Автор: diandimov
Дата: 14-12-04 22:04
Естествено че бих си сложил малка комисионна, иначе защо въобще да се занимавам.
Един пример: не знам колко струва в БГ (но май го гледах за около 2000 лв) новият Canon EOS Digital Rebel (= Canon Digital 300, 6.3 MP), но тук той струва около 425 долара без обектив(ако си имате вече и не ви трябва друг),и съответно цените след това са между 630 и 800 долара. Но става дума за тоя фотоапарат с различни комплекти- 28-80, 28-105 + 100-300 USM Canon или Tamron обективи, триподи, чантички, комплекти за почистване на лещи и т.н.
Ако в БГ тази камера без тази комплектовка е 1400 или 1600 долара с ДДС (ако не бъркам,поправете ме!) то оттук тя с комплект обективи е 800 долара. Ако прибавим 200 долара за пощенски разходи и изпращането на пари, плюс съвсем разумната (вярвам) комисионна от 100 долара за мен, за свършената работа, крайната цена е около 1100 долара.
Проверете колко струва абсолютно нов Canon EOS Digital Rebel (или както е евро- модела) и ми пишете. С комплект от два USM обектива и прочее.
Темата май стана много дълга. Не знам дали въобще си струваше. Аз не съм нито мошеник, нито ваш враг- просто си мислех че можем да имаме взаимна полза ако измислим точно как и ако се разберем. Иначе аз си имам добра работа тук и не съм опрял на нож за тая далавера- просто за мен тя ако се осъществи е един нелош допълнителен доход.
Това е.
Няма нищо скрито-покрито.
Ако в нещо-цени разни-бъркам, поправете ме.
А ако се интересувате-пишете, или с SMS на моя GSM.
|
|