Автор: thor
Дата: 07-02-05 11:28
изкарай ги от кутийките ,и ги сложи в една прозрачна торбичка която лесно да се отваря в едната ръка ,дръж чантата с ръчния багаж в другата тази торбичка ,гледай да минеш когато няма калабалък/опашка пред проверяващите или там незнам как им викат митничари ,служители или каквито и да са ,просто избирай момент в който да не ги притесняваш ,пусни си багажа да минава рентгена в същото време отвори торбичката с филмите и ги помоли да ги прегледат ръчно и запомни улеснявай ги като изваждаш филмите от кутийките им така ще е по лесно за тях да погледнат края на филма ( в противен случай ако имаш доста филмчета и са в тъмни кутийки/което е най лошото/ понякога , ако решат да се престараят , започват да отварят една по една кутийките ,което може и да ги издразни и направо да ги пъхнат през машината ,като най безцеремонно ще ти заявят че няма проблем ,но кой знае ,те си настройват сами машините -така че.... ) който се подава и ако искат да дръпнат няколко сантиметра за да са по сигурни ,аз така правя и не съм имал проблем до сега ,още най важното както писаха по горе да бъдешвежлив и учтив и още пък по важното както писах избирай гише където няма опашка от хора - тъй като за тях е по лесно да те накарат да си пуснеш багажа през ренгеновата машина ,аз лично нямам доверие на машините и с/на каква сила облъчват дори и ръчният багаж ,въпреки че до сега не съм имал проблем ,всеки път като мога да мина метър се опитвам да не минавам филмите през ренгена ..
|
|