Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ниакои може ли да каже ниаква ценаporst compact-reflex
Автор: kafeza   
Дата:   09-02-05 20:31

imam edin porst compact-reflex s 3 obektiva no ne znam cenata a iskam da go prodam i 4e sam mnogob blagodaren ako niakoi mi pomogne s cenata

Отговори на това съобщение
 Re: ниакои може ли да каже ниаква ценаporst compact-reflex
Автор: kafeza   
Дата:   09-02-05 20:54

eee dee

Автор: lubitel-art   
Дата:   10-02-05 00:15

ako искаш прати ми мейл и напиши каква точно е камерата и кои са обективите. моят е-маил е dy4eto@abv.bg

Автор: cristo   
Дата:   10-02-05 11:56

ами това е една много интересна за мен търговска марка апарати и обективи - Porst са верига от магазини за фото-техника в Германия и явно едно време са поръчвали някой да им прави апарати и стъкла и са ги продавали под свое име
много съм търсил по нета информация за тях и досега освен обяви в eBay.de, на почти нищо друго не съм попадал (освен инфо за един от малкото интересни техни обективи - 55мм 1/1.2!)
кой им е производителя на апаратите и стъклата, така и не разбрах [smilie11]. в ранните години използват М42 резба, после минават на Пентакс К-байнет, а успоредно с това (или по късно) на някакъв май Фуджи байонет (ако има такова животно) и за съжаление точно от тогава са им по-приличните модели.
и никъде не намерих инфо за това от кога до кога какво се произвежда, кой модел е на резба, кой на байонет, какъв точно, съвместимости, характеристики и т.н. - абе тъмна Индия дето се вика

а съм се ровил за тях защото са без пари направо в Германия - един такъв комплект може да се купи за 30-40 евро, а съм ги виждал да минават на такива цени заедно с алуминиеви куфари и стативи в комплекта!!! обаче като не знам какво купувам :( тъпо

ако имаш някаква дигиталка под ръка, снимай ги моля те и ми прати снимки на cristo_n@mail.bg , ако нямаш, поне ми пусни модела на тялото и някакво описание (характеристиките) на обективите поне

първа  назад  1     всички  напред  последна