Автор: Darksorrow
Дата: 09-02-05 00:56
Така. На прима виста какво да ти кажа за модела...
Увеличението е 21х, обаче 7 от него е дигитално, което ще рече, че ще използваш ефективно 3х (оптичното).
32Мб памет - за вградена е добре, но лично аз вярвам, че ще вземеш допълнителна. Което автоматично обезсмисля тази и на практика няма значение колко е като обем.
Относно видеото - функцията се поддържа от доста апарати от този ценови диапазон. Като кадри е добре 24 (минималното за да не виждаш насичане - оттам насетне - няма значение колко са точно). Сега - по конкретно за въпросните клипчета. Аз съм имал Фотосмарт 635 и като качество на видеото е съвсем прилично. За аудиото обаче не може да се каже същото и тук много бих искал ако някой друг има опит с конкретния модел апарат да светне и мен дали проблемът е отстранен (и дали всъщност не е само за 635 ).
Относно принтера - ако наистина е от значение за теб, много хубаво .
Иначе лещите са Пентакс, което също е супер за сравнително ниския клас на апаратчето:)
За парите си машинката е идеална, според мен, но ако някой ме/те огрее дали digimax a5 на Самсунг не е по-добрият избор, също ще е радостно. Провери и за него:)
|
|