Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам нов Lumix G 20mm F1.7 ПРОДАДЕН
Автор: phil   
Дата:   24-03-12 15:36

в следващия пост...[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам нови Panasonic DMC-GF2 + Panasonic Lumix G 20mm F1.7 ASPH
Дата:   24-03-12 15:39

От Щатите ми ги купиха миналата година. Не са използувани, причина веднага след това Olympus PEN EP-3 и доста Olympus обективи.
Продава се само комплект заедно камерата и обектива, цена 1000 лв. (смешно е да пиша 999 но става и така).
В кутиите със всички документи и окомплектовка. Снимки няма смисъл, даже и кутиите са без следа от отваряне, но ако искате ще снимам.
Може да се чуди някой, ама нямам време сега за традиционните пазарлъци и разправии, затова не съм написал 1200 да станат 1000, а крайната твърда цена, който е съгласен. Цената според мене е супер за тези чисто нови камера и обектив.
Една подробност –май слуховете, че това, което се прави за пазара в щатите е по – добро са верни– и обективът е по добър по ъглте на 1.7, и камерата е по добра като детайл и шум на високо ISO от същите на един познат и колега, с който си играхме да пробваме един вестник на стената на 1.7 и на лампа. Или просто екземплярите са такива.
То това са и кадрите на камерата с обектива, и малко навън, 200-300 да са, не съм ги гледал. Оттогава опаковани в кутиите си стоят.
За друго – на лични. Поздрави

Публикацията е редактирана (24-03-12 15:46)

Автор: ivopavlo   
Дата:   24-03-12 21:54

колега цената на това китче преди нова година беше 650 лв с 24 месеца гаранция

Дата:   24-03-12 22:47

Колега, чети внимателно преди да пишеш. Например за кой обектив става въпрос. Освен другото това не е китче, даже и кит не е. 20/1.7 не се продава в кит, ако го искаш купуваш го отделно. Обективът е 20/1.7 а не китовия 14/2.5 с който няма нищо общо. Само обективът 20/1.7 в момента е 745 лв и се знае за какъв обектив става въпрос. GF2 е по – добра от GF3, която в момента е 849 лева. Затова купих тогава GF2 а не GF3. Камерата и обектива са купувани отделно и са в отделни кутии. 20/1.7 е един от най – добрите м4/3 обективи, ако не и най – добрия, но според мен не му прилича много на EP3 отпред, на Панасоника стои супер. Затова го продавам, имам Олимпус 12/2.0 и 45/1.8 твърди.
Накратко – ако искаш нови GF2 + 20/1.7 – в момента не знам къде има нова GF2, отиваш на опростения модел GF3 и с 20/1.7 се ръсиш 1600 лева, или още повече с GX1 – аз ги предлагам нови за 1000[smilie24]
http://magazin.photosynthesis.bg/offer/.......html

Публикацията е редактирана (24-03-12 23:47)

Автор: ivanblg   
Дата:   24-03-12 23:50

http://www.technopolis.bg/b2c/details/....../P....../TSifrov-fotoaparat-PANASONIC-DMC-GF2KEG-K

Дата:   25-03-12 00:17

ivanblg чудесна реклама на офертата ми, благодаря. Защото: къде е 20/1.7? 900 лв. за GF2 с китовото пластмасово 14-42/3.5-5.6 и отгоре на всичкото после да се чудиш как да се отървеш от него? Колко може да му вземеш? Поне да беше много по-доброто 14-45. Може и да си го оставиш. А после 20/1.7? Пак 1650 лв стават.

Автор: longjohn   
Дата:   26-03-12 10:35

Като показваш линкове от синтезиса, да пусна и един с чисто нов GF3 и палачинка за твоите пари, пък дори и по-евтино.

Автор: emilliano   
Дата:   26-03-12 12:16

Отново "компетентни" коментари.
Лонгджон, разликата между двете палачинки е както при палачинка с вода и брашно и такава с мляко, яйца и брашно.
Извинявам се за спама.

Дата:   26-03-12 13:27

Хахаха, е не ставайте смешни бе хора. Разлика в цената на двете, като нови няма. Ако искаш сравни и качеството на картината пък тогава говори кое е с брашно и кое не е. И двете имат плюсове и минуси, на 20-та плюс е блендата, но пък с този кроп ти идва 40мм. на апарата. 14-та е с по-затворена бленда, но пък имаш 28мм., което някак си е повече "wide". [shtrak]

Автор: dragomir_ch   
Дата:   26-03-12 20:39

Не разбирам защо е необходимо да се коментира в такава тематика ..кое е по по най и колко струва. Има апарат има обектив има цена всички имаме интернет и може да се правим на философи.
Аз лично имам интерес към обектива но колегата желае да не разделя комплекта което и аз бих направил ако имам друго тяло.
Призива ми е към всички ако цената ви се вижда висока се пазарете аргументирано ако ви е много не купувайте и не спамвайте ако не ви харесва не купувайте и не спамвайте много е досадно когато има сериозен интерес човек да чете всичките филосовски размисли под обява.
Поздрави и успех с продажбата ако нямах GH2 най - вероятно щях да взема комплекта защото цената е много добра.
Снимал съм с този обектив наистина има осезаема разлика с който и да е китак и за финал както продавача казва това е можеби един от най- добрите обективи за тази система...жалко че не го дава :) :)

Дата:   27-03-12 14:53

longjohn

"Разлика в цената на двете, като нови няма" -да бе, сто - сто и петдесетина лева нищо не са, вярно.
И оттам нататъка разликата е, че на 14/2.5 цената му е изкуствено висока, за да се радваш като си го купиш в кит, както единствено някой ще си купи 14/2.5. А другия 20/1.7 не се продава в кит - и то не случайно и цената му е реална за качеството.

"на 20-та плюс е блендата" - само блендата? А оптически? Който не е поснимал с него - тестове и ревюта колко щеш.

Всъщност обявата е за тези, които се интересуват и познават този обектив и камера.

Публикацията е редактирана (27-03-12 15:55)

Автор: salam   
Дата:   27-03-12 15:48

20/1.7 се продаваше кит с gf1.

Дата:   27-03-12 15:54

Ето един вариант: GF2 body - 400 лв, 20/1.7 - 600 лв, но при положение, че първо се продаде камерата. Мисля че е коректно.

Подсещам - става въпрос за нови оригинално опаковани, а не за използувани.

По- късно ще кача снимка – на кутиите (затворени). Май амерканските са по –хубави от тези тук – като че ли вътре Лайки са опаковани.

Дата:   27-03-12 16:02

Стигне ли се дотам един продавач да пише дълги излеяния в опит да си продаде техниката, която уж била само за "познавачи" е ясна работата. Успех с продажбата, аз спирам да спамя темата! [beer]
*PS - колегата salam е прав.

Дата:   27-03-12 17:33

longjohn
Стигне ли се дотам някой пак да пише негативни необосновани коментари в чужди теми, е ясна работата.

Ясно, продавача трябва да си мълчи и да гледа какви му ги пишат в темата и то без никакви аргументи – например като Вас - да му подбиват цената, да дават явно негативно акъл, да се заяждат, да сравняват явно кон с кокошка и т.н. И защо това? Най ми е лесно да ги трия като спам, ама писах горе че само правят реклама на офертата с това, дето пишат някои.
„*PS - колегата salam е прав.“ – същата работа. И какво от това? Сега не се продава 20/1.7 в кит, предложението ми е сега, не отпреди 2 години. Ама salam го е отбелязал съвсем коректно, като факт, без коментар, и то негативен. Ако иска някой, да си купи GF1 кит 20/1.7 – сега.

Може и да се продава кит с 20/1.7 – я да видим какво и на каква цена? Това ми дайте за сравнение, не 14/2.5. Написах, че сега ако искаш GF2 или GF3 с 20/1.7 от магазина, отиваш на 1600 лева. Това е аргумент. Аз това предлагам за 1000 лв. Защо никой не написа нещо за това? Със здраве.

Публикацията е редактирана (27-03-12 18:20)

Дата:   28-03-12 11:34

Моите извинения, ако съм засегнал някой с оценки и сравнения на 14/2.5 или 14-42, нямам нищо против, обективите са просто доста различни от това което предлагам, но ме ядосаха много разни такива – „това китче“ било офертата ми, линкове на китове с други съвсем различни китови обективи и тем подобни.
След малко ще пусна снимка.

Дата:   28-03-12 12:06

https://photo-forum.net/static/forum/2012-03/ttkj2586.JPG
http://photo-zona.net/images/user65863/album....../large/......_evyf8181_P......a.JPG

Дата:   28-03-12 19:59

GF2 запазена до утре

Дата:   29-03-12 14:14

GF2 продадена - честито и хубави снимки с нея. Остава обектива - както е обявен горе 600 лв. Нов мърка в кутията.

Публикацията е редактирана (30-03-12 18:04)

Re: Продавам нови Panasonic DMC-GF2 ПРОДАДЕНА+ Panasonic Lumix G 20mm F1.7 ASPH
Автор: fmj   
Дата:   29-03-12 22:21

[smilie24]

Re: Продавам нов Lumix G 20mm F1.7 ASPH (КАМЕРАТА ПРОДАДЕНА)
Дата:   31-03-12 10:53

[smilie24]

Автор: atisas3   
Дата:   01-04-12 18:03

А гаранцията му дали мърка като нова [smilie5], защото 2ра ръка мисля, че можеш да му вземеш максимум ~65 процента от цената му на чистак нов [smile]

Автор: alffastar   
Дата:   02-04-12 10:34

Оф, не съм решил още на 100% дали ще скоча в 'микро 4 3' системата иначе го отнасях със 100 км/час.
@atisas3 - тия теории защо не си ги запазиш за бит пазара в Малашевци ;)

Дата:   07-04-12 00:13

хайде де, 20/1.7 - чистак нов[smile]. Не знам защо вече 3-ма ми пишат дали автофокуса му не е шумен - точно обратното, не се чува, доста по - тих например от Олимпус 17/2.8 и от други, с изключение на най-новите Олимпуси.

Автор: plamen_gb   
Дата:   07-04-12 00:53

Автофокуса не струва за видео :) Иначе това е обектива за 4/3 ,перфектна дължина качеството е уникално :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР