Автор: volokin
Дата: 16-01-05 11:49
Бони кефиш на макс, ай така ми харесват нещата, анонимност за марките апарати и гласуване!!!!!
Вярно, по принцип човек като си купува апарат и други неща го интересуват, като какви обективи може да закачи, какви функции му дава апарата и т.н., ама едно държа да кажа, един апарат може да е бъкан с електроника която да му показва например влажността на въздуха или в коя посока духа вятъра, ама това какво общо има със снимането
Добре е че има такива като Бони силно критични към продуктите на пазара, независимо от марката, и го желая от все сърце всеки да бъде такъв, тогава вярвайте боклуците ще намалеят, щото няма да има кой да се лъже (тук не става дума за Д20, а говоря изобщо)
Онзи ден прибрах лентите на баща ми да ги посканирам. Ми какво да кажа човека е снимал и преди 30-40 години с 15-тина милиона пиксела, при това без никакви екстри по апарата (смена-3) и има и динамични снимки, т.е. движение има и тонове, сенки и най-вече има острота...Да не говоря за дарбата която открих в неговия начин на снимане, без при това да е фотограф и да е чувал някога за който и да било от големите имена...
Предклагам да има и залагания, за да стане интересно!!!!!
|
|