Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 коника нюз - просто не е истина
Автор: jumbo   
Дата:   22-01-05 11:11

получих новия брой на ФОТОГРАФСКИ ВЕСТНИК коника минолта нюз
направо съм потресен предварително се извинявам на хората които ще засегна, но си мисля че трябва да коригират формулировката фотографски вестник с нещо друго или наистина да започнат да пишат за фотография
какво представлява изданието състоящо се от 8 страници А4 хубав пълноцветно напечатан картон:
1/4 - единственото фотографски ориентирано нещо в броя а именно правила и формуляр за участие в конкурса коника минолта
1/8 - реклама на копирен апарат (явно полезен атрибут за всеки фотограф)
1/8 - реклама на минилаб (предполагам че хората дето ще си вземат такъв едва ли ще се повлияят от реклама във вестник)
и останалото пътепис с няколко снимки (10броя тип картичка) за пътуване до света гора
правилно сте прочели няма нито едно представяне на фотоапарат на технология или на нещо интересно свързано с фотография
в другите броеве положението не е по-различно най-често се споменават за семинари на коника минолта за хора работещи в системата и има снимки от банкета...
приятели от ФОТОГРАФСКИ ВЕСТНИК когато аз отворя едно снисание за фотография издавано в друга държава то обикновенно в него намирам 100 страници фотография и 30 страници цени и обяви които ако искам пропускам
когато прочетох последния брой на вашето издание в един момент се замислих не чета ли списание одисей.....
още веднъж извинявам се за темата, но в сегашния му вид чувствам вестника като спам а не като полезно четиво

Отговори на това съобщение
 Re: коника нюз - просто не е истина
Автор: stoevmobile   
Дата:   22-01-05 11:15

Десет минутки за реклама на минолта [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: cooler   
Дата:   22-01-05 11:16

Подкрепям! И на мен ми направи впечатление този брой. Jumbo, абсолютно прав си. Аз го получавам от години и почти нищо съществено не съм прочел в това издание.

Автор: Grandpa   
Дата:   22-01-05 11:18

Като за без пари...

Автор: stoevmobile   
Дата:   22-01-05 11:19

Ами ако се получава безплатно, то хартията мека ли е, една така, демек де....
Колко страници казахте???
И голям формат ли е????[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: nsirakov   
Дата:   22-01-05 11:48

a az ne go poluchih ;(

Автор: nazza   
Дата:   22-01-05 12:01

Само хабят хартия според мен И си мислят че правят нещо

Автор: Grandpa   
Дата:   22-01-05 12:09

На това му викат "junk mail" - пращат ти списания/каталози та да си правят реклама и да не ги забравиш като речеш да пазаруваш.
Нормално. Маркетинг.

Автор: niro   
Дата:   22-01-05 12:46

М-даа, точно с втората част на написаното /за предните броеве/ отговорих на колегите, които се бяхме посъбрали от Б-с в четвъртък и питаха 'какво представлява' това вестниче...[smilie2]

Автор: SLR   
Дата:   22-01-05 13:34

Със риск да обидя някой,това което казва Jumbo важи и за списание "Фо".
Много реклами на скъпа хартия и малко инфо.Аз като любител предпочитам предпочитам повече обем на по евтина хартия,повече техническа информация и подробности около снимките и рубрика "Въпроси и отговори".
За да бъда коректен ще кажа че отдавна не съм го купувал,първо защото бях разочарован от първите броеве и второ защото намирам почти всичко което ме интересува в нет-а(и във photo-forum.net естествено[smilie24] [smilie24] [smilie24] ),но е жалко за единственото бг списание(поправете ме ако греша) за фотография.
[beer] [beer] [beer]

Автор: nemchev   
Дата:   22-01-05 16:19

4e to daje i ne se polu4ava navsqkade...kato blagoevgrad naprimer...hi4 da ne ti puka...[beer]

