Автор: MechoPuh
Дата: 22-01-05 16:43
Timeo danaos et dona ferentes - "Не вярвайте на "форумци", дори и когато ви носят дарове" - така трябва да звучи превода на тази известна за знаещите хора латинска мъдрост, в която си позволих епентезата и заместих "Danaos" (ахейци или гърци) с "форумци", нещо, което много трябва да ви възгордее. Уважаеми ахейци от форума, нека всеки от вас си даде ясна преценка за това кой е, какво е учил, колко знае и колко го знаят, какво академично образование има, което му дава правото да прави оценки и когато разбере всичко това,да запретне ръкави и да направи неистина нещо, с което да утвърди собственото си име сред фотографските среди, за да не бъде поглеждан с пренебрежение и насмешка. Това, което се пише за в."Konica Minolta News" и за сп."ФО" е продукт на комплекси, за които говори Фройд, а простата истина се намира в това, някой да бръкне дълбоко в джоба си и да направи нещо по-добро от скодоумни анонимни пожелания. Сигурен съм, че много от вас, писалите горните текстове, ще се срамуват при една среща с хората, които са имали куража да ви подарят и това, което не заслужавате. Аз лично ще заведа jumbo до Света гора и манастирите в Атон, за да разбере той, кой е в същност-дали е българин, дали е православен християнин или е нещо друго...
...И не хули ближния си, ако не си свършил поне и едно добро дело, додето си бил жив...
Правенето на хубави снимки не стига за едно добро дело, особено ако ти ръкопляскат завистливците до тебе.
Готов съм да зърна очечките на всички, които не познавам, в четвъртък в "Папараци" и Господ да е с вас.
P.S. Отговорът на въпроса, защо нямам публикувани снимки в сайта търсете у вас, не при мен...
|
|