Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon EOS D60+grip
Автор: clipse   
Дата:   03-03-12 19:29

Следва...

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon EOS D60+grip
Дата:   03-03-12 19:29

Продавам апарата от заглавието. Купуван преди 2 месеца от тази тема: ЛИНК

Състоянието му е същото - личи си, че е доста ползван, но работи. Аз лично съм го ползвал малко - поиграх си с него и ми омръзна... Не снимам достатъчно, че да оползотворя две тела...

Не ме питайте за брой кадри - не знам и няма как да се разбере при този модел.

Забележките са - липсва капачката за батерията на тялото и съответно може да се ползва само с монтиран грип (иначе няма как да се притисне едно малко лостче, което не позволява на апарата да се включи). Другата забележка е, че спусъка на грипа не работи - пукнат е, както се вижда на снимките и активира АФ, но не прави снимка. Проверявах за капачка, но кожодерите от Canon искат 60! лева за нова оригинална...
Има някоя и друга прашинка във визьора, но това може да се очаква. На мен лично не са ми пречили.
Като изключим горното, апарата функционира нормално - фокусира и снима. [smile]

Сега за аксесоарите - като го взимах дойде с 2 китайски батерии 64MB карта и нищо друго.
Няма зарядно!
Едната батерия вече си замина (беше на умиране, още като дойде при мен), другата работи, но държи заряд на 1/3 от нова оригинална. Купил съм чисто нова батерия Hahnel, която държи колкото оригинална. Купил съм и 2GB карта Transcend, но давам и една 256MB Sandisk. Ще дам и чисто нова оригинална капачка за тялото.
Имам и едно излишно ново дистанционно с таймер JJC, което съм преправил за двуцифрени канони (беше с жак за 300D).

Цената на тялото + грипа + всички изброени аксесоари е 270 лева.

Мога да го дам и без дистанционния спусък, 2GB CF картата и новата батерия, като тогава цената става 200 лева.
За други комбинации - ще измислим нещо на ЛС.[smile]

Не бързам да го продавам, така че цените не се коментират - и без това са ниски![smilie8]

Техниката е в Хасково, но не е проблем да се прати с куриер за сметка на получателя с опция за преглед и тест преди плащане.

За контакт: най-добре тук на ЛС

Снимка:
https://photo-forum.net/static/forum/2012-03/huso2280.JPG
http://photo-zona.net/images/user58200/album407995/large/1330794325_drgn3817_IMG_5117.jpg

Още снимки в този АЛБУМ

Публикацията е редактирана (03-03-12 19:59)

Автор: iwelin_97   
Дата:   03-03-12 20:08

zainteresuvan sum pishi na lichno, mnogo se izvinqvam che pisha nalatinica no telefonut mi nqma bulgarska klaviatyra.. Pishi mi!

Дата:   03-03-12 20:23

Забравих да кажа, LCD екрана също е понадран (мисля, че се вижда на снимките), но е използваем.

Също ще помоля да ми пишат само хора, които знаят точно за какво става въпрос, а не такива, дето си мислят, че са ударили кьоравото с евтинджос 60D![smilie8]

Публикацията е редактирана (03-03-12 20:24)

Автор: ravel90   
Дата:   05-03-12 09:50

ЛС

Дата:   08-03-12 13:29

Приемам и бартер за грип Canon BG-E2N с евентуално доплащане в от ваша страна.[smile]

Публикацията е редактирана (08-03-12 13:32)

Дата:   11-03-12 16:10

[smile]

Автор: Pepho   
Дата:   18-10-12 16:09

Ако важи офертата мисля да го купя

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР