Автор: thor
Дата: 15-02-05 20:47
ами аз не искам и да споря и с двата фотоапарата се правят чудесни фотки ,просто Nikon-а е по удобен аз и го писах по горе ,с решетката си ,с дистанционното ,най вече със спот меренето си ,верно кеф си е с USM обективи ,но само толкова ,като почнеш да щракаш и с двата фотоапарата разбираш как ти липсва това което Nikon F/N 80 има в повече ,още повече че с един добър светломер можеш да си ползуваш и стари Nikkor обективи без да става нужда да купуваш преходници ,,,ааа да не говорим за снимки със светкавица Nikon-чето е по добро и то доста ,иначе аз ми харесват хубавите обективи EF на Canon които няма да намериш при Nikon ,
ама за тея магии си требат кинти ,така че ако финансите са ограничени за мен Nikon-чето е по добро разрешение още повече че оттатъка в раздел базар според мен си има една супер оферта ..е за 400лефчета супер-фотоапарат с обектив ,не виждам по добро нещо да се предлага за сега в момента така че ,ако се придържаме към питането на този който е пуснал темата ..аз казвам да грабва фотощрака от раздела базар и изобщо да не го сравнява с Canon-четата за по 300лефа които кой знае къде из некоя дълбока китайка провинция се произвеждат като самоделки както навремето си спомням имаше такива часовници RUHLA от DDR-то които ги правеха надомно ......
|
|