Автор: MechoPuh   
Дата:   22-01-05 16:43

Timeo danaos et dona ferentes - "Не вярвайте на "форумци", дори и когато ви носят дарове" - така трябва да звучи превода на тази известна за знаещите хора латинска мъдрост, в която си позволих епентезата и заместих "Danaos" (ахейци или гърци) с "форумци", нещо, което много трябва да ви възгордее. Уважаеми ахейци от форума, нека всеки от вас си даде ясна преценка за това кой е, какво е учил, колко знае и колко го знаят, какво академично образование има, което му дава правото да прави оценки и когато разбере всичко това,да запретне ръкави и да направи неистина нещо, с което да утвърди собственото си име сред фотографските среди, за да не бъде поглеждан с пренебрежение и насмешка. Това, което се пише за в."Konica Minolta News" и за сп."ФО" е продукт на комплекси, за които говори Фройд, а простата истина се намира в това, някой да бръкне дълбоко в джоба си и да направи нещо по-добро от скодоумни анонимни пожелания. Сигурен съм, че много от вас, писалите горните текстове, ще се срамуват при една среща с хората, които са имали куража да ви подарят и това, което не заслужавате. Аз лично ще заведа jumbo до Света гора и манастирите в Атон, за да разбере той, кой е в същност-дали е българин, дали е православен християнин или е нещо друго...
...И не хули ближния си, ако не си свършил поне и едно добро дело, додето си бил жив...
Правенето на хубави снимки не стига за едно добро дело, особено ако ти ръкопляскат завистливците до тебе.
Готов съм да зърна очечките на всички, които не познавам, в четвъртък в "Папараци" и Господ да е с вас.
P.S. Отговорът на въпроса, защо нямам публикувани снимки в сайта търсете у вас, не при мен...

Автор: Junior   
Дата:   22-01-05 16:47

Аз веднага си признавам - не се считам за българин и хич не ща да съм православен...

Дата:   22-01-05 17:01

Да пази Господ от българин погърчен, от чифутин потурчен, от цинцарин поелинисан и от сиромах хаджия...
Искам да ти видя чуждоземните очички в четвъртък...знаеш къде(иде реч за Junior).

Публикацията е редактирана (22-01-05 17:03)

Автор: rogi   
Дата:   22-01-05 17:19

Az go poluchih... Nadiavam se da bude po interesen v sledvashtite broeve

Дата:   22-01-05 17:26

rogi, какво интересно искаш да четеш.
Дай пример и желанието ти ще бъде изпълнено.

Автор: jumbo   
Дата:   22-01-05 17:33

не е истина нерде ямбол нерде стамбул
ясно и простичко изказах мнението си и доста народ явно го разбра
повтарям го за теб на език прост БЪЛГАРСКИ
влизам в бакалията искам кашкавал а ми дават сапун и ми казват господине и той е жълт....

това е
недоволен съм нещо казвам си мнението
появява се един философ (буков) и ти казва колкоти е мижав мирогледа и всъщнот какъв си селянин за това че не се прекланяш пред това което ти е подарено с израза на харизан кон зъбите не се гледат
по тази логика да си налягаме парцалите и да не обелваме дума

Дата:   22-01-05 17:33

Това като извинение, заплаха, съвет или като какво да го разбирам? А, MechoPuh? И за кви хули става въпрос? Изданието е гола вода и обслужва корпоративните интереси на представителите на тая марка в БГ. И "Списанието" на М-тел го прави ама не тоя по скучен и безинтересен начин.Не трябва академично образование и ценз за да си каже човек мнението. За усилията-евала! Те сигурно са и платени.И така трябва. За съжаление истината боли.[smilie4][smilie4][smilie4]

Автор: Junior   
Дата:   22-01-05 17:36

Бих искал да прочета статия за позитивния ефект на протестантското христянство върху трудоспособността (и съответно икономическото развитие)на народите с преобладаващо протестантство...

Бих искал да прочета за полезния ефект от забравяне на географските граници и традиции, които единствено забавят човешкия прогрес...

Е в краен случай може и да прочета за последната "секретна" Минолта...

Дата:   22-01-05 18:03

И понеже това не става Junior, ти виждаш Зафер в действие.Говоря за последния брой, който видях и подробно разгледах в Папараци. И за да не изглеждам голословен ще кажа че това издание го получавам от първия брой и свеки един е така. Вече доста години. Така че без латински, без Фройд че става като оправдание и звучи хумористично. Вярвам поне да си постига рекламната цел за масовата любителска публика.

Автор: nanapak   
Дата:   24-01-05 13:34

Абе МечоПух, или как ти беше там името, г-н Главен Редактор на Konica Minolta News!
Какъв е тоя офталмоложки интерес - на тоя да видиш очЕчките, на оня да видиш очЕчките... Направо се разтреперах от страх!!! [smilie10]
Не че пехливанлъка не е "национален български" спорт, ама нещо не си в час - в Папараци хората се срещат за малко по-други неща. И вместо тия пехливански изхвърляния, поне да беше вденал, че за да имаш публикувани снимки във форума, няма да те калесват с погача - трябва сам да си ги качиш! [smilie11]
А това, че вестничето пет пари не струва - сори майкъл, ама истината боли. Ако работеше за пазарно издание, може би щеше да се замислиш колко броя ще си описваш миткалата (дали на собствена сметка?!?) по Гръцко - за два броя още не можа да стигнеш до Атон, може би до следващия ноември ще приключи сериала?!? [smilie25]
И недей с тия византийски номера, ако обичаш: паралела между атонска тематика и ТВОЕТО "пресъздаване" на тая тематика е повече от елементарен, ако не се лъжа, се нарича "подмяна на обекта на спора". А такива "художествено-публицистични" материали май няма да умножат почитателите на атонските старини.
И без това прекалено много внимание ти отделих, сори за което. Бъди жив и здрав, пиши по-кратко и фокусирай по-далече от носа си! [shtrak] [beer]
Читател и получател на Коника Нюз от първите броеве [smilie7]

P.S. А ако смяташ да блестиш и занапред с мъдри латински лафове, ползвай някакво инфо, ако ти изневерява паметта. FerentIs все пак се пише с i!

Автор: neuromancer   
Дата:   24-01-05 13:57

MechoPuh, я по-добре дай някакви практически съвети как се вади виза за Атон или както там беше името на разрешението за обикновени люде - не професионални фотографи или професионални монаси
А ако е имало, кажи в кой брой и как да го намеря [smile]

Автор: vladod   
Дата:   24-01-05 14:38

MechoPuh, много сте докачливи в това псевдо издание...Просто си признайте, че се правите на интересни с това, че имате и собствено издание, а че то не представлява интерес за почти никой е без аначение [shtrak]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-01-05 14:49

Mecho Puh https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gifhttps://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif
Колко народ горе се срами да се нарича българин!! Ми да се нарича джигитаец тогава.
Аз не получавам "Konica Minolta News", не се абонирах безплатно..защото ми е ясно какво ще се пише в едно корпоративно рекламно списание /като М-тел...явно заобичано напоследък де:))/ .
Да, ама сега като чух..този пътепис ми би бил интересен например! Освен да взема да се абонирам.
На харизан кон зъби се не гледат...още повече, че не може да е спам нещо...за което сам си се абонирал.
Мечо Пух предполагам иска да се види да спорите и е сигурен, че ще ви убеди, а не да си мешате капите...поне така аз го разбрах, да не се преекспонира.
За ФО. Ами аз го купувам /това е друго щом има думата КУПУВАМ/. Купувам го...но не ми харесва, че има много реклами /сега някои ще каже за баланса реклама-материал и т.н. и че само така може да излиза/. Давам 3-4 лв. ли беше...и го купувам все още...ако стане по-зле с повече реклами...ще спра, съгласен съм с SLR..бих дал повече за чисто фотографско списание БЕЗ РЕКЛАМИ - ами аз си плащам да не искам рекламите. Тъпо е например..че мога да дам 500 лв. и да си зашия снимката на първа корица да речем...
Но..я кажете, има ли едно списание у нас, дето не се списва така. Одисей не се ли списва така?
Ми това е положението...явно рекламите са въздуха насъщен на изданията..а нашите 3-5 лв. само дотация.

Автор: kirilius   
Дата:   24-01-05 15:19

Аз мисля, че темата много се измести. Според мен jumbo отправи просто дружеска препоръка към въпросното издание, а излезе, че "като не му харесва, да си го направи сам". Това е глупаво.

Рекламите, че са боза - за това това спор едва ли има, ама поне освен рекламите да има и малко нещо фотографско.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна