Автор: clipse
Дата: 03-03-12 19:29
Продавам апарата от заглавието. Купуван преди 2 месеца от тази тема: ЛИНК
Състоянието му е същото - личи си, че е доста ползван, но работи. Аз лично съм го ползвал малко - поиграх си с него и ми омръзна... Не снимам достатъчно, че да оползотворя две тела...
Не ме питайте за брой кадри - не знам и няма как да се разбере при този модел.
Забележките са - липсва капачката за батерията на тялото и съответно може да се ползва само с монтиран грип (иначе няма как да се притисне едно малко лостче, което не позволява на апарата да се включи). Другата забележка е, че спусъка на грипа не работи - пукнат е, както се вижда на снимките и активира АФ, но не прави снимка. Проверявах за капачка, но кожодерите от Canon искат 60! лева за нова оригинална...
Има някоя и друга прашинка във визьора, но това може да се очаква. На мен лично не са ми пречили.
Като изключим горното, апарата функционира нормално - фокусира и снима.
Сега за аксесоарите - като го взимах дойде с 2 китайски батерии 64MB карта и нищо друго.
Няма зарядно!
Едната батерия вече си замина (беше на умиране, още като дойде при мен), другата работи, но държи заряд на 1/3 от нова оригинална. Купил съм чисто нова батерия Hahnel, която държи колкото оригинална. Купил съм и 2GB карта Transcend, но давам и една 256MB Sandisk. Ще дам и чисто нова оригинална капачка за тялото.
Имам и едно излишно ново дистанционно с таймер JJC, което съм преправил за двуцифрени канони (беше с жак за 300D).
Цената на тялото + грипа + всички изброени аксесоари е 270 лева.
Мога да го дам и без дистанционния спусък, 2GB CF картата и новата батерия, като тогава цената става 200 лева.
За други комбинации - ще измислим нещо на ЛС.
Не бързам да го продавам, така че цените не се коментират - и без това са ниски!
Техниката е в Хасково, но не е проблем да се прати с куриер за сметка на получателя с опция за преглед и тест преди плащане.
За контакт: най-добре тук на ЛС
Снимка:
https://photo-forum.net/static/forum/2012-03/huso2280.JPG
http://photo-zona.net/images/user58200/album407995/large/1330794325_drgn3817_IMG_5117.jpg
Още снимки в този АЛБУМ
Публикацията е редактирана (03-03-12 19:59)
|
|