Автор: Rebellious
Дата: 14-01-05 21:49
Canon, на каква база правиш изводите по-горе? Би ли обяснил ако може,че така звучи доста категорично,но не съвсем аргуметирано. Имам предвид,че тук и не само тук де, никой не сравнява сериозно неща,които всъщност са от съвсем различни категории. DSLR-ите са и с по-голям физически размер матрица -> с много по-ниско ниво на шум,предлагат ИЗПОЛЗУВАЕМО високо ISО,което при много ситуации прави единствено възможно качественото улавяне на момента ,иначе недостижимо с каквото и да било друго дигитално ,по макар и много прехвалено маркетингово чудо. И още много предимства ...
Не говоря от позицията на DSLR собственик,напротив. Просто фактите са такива и аз ги приемам,независимо,че всичко зависи за какво ти е фотоапарата ,за какво мислиш,че ще го ползуваш и тогава да тръгваш да конкретизираш избора си . Когато аз избирах неотдавна, получих какви ли не съвети ,много хора ми отговориха и на мейли и тук също и в края на краищата просто се посъветвах с професионалисти-фотографи. Еднозначно ме посъветваха едно за моя казус и това бе и избора ми. Не универсален определено,но точен признавам им го впоследствие .Но това,че е мой не го прави крем дела креме и не съм тръгнал да го рекламирам по такъв абсурден начин. Извини ме,не го казвам с лоши мисли това,просто така мисля !
|
|