявайте и коментирайте. Аз лично ей сега точно това ще направя.

Дата:   04-03-05 12:37

аз смятам че снимките не трябва да се делят точно така..защото е логично професионалистите да правят по добри снимки от аматьорите...нали?затова форумци атака бърникайте се навсякъде ...на мен ми харесва[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: krasimir   
Дата:   04-03-05 12:54

Explorer, и аз обичам да разглеждам общия албум, но не винаги имам време за това. А и едно е да разглеждаш снимки и да даваш отзиви под тези, които ти харесват, друго е когато някой автор иска критика за снимката си. Пускайки я като тема в отделен форум и без гласуване може да получи градивна критика, вместо както обикновено се случва да бъде подмината с мълчание. Когато снимката ти е с малка оценка и малко отзиви логичното е да си направиш извода, че не е добра. За съжаление това ти дава информация само за това, че си сгрешил, но не и в какво си сгрешил. Погледни до какво се свеждат критичните бележки под снимките - много е зле, е** си мазнята и други подобни. Нали целта на критиката е да има резултат. С отделна тема (пак подчертавам - за снимки без гласуване) и в отделен форум в голяма степен и отношението на критикуващия снимката ще бъде по-различно. Вместо да подмине снимката със снисхождение (мълчание) по-опитния фотограф без притеснение, че ще обиди някого може да даде критичното си мнение. Аз с интерес бих разглеждал точно тези снимки, защото бих имал полза най-вече от посочването на грешките в тях.[beer]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   04-03-05 13:10

Цитат:
-------------------------------
Автор: LanaE
Дата: 04-03-05 12:37

аз смятам че снимките не трябва да се делят точно така..защото е логично професионалистите да правят по добри снимки от аматьорите...нали?
-------------------------------

LanaE, в началото на лятото, когато за първи път надникнах тук, и аз си мислех, че има разделение на профита и непрофита. Само след седмица осъзнах, че съвсем не е така. Тук можеш да видиш много добри неща във всички стилове и галерии, направени от непрофесионалисти. Поне 10 пъти повече е така наречената боза. И тъй като доста се разчита на взаимната коректност, ако авторът прецени, че кадърът му наистина си струва да бъде видян от повече хора, тогава го пуска в галерия "Избрано". Иначе си стои в личната му галерия и няма как да събере повече погледи. Малко са професионалистите тук, които активно публикуват снимки. Голяма част от тях са членове на сайта заради форума, а не заради галериите. А точно профитата знаят най-добре, че една снимка може да е професионална, но общоприетото разбиране за "хубава снимка" да не важи за нея. Просто критериите са други. В този смисъм ми се струва, че погрешно си разбрала идеята за албум "Всичко" и албум "Избрано". И двата албума са и за профита, и за непрофита :)

Дата:   04-03-05 13:58

имах нещо много по различно впредвид..но явно не съм се изразила правилно...аз не смятам че ако не си профи не можеш да правиш хубави снимки и да нямаш усещане за нещата.....[smilie25]

Автор: vga   
Дата:   04-03-05 14:03

Lumberjack https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif и аз по същия начин отначалото като влезнах и изревах че ме тъпчат обаче малко по малко разбрах схемата на функция на сайта и сега ми е ясно че няма профи и аматьори.

Дата:   04-03-05 14:07

[smilie24] хора абсолютно съм съгласна с вас....

Автор: svetal   
Дата:   04-03-05 14:08

според мен идията на красимир е много добра,за мен лично важни са не точките а мненията на хората за снимките ,как иначе можеш да разбереш къде бъркаш и накъде вървиш[smilie23] [smilie24]

Автор: algaivel   
Дата:   05-03-05 01:28

Красимир, че то аз в избрано почти не влизам. За да иде в избрано минава през всичко, ако ми е харесала там - ОК, ако ли не, не виждам причина после в избрано да ми хареса.[beer]

Автор: tischina   
Дата:   05-03-05 02:44

Още един добър начин за привличане на внимание[smilie3]

Автор: boni   
Дата:   05-03-05 02:53

Аз обясних и преди и пак ще кажа - албум избрано го направихме ,за да пускате там снимки на които държите и за които наистина искате да получите критика.Това му е предназначението и затова там ограничението е по-голямо,за да прецени всеки и внимателно да избере важната за него снимка,за която наистина държи да получи критика и оценка.

Автор: lumix   
Дата:   05-03-05 08:14

Аз мисля, че най-добрия начин да накараш хората да ти коментират снимките е като самия ти коментираш снимките на другите форумци, защото:
- Смисленият коментар /..а не АХ..,ВЪХ ...Супер...Мазня ...и т.н/ те карара да синтезираш в няколко думи добрите и лошите страни на една снимка ...и ти помага после при твоите собствени снимки.
- Когато си види коментара форумеца най-вероятно ще ти погледне в профила и най-вероятно ще коментира някоя от снимките ти ...
- Колкото повече коментари правиш толкова повече хора ще обръщат внимание на твои снимки
- Когато пишеш коментар на чужда снимка обикновено четеш и коментарите преди теб ...и пак се учиш от смислените коментари /ако има такива де.../.

Автор: Stoevmobile   
Дата:   05-03-05 08:22

lumix е прав [smilie24]
Иначе в стила на шегата, най-бързият начин да получиш коментари е да "оплюеш" някой под снимката му - метода дава 95% гаранция, че оплютият и приятелският му кръг ще ти обърне внимание на снимките, а може и да те рекламира после и у форума [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: algaivel   
Дата:   05-03-05 11:14

lumix [smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна