Автор: phil
Дата: 27-03-12 17:33
longjohn
Стигне ли се дотам някой пак да пише негативни необосновани коментари в чужди теми, е ясна работата.
Ясно, продавача трябва да си мълчи и да гледа какви му ги пишат в темата и то без никакви аргументи – например като Вас - да му подбиват цената, да дават явно негативно акъл, да се заяждат, да сравняват явно кон с кокошка и т.н. И защо това? Най ми е лесно да ги трия като спам, ама писах горе че само правят реклама на офертата с това, дето пишат някои.
„*PS - колегата salam е прав.“ – същата работа. И какво от това? Сега не се продава 20/1.7 в кит, предложението ми е сега, не отпреди 2 години. Ама salam го е отбелязал съвсем коректно, като факт, без коментар, и то негативен. Ако иска някой, да си купи GF1 кит 20/1.7 – сега.
Може и да се продава кит с 20/1.7 – я да видим какво и на каква цена? Това ми дайте за сравнение, не 14/2.5. Написах, че сега ако искаш GF2 или GF3 с 20/1.7 от магазина, отиваш на 1600 лева. Това е аргумент. Аз това предлагам за 1000 лв. Защо никой не написа нещо за това? Със здраве.
Публикацията е редактирана (27-03-12 18:20)
|
